EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 37 artikelen gevonden met het woord asset.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord ASSET

Geplaatst op: zaterdag 16 maart 2019

Zwakte goud slechts tijdelijk

Goud is sinds het begin van dit jaar gestegen van $1.250 per troy ounce tot bijna $1.350 per troy ounce in februari. In de afgelopen weken staat de prijs van het edelmetaal echter onder druk door een opleving van de Amerikaanse dollar en cyclische ASSETs. Volgens grondstoffenspecialist Nitesh Shah is die daling slechts tijdelijk

[...]

Lees verder op Aullure.com
Geplaatst op: zaterdag 16 maart 2019

BofAML: Palladium stijgt dit jaar met 33%

Palladium is dit jaar een van de best presterende ASSETs. Het edelmetaal is dit jaar gestegen met 24 procent. Ondanks deze bijzondere prestatie gelooft Bank of America Merrill Lynch (BoAML) dat de palladiumprijs dit jaar nog eens 33 procent hoger kan.

[...]

Lees verder op Aullure.com
Geplaatst op: woensdag 13 maart 2019

Bitcoin scepticus Faber koopt dan toch zijn eerste bitcoins

Marc Faber, ook wel gekend als Dr. Doom omdat hij vaak pessimistisch is over de beurzen, is een bitcoin scepticus van het eerste uur. Maar er is iets veranderd de afgelopen weken, tijdens een interview met Cash heeft hij laten weten dat hij deze week toch zijn eerste bitcoins heeft gekocht om digitale ‘ASSETs’ een kans te geven. Faber vindt dat de vooruitzichten zijn verbeterd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 7 maart 2019

Serveert Starbucks straks een kopje crypto?

Reeds in augustus 2018 verklaarde Starbucks, de Amerikaanse koffiegigant, een belangrijke rol te willen spelen in de acceptatie van digitale munten. “As the flagship retailer, Starbucks will play a pivotal role in developing practical, trusted and regulated applications for consumers to convert their digital ASSETs into US dollars for use at Starbucks,” said Maria Smith, Vice President, Partnerships and Payments for Starbucks.En verder: “As a leader in Mobile Pay to our more than 15 million Starbucks Rewards members, Starbucks is committed to innovation for expanding payment options for our customers.”

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 18 december 2018

Is dit het begin van een nieuw Altcoin seizoen?

Nadat de cryptomarkt een maand geleden aan een nieuwe sell-off begon, beginnen er terug de eerste groene scheuten te komen. Maar het is niet Bitcoin dat de kar trekt, het zijn deze keer de altcoins. Is dit het begin van een nieuw altcoin seizoen?

Brendan Bernstein, oprichter van Tetras Capital – een Blockchain, Crypto en Digital ASSET Hedge Fund – legde in een serie tweets ooit uit wanneer het interessant is om te beleggen in altcoins. Het is belangrijk voor beleggers in cryptomunten om te beseffen dat crypto’s in bepaalde cyclussen bewegen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs