Nieuws / Artikelen met het woord

yen

543 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 14 februari 2018

Japanse cryptobeurs opnieuw open na megaroof, gebruikers halen meteen slordige 300 miljoen euro weg

iHLN De gebruikers van de Japanse cryptobeurs Coincheck hebben gisteren 40,1 miljard YEN (300 miljoen euro) van hun accounts gehaald. Coincheck meldt dat aan persbureaus Reuters en Bloomberg. Het was de eerste dag dat de beurs weer open was na een grote kraak.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 29 januari 2018

Coincheck Japan vergoedt gedupeerden na diefstal cryptomunten

Coincheck, een van de grootste Japanse beurzen voor cryptovaluta's, gaat klanten schadeloos stellen na een grote diefstal van cryptomunten eerder deze week.

De circa 260.000 eigenaren van zogenoemde NEM-munten ontvangen in totaal 46,3 miljard YEN, ofwel circa 425 miljoen dollar.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: dinsdag 21 november 2017

Turkije dreigt Amerikaanse radarsystemen weg te halen?

Turkije dreigt een belangrijk Amerikaans radarsysteem van haar grondgebied weg te halen, indien de Verenigde Staten zich niet aan de afspraak houden om de reeds bestelde F-35 gevechtsvliegtuigen te leveren aan Turkije. Dat schrijft de Turkse krant YENisafak. Deze kwestie vindt haar oorsprong in de aankoop van het Russische S-400 raketsysteem door Turkije, een stap die bij haar bondgenoten binnen de NAVO niet in dank werd afgenomen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 12 september 2017

Londen blijft financiële hoofdstad van de wereld ondanks Brexit

Ondanks de onzekerheid rond de Brexit blijft Londen 's werelds belangrijkste financiële centrum. De Britse hoofdstad staat bovenaan een halfjaarlijkse ranglijst van de financiële denktank Z/YEN en het China Development Institute.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: donderdag 31 augustus 2017

Rusland en Saoedi-Arabie kunnen olie in yuan verhandelen

De Chinese yuan staat op het hoogste niveau van dit jaar, maar de internationalisering van de Chinese valuta verloopt nog steeds moeizaam. Volgens de laatste cijfers van betaalsysteem SWIFT wordt slechts 2% van al het betalingsverkeer momenteel in de Chinese yuan afgerekend, waarmee de munt op de vijfde plaats komt na de Amerikaanse dollar, de euro, het Britse pond en de Japanse YEN.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$