EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
Bron: Aullure.com
27
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord ethereum.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord ETHEREUM

Geplaatst op: woensdag 18 juli 2018

Koers bitcoin komt weer boven de 7.500 dollar uit

De digitale munt bitcoin stond woensdag voor het eerst in een maand tijd boven de 7500 dollar. Ook andere bekende cryptovaluta's als ripple, ETHEREUM and litecoin vonden de weg naar boven.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 16 juli 2018

Bitcoin en co plots vijf procent meer waard door geruchten rond BlackRock

Cryptomunten als bitcoin, ripple en ETHEREUM wonnen vandaag meer dan 5 procent aan waarde op de verschillende handelsplatformen. Reden voor de opleving was de vermeende interesse van ’s werelds grootste vermogensbeheerder BlackRock in digitale valuta.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 9 juli 2018

Topman Google mijnt ETHEREUM en noemt het ‘Mindboggling’

Een van de rijkste mensen ter wereld, Sergey Brin – medeoprichter Google en een fortuin van naar schatting $52 miljard, geeft aan dat hij Ethers mijnt, samen met zijn zoon van 10. De technologie van ETHEREUM noemt hij ‘Mindboggling’. En Brin is niet alleen, half Silicon Valley richt stiekem zijn pijlen naar blockchain, met ETHEREUM in de hoofdrol.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 20 juni 2018

Luchthaven Schiphol zet automaat om euro's te wisselen voor bitcoin en ETHEREUM

Reizigers op Schiphol die kort voor vertrek hun laatste euro’s kwijt willen, kunnen deze voortaan inwisselen voor cryptomunten bitcoin en ETHEREUM. Op de luchthaven is als proef een ‘bitcoin-automaat’ neergezet. Schiphol is naar eigen zeggen de eerste Europese luchthaven die deze dienst aanbiedt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 16 juni 2018

Goed nieuws voor Bitcoin en ETHEREUM: het zijn geen effecten

William Hinman van de Amerikaanse Security and Exchange Commission heeft wat meer duidelijkheid verschaft over de identiteit van cryptomunten. Volgens Hinman zijn Bitcoin en ETHEREUM geen effecten. Andere cryptomunten kunnen dat wel zijn. Cryptomunten die aanzien worden als effecten, zullen onderworpen worden aan veel strengere regels.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs