EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 27 artikelen gevonden met het woord yen.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord YEN

Geplaatst op: woensdag 12 september 2018

Londen verliest door Brexit plek als aantrekkelijkste financiële centrum ter wereld

Londen verliest de koppositie van meest aantrekkelijke financiële centrum ter wereld aan New York. Dat meldt onderzoeksbureau Z/YEN woensdag in zijn jaarlijkse Global Financial Centres Index (GFCI).

Brexit is volgens het rapport de grootste reden voor de devaluatie. De Engelse hoofdstad staat nu op de tweede plek, gevolgd door Hongkong en Singapore.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 2 juli 2018

Japanse YEN ondersteunt de daling bij de goudprijs niet

De goudprijs kende opnieuw een beroerde week. Al wekenlang staat het gele edelmetaal onder grote druk en steeds meer goudbeleggers gooien de handdoek in de ring. Opmerkelijk genoeg ondersteunt de Japanse YEN op dit moment de daling bij de goudprijs niet. En dat kan goed nieuws betekenen voor de goudprijs.

De goudprijs staat al wekenlang onder druk. Sinds april is de trend volledig omgeslagen en de beer heeft de afgelopen tijd behoorlijke tikken uitgedeeld. De goudprijs stond sinds december afgelopen jaar niet meer zo laag. Alle winst van de eerste maanden van dit jaar zijn als sneeuw voor de zon verdwenen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 17 mei 2018

Achter de schermen in de goudmarkt

[...]

Dus als je wat ‘dieper’ naar goud kijkt, dan staat het er helemaal niet zo slecht voor met goud. In YEN ziet de grafiek er meer dan goed uit, en zelfs in de sterke euro lijken we ons aan de vooravond van een uitbraak te begeven.

Als goud echt zo zwak erbij zou liggen, kreeg je zowel voor goud in dollar, euro als YEN een twijfelachtige opzet in de grafiek te zien. Dat is vandaag het tegenovergestelde: zowel in dollar, euro als YEN ligt goud er erg goed bij.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 april 2018

Uw loon in Bitcoin? In Japan is het mogelijk!

Jazeker! De Japanse GMO Internet Group biedt zijn werknemers de mogelijkheid hun loon in Bitcoin te ontvangen. Of in ieder geval een deel. Zij die hiervoor opteren krijgen er nog een bonus van 10 procent bovenop! Het minimum is 10.000 YEN en het maximum 100.000 YEN. Oftewel van 75 euro tot 750 euro. Het aanbod wordt geleidelijk uitgebreid tot alle 4000 werknemers. Letterlijk wat je noemt een ‘variabel loon’ dus…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 april 2018

Handelsplatform voor cryptomunten Coincheck wordt overgenomen

Het Japanse handelsplatform voor cryptomunten Coincheck, dat in januari slachtoffer werd van een grote roof, wordt overgenomen door onlinebroker Monex.

Met de deal is een bedrag van 3,6 miljard YEN (27 miljoen euro) gemoeid.

Lees verder op nu.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs