EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
27
kliks
21
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 42 artikelen gevonden met het woord ESM.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord ESM

Geplaatst op: zondag 7 april 2019

Wat gebeurt er als de Fed stopt met hun strak rentebeleid?

Het huidige beleid van de Federal Reserve wordt niet gESMaakt door Amerikaanse president Donald Trump. Hij heeft al verschillende keren zijn ongenoegen geuit over het verkrappen van het rentebeleid en de ‘quantitative tightening’. Trump zou liever een verlaging van de rentes zien want dan zou de Amerikaanse economie ‘als een ruimteschip de lucht in knallen’.

Een straffe uitspraak van Amerikaans president Donald Trump. Die beweert namelijk dat, als de Amerikaanse centrale bank zijn rentebeleid opnieuw zou versoepelen, dat de Amerikaanse economie als een ruimteschip de lucht zou in knallen. Het is al langer geweten dat Trump niet akkoord is met het huidige beleid van de Federal Reserve, hij zou het graag anders zien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 21 februari 2019

'Italiaanse begroting kan tot 'bESMettingsgevaar' leiden in de eurozone'

In de Italiaanse begroting zijn geen maatregelen opgenomen die de economische groei in het land aan kan wakkeren, stelt de Europese Commissie in een beleidsdocument in handen van de Italiaanse krant La Repubblica. Hierdoor kan het land met zijn economische situatie andere eurozonelanden 'bESMetten', stelt de krant op basis van het document.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 23 januari 2019

Best verdienende illusionist ter wereld geef carrièreadvies: alles draait om $1

Of je nou een illusionist bent, een salESMan of wat dan ook. Iedereen maakt carrière en de meeste willen daarin slagen. Volgens David Blaine – illusionist en miljonair – is er een simpele truc waarmee hij het pad van zijn carrière bepaald.

Voor de truc hoeft men gelukkig niet te kunnen goochelen. Het hangt namelijk af van ...

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 2 november 2018

Nederland wil grotere rol voor Europees noodfonds ESM

"Landen hebben de verantwoordelijkheid om zich te houden aan de Europese afspraken over begrotingstekorten en staatsschulden. Maar als het toch fout gaat, is het belangrijk om de crisis zo goed mogelijk op te vangen. Snel en adequaat handelen zal de impact beperken", zegt minister Wopke Hoekstra van Financiën.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 17 oktober 2018

Moeten we in goud- en zilveraandelen investeren?

De goud- en zilversector hebben het beide tijdens de afgelopen maanden behoorlijk lastig gehad. Als gevolg van de sterkere dollar hebben beide edelmetalen behoorlijk wat terrein moeten prijsgeven. Steeds minder beleggers zijn geïnteresseerd in een belegging in goud- en zilveraandelen. Is er een grote prijsval op komst?

De beweeglijkheid is tijdens de afgelopen weken in een rap tempo toegenomen. Met name tijdens de afgelopen handelsweek was er voor het eerst sinds lange tijd weer eens sprake van echt paniek. Opvallend genoeg wisten de edelmetalen slechts mondjESMaat te profiteren van de onrust. En dit is opvallend aangezien de edelmetalen normaliter fungeren als ‘veilige haven’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs