EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
30
kliks
22
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
21
kliks
20
kliks
Bron: Doijer & Kalff
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord ethereum.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord ETHEREUM

Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2018

Crypto Trading Bot wordt wild: Bitcoin naar $8.000 – Litecoin naar $1

Afgelopen weekend waren er enkele zeer vreemde bewegingen op de cryptomarkt. Volgens medeoprichter Nejc Kodrič van Bitstamp was dit te wijten aan een crypto trading bot die wild geworden was. In een tijdspanne van enkele tientallen minuten ging de koers van Bitcoin, ETHEREUM, XRP en Litecoin fors op en neer.

Hoewel de vreemde bewegingen tussen de verschillende cryptomunten gelijkenissen vertoont, vertonen ze ook enkele opmerkelijke verschillen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 7 oktober 2018

Crypto Biflatie Bulletin (CBB): Over de eerste cryptoverzekering en grenzen doorbreken

Dankzij cryptomunten doorbreken Palestijnen de blokkade van Gaza en de West Bank. Meer nog: de Palestijnse Autoriteit overweegt een eigen ‘bitcoin-like’ digitale munt uit te brengen. Stablecoins zijn in volle opmars; de recentste zal op de Japanse Yen gebaseerd zijn. Er zijn plannen om hetzelfde te doen met de Australische en de Hongkong dollar. MyCrypto staat toe financiële transacties voortaan te plannen in de tijd. Voorlopig alleen nog met de ETHEREUM-munt maar het wordt nu reeds een ‘killer-app’ genoemd. Drie nieuwe applicaties voor blockchain zijn in verschillende stadia van ontwikkeling. Bedoeling is zowel de blockchain voor bitcoin als ETHEREUM te voorzien van wat we gerust de snelheid van het licht mogen noemen. De Gemini crypto handelsbeurs biedt als eerste cryptoverzekering aan voor klanten. Spannend allemaal!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 oktober 2018

2 van ’s werelds grootste blockchain consortiums bundelen de krachten

Een aardverschuiving binnen de sector van blockchain voor bedrijven. Zo zou je de nieuwe samenwerking kunnen noemen tussen Hyperledger Project en Enterprise ETHEREUM Alliance. Wanneer 2 van de 3 grootste blockchain consortiums gaan samenwerken om een standaard voor de sector te definiëren, wordt het big business.

Naast R3 Corda zijn Hyperledger en EEA 2 van de 3 grootste samenwerkingsverbanden in de wereld van de bedrijfsblockchain. Deze twee platformen vertegenwoordigen honderden bedrijven en willen nu samen een standaard creëren voor blockchainplatformen voor bedrijven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 29 september 2018

Tom Lee ziet sterke rally bij ETHEREUM een voorspelt $1.900 eind 2019

ETHEREUM is nog altijd ’s werelds 2e grootste cryptomunt met een marktwaarde van $23 miljard. Maar sinds de piek boven $1.300 per ETH daalde de koers tot onder $200. Er ging dus ruim 80% van de koers af. Volgens Wall Street strateeg en crypto expert Tom Lee is de cryptomunt nu klaar voor de volgende, krachtige rally.

Op Bloomberg voorspelt Tom Lee dat ETHEREUM tegen eind 2019 aan een nieuw record van $1.900 per ETH kan noteren. Volgens Lee is de markt momenteel extreem negatief wat vaak de basis is voor een sterke rebound.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 29 september 2018

Wat wordt de beste en snelste cryptocurrency?

Van groot belang voor de toekomst van cryptocurrencies is de snelheid waarmee transacties kunnen worden gedaan en de schaalbaarheid van de totale blockchain. Er worden momenteel verschillende nieuwe technologieën ontwikkeld om onder andere de Bitcoin blockchain en het ETHEREUM netwerk te verbeteren en te optimaliseren. We gaan het hebben over Bitcoin Lightning, Sharding, Plasma en nog een aantal andere projecten.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs