EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
22
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
20
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord ethereum.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord ETHEREUM

Geplaatst op: donderdag 30 augustus 2018

ERC20 tokens bijna half zoveel waard als ETHEREUM

Zoals men altcoins kan vergelijken in verhouding tot Bitcoin, kan men ERC20 tokens vergelijken in verhouding met ETHEREUM. ETHEREUM is de 2e grootste cryptomunt ter wereld. Door het proces van ICOs kunnen nieuwe cryptoprojecten hun eigen cryptomunt maken. De standaard hiervoor die ETHEREUM creëerde, is de ERC20 token. Al die cryptomunten samen zijn vandaag bijna de helft waard van ETHEREUM.

Wanneer we naar de cryptomarkt kijken, zien we dat Bitcoin een dominantie heeft van zo’n 50% ten opzichte van alle andere cryptomunten. ETHEREUM heeft een gelijkaardige verhouding ten opzichte van de ERC20 tokens.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 15 augustus 2018

Crypto bloedbad: MarktCap onder $200 miljard

De totale marktkapitalisatie van alle cryptomunten steeg voor de eerste keer boven $200 miljard in november 2017. Enkele maanden later piekte de markt boven $800 miljard. Vandaag gaat het crypto bloedbad van 2018 verder waarbij de totale marktkapitalisatie terug onder $200 miljard noteert. 9 maanden marktkapitalisatie … weg!

Een van de grootste slachtoffers onder het nieuwste crypto bloedbad is ETHEREUM. De 2e grootste cryptomunt ter wereld daalt voor het eerst sinds november 2017 opnieuw onder $300. De laatste 7 dagen loopt het verlies op tot zo’n 30% of zo’n $10 miljard marktwaarde die in rook is opgegaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 26 juli 2018

Chinese crypto miljonairs kopen huizen met Bitcoin in het buitenland

China bitcoin miljonairs Ondanks het Chinese cryptocurrency verbod wordt er massaal Bitcoin uitgegeven door crypto-miljonairs uit China. Ook ETHEREUM wordt soms gebruikt om in het buitenland grote aankopen te doen. Voor een Chinese Bitcoin miljonair is het heel gewoon om in de Verenigde Staten of Hong Kong vastgoed te kopen met BTC of ETH. Een prima alternatief voor bezitters van cryptocurrencies, aangezien het omzetten in Yuan (de reguliere 'fiat' valuta) praktisch onmogelijk is gemaakt door de nationale overheid.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 18 juli 2018

Koers bitcoin komt weer boven de 7.500 dollar uit

De digitale munt bitcoin stond woensdag voor het eerst in een maand tijd boven de 7500 dollar. Ook andere bekende cryptovaluta's als ripple, ETHEREUM and litecoin vonden de weg naar boven.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 16 juli 2018

Bitcoin en co plots vijf procent meer waard door geruchten rond BlackRock

Cryptomunten als bitcoin, ripple en ETHEREUM wonnen vandaag meer dan 5 procent aan waarde op de verschillende handelsplatformen. Reden voor de opleving was de vermeende interesse van ’s werelds grootste vermogensbeheerder BlackRock in digitale valuta.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs