EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Biflatie.nl
33
kliks
32
kliks
26
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 34 artikelen gevonden met het woord asset.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord ASSET

Geplaatst op: donderdag 22 december 2016

Soepel monetair beleid het nieuwe normaal

Sinds het omvallen van Lehman Brothers in 2008 hebben de top 50 centrale banken hun monetair beleid flink aangepast. Er zijn welgeteld 690 renteverlagingen geweest sinds het faillissement, de centrale banken hanteren allerlei ondersteuningsmaatregelen om de economie te ondersteunen. Analisten vrezen dat de munitie van de banken opgebruikt is.

Ook Alex Dryden heeft zijn bedenkingen bij de huidige evolutie van de stimuleringsmaatregelen. Hij werkt als marktstrateeg bij JP Morgan ASSET Management en heeft ontzettend veel kennis op dit vlak. Dryden vreest dat er nog maar weinig ruimte overblijft voor centrale banken om in te grijpen, mocht er opnieuw iets fout lopen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 24 oktober 2016

Deze drie cruciale kaarten geven inzicht in de toekomst van goud

Goud is een ASSET dat niet op zichzelf staat en bijgevolg zijn koers zelfstandig aflegt. Markten zijn aan elkaar verbonden. De ene markt wordt beïnvloed door de andere. Wil je het koersverloop van goud begrijpen, dan dien je kennis te nemen van markten die de goudprijs in beweging zetten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 23 oktober 2016

Deze ASSETs bezit je maar al te graag wanneer de grootste bubbels barsten

Het is geen geheim dat zowel de aandelenmarkten, de huizenmarkt alsook de obligatiemarkt zich allen tegelijkertijd tot een mega bubbel hebben ontwikkeld. Al deze ASSETclasses correleren met elkaar in dezelfde richting. Daar geen twijfel aan. De huizenmarkt lijkt daarbij een herhaling van zijn voorgaande bubbel.

Onderstaand een grafiek van de S&P/Case-Shiller Index welke veranderingen in huizenprijzen meet volgens de zogenoemde ‘repeat-sales method’ – huizenprijzen in vergelijking met de prijzen van hetzelfde huis in het verleden. Wanneer de huizenprijzen sinds 2012 mee zouden bewegen met de inflatie, zou de index nu rond de 142 noteren. Echter staat deze graadmeter op 186 punten wat ontegenzeggelijk een bubbelvorming uitwijst.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 12 oktober 2016

Goud wordt nu getest door ’s werelds belangrijkste ASSET

Het gaat hier om een ASSET dat op vrijwel iedere portfolio invloed uitoefent. Een ASSET die het voortdurend volgen ervan waard is, vooral voor bezitters van goud en zilver.

Het gaat hier om een ASSET dat op vrijwel iedere portfolio invloed uitoefent. Een ASSET die het voortdurend volgen ervan waard is, vooral voor bezitters van goud en zilver.

De ASSET waar het hier om gaat is de wereldreservemunt, de dollar. De valuta die door alle landen gebruikt worden om voornamelijk grondstoffen maar ook valuta’s en aandelen te verhandelen. Een valuta die door landen wordt gebruikt om als reserves aan te houden. Je kunt je voorstellen dat wanneer deze dollar zwakker of sterker wordt, heeft dit effect op de gehele wereldhandel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 21 september 2016

Meet the riskiest bank in the world

Deutsche Bank is the riskiest bank in the world, according to the US Federal Deposit Insurance Corporation.

Deutsche Bank is the riskiest bank in the world, according to the US Federal Deposit Insurance Corporation.

The bank has a leverage ratio of 2.68% according to the regulator’s calculations.

The leverage ratio is a measure of a bank’s financial sustainability, and shows how much equity capital a lender has against ASSETs such as loans.

Lees verder op z24.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs