EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 27 artikelen gevonden met het woord yen.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord YEN

Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2020

QE: reeds één vierde van het wereld BNP!

We halen het nogmaals aan. Omdat er zo weinig reactie op kwam. Omdat misschien niet iedereen beseft wat dit betekent. De volle omvang ervan en de consequenties laat doordringen. Of denken sommigen dat Biflatie zomaar wat uit de nek kletst. In ieder geval zijn we ermee terug om dit op uw bord te leggen. Om duidelijk te maken hoeveel aan funny money er reeds is bij gecreëerd. Héél visueel zodat er geen twijfel over kan bestaan, met dank aan auteur Wim Grommen. Dat er anno juni 2020 reeds voor een tegenwaarde van $20 biljoen aan fiatgeld is bij verzonnen. Aan dollars, euro’s, YEN, yuan, ponden et al. Terwijl de wereldeconomie ‘slechts’ $80 biljoen groot is.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 1 april 2020

China maakt miljarden vrij voor getroffen bedrijven

China maakt een massa geld vrij om de bedrijven die getroffen zijn door de coronacrisis te ondersteunen, zo maakte Peking vandaag bekend. Concreet gaat het om 1.000 miljard YEN (zo’n 130 miljard euro) aan steunmaatregelen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 24 maart 2020

Wachttijden tot wel 18 uur door grenscontroles in Europa: “Dit moet stoppen”

Vrachtwagens zouden maximaal een kwartier moeten wachten bij de grens als ze naar een ander EU-land willen rijden. Dat is een van de richtlijnen die de Europese Commissie maandag heeft voorgesteld. Vanwege grenscontroles liepen de files op sommige plekken in Europa afgelopen weekend op tot 40 kilometer, met wachttijden tot 18 uur. “Dit moet stoppen”, zegt voorzitter Ursula von der LeYEN.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 15 maart 2020

Europese Commissie maakt 37 miljard euro vrij voor bestrijding coronavirus

De Europese Commissie heeft 37 miljard euro vrijgemaakt voor de bestrijding van het coronavirus in Europa, zo maakte voorzitter Ursula von der LeYEN vrijdag bekend tijdens een extra persconferentie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 8 januari 2020

Japanse miljardair geeft als experiment 8 miljoen euro aan Twitter-volgers

De Japanse miljardair Yusake Maezawa verdeelt 1 miljard YEN (zo'n 8,28 miljoen euro) onder duizend van zijn bijna zeven miljoen Twitter-volgers. Hij noemt het een sociaal experiment om te kijken of zij vervolgens gelukkiger worden.

Alle volgers die een post van Maezawa op 1 januari hadden geretweet, maakten kans om willekeurig geselecteerd te worden.

Lees verder op nu.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs