EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
Bron: Aullure.com
27
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord ethereum.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord ETHEREUM

Geplaatst op: zaterdag 29 september 2018

Tom Lee ziet sterke rally bij ETHEREUM een voorspelt $1.900 eind 2019

ETHEREUM is nog altijd ’s werelds 2e grootste cryptomunt met een marktwaarde van $23 miljard. Maar sinds de piek boven $1.300 per ETH daalde de koers tot onder $200. Er ging dus ruim 80% van de koers af. Volgens Wall Street strateeg en crypto expert Tom Lee is de cryptomunt nu klaar voor de volgende, krachtige rally.

Op Bloomberg voorspelt Tom Lee dat ETHEREUM tegen eind 2019 aan een nieuw record van $1.900 per ETH kan noteren. Volgens Lee is de markt momenteel extreem negatief wat vaak de basis is voor een sterke rebound.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 29 september 2018

Wat wordt de beste en snelste cryptocurrency?

Van groot belang voor de toekomst van cryptocurrencies is de snelheid waarmee transacties kunnen worden gedaan en de schaalbaarheid van de totale blockchain. Er worden momenteel verschillende nieuwe technologieën ontwikkeld om onder andere de Bitcoin blockchain en het ETHEREUM netwerk te verbeteren en te optimaliseren. We gaan het hebben over Bitcoin Lightning, Sharding, Plasma en nog een aantal andere projecten.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 18 september 2018

Ripple lanceert binnen de maand commercieel product voor XRP

Ripple is het bedrijf dat cryptomunt XRP creëerde. XRP is na Bitcoin en ETHEREUM ’s werelds 3e grootste cryptomunt. Maar tot op heden was de populariteit van het bedrijf Ripple vooral te danken aan een product dat de cryptomunt XRP niet gebruikte. Daar komt volgens een van de topmannen bij Ripple binnenkort verandering in.

Sagar Sarbhai, hoofd regulatory relations voor Ripple in Azië-Pacific en het Midden-Oosten, zei dat Ripple veel vooruitgang boekt om een commercieel product te lanceren van xRapid. xRapid is de technologie van Ripple die de XRP token wel gebruikt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 17 september 2018

Is Bitcoin dood? Ruim 100.000 Nederlanders stappen uit cryptocurrencies

Uit onderzoek van Kantar TNS (voorheen bekend als TNS NIPO) blijkt dat men in Nederland massaal uit Bitcoin en andere cryptocurrencies stapt. Is Bitcoin dood? Dat is de vraag die wij ons stellen met deze massale uitloop van crypto-investeerders. Het afgelopen half jaar hebben ruim 100.000 Nederlanders hun geld weggehaald bij de Bitcoin, ETHEREUM, Ripple en Monero's van deze wereld. Is de bear market de genadeklap geweest voor de Nederlandse Bitcoin investeerder of is er nog hoop voor de toekomst?

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: maandag 10 september 2018

Vitalik Buterin (ETHEREUM): ‘Sterkste groei is achter de rug’

Volgens Vitalik Buterin, medeoprichter van ETHEREUM, ligt de grootste groei van cryptomunten achter ons. Die groei bereikte een top in december 2017. Vandaag heeft zo goed als iedereen wel eens gehoord van cryptomunten of blockchain. Dat betekent dat de sector in een volgende fase terecht komt. ‘Maar de groei van x1.000-rendementen gaan we niet meer meemaken’, aldus Buterin.

Op een conferentie in Hong Kong zei Buterin in een interview met Bloomberg dat de ‘awareness’ van cryptomunten al gepiekt heeft. Vorig jaar gingen cryptomunten x10, x100 of zelfs x300. Maar die groei gaan we niet meer zien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs