EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudmarkt.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord GOUDMARKT

Geplaatst op: maandag 15 april 2019

Hoofd-en-schouderpatroon zichtbaar bij goud

De goudprijs noteert op dit moment iets hoger dan de slotstand van 2018. Met name tijdens de eerste zes weken van het jaar wist de goudprijs goede zaken te doen. Maar, de beursrally van de afgelopen weken heeft er toe geleid dat beleggers de GOUDMARKT weer de rug toekeren. En op dit moment is er zelfs een onheilspellend hoofd-en-schouderpatroon zichtbaar geworden.

De technische beleggers onder ons zullen de term ‘hoofd-en-schouderpatroon’ zeker kennen. Dat patroon staat binnen de technische wereld namelijk bekend als een belangrijk toppatroon. Hoe langer het timeframe van de grafiek (bijvoorbeeld dag- of weekgrafiek), hoe betrouwbaarder dit toppatroon is. En goudbeleggers moeten nu vrezen voor de activering van dit gevaarlijke hoofd-en-schouderpatroon.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2019

Goud links laten liggen? Deze grafiek zegt van niet

Beleggers die opzoek zijn naar beweeglijkheid in de markt, kunnen het beste de GOUDMARKT betreden. De goudsector wordt immers al jaren geconfronteerd met de nodige volatiliteit. Door de tegenvallende koersresultaten heeft het merendeel van de beleggers geen oog meer voor deze sector. Toch is de goudsector zeker de moeite waard om in de gaten te houden.

De goudsector kende een uitstekend slot van het jaar 2018. Als gevolg van de paniek binnen de aandelenmarkten, vluchtten beleggers richting de ‘veilige havens’. En de goudsector staat al decennia lang bekend als zo’n ‘veilige haven’. Als reactie daarop wisten sommige goudaandelen zelfs met tientallen procenten in waarde te stijgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 16 maart 2019

Goudreserves van China stijgen naar 1874 ton

De goudreserves van China zijn in februari gestegen. China kocht in 2017 en in de eerste 11 maanden van 2018 geen goud. Vanaf december 2018 is China weer als koper actief in de GOUDMARKT. In december kocht China 10 ton goud en in januari was dat 12 ton.

[...]

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: maandag 11 februari 2019

Wat is de toegevoegde waarde van goud?

Wat zijn vandaag de dag de belangrijkste redenen om goud te kopen? Dat is de vraag die de World Gold Council probeert te beantwoorden in een nieuw rapport over de GOUDMARKT. Volgens de organisatie vormt het edelmetaal een waardevolle toevoeging aan de beleggingsportefeuille, omdat het een goed rendement heeft opgeleverd en geen tegenpartij risico kent. Ook blijkt goud goed te presteren in tijden van onzekerheid, waardoor het een goede manier is om risico's te spreiden.

[...]

Lees verder op HollandGold
Geplaatst op: zondag 3 februari 2019

Centrale banken leggen solide fundament onder GOUDMARKT

Centrale banken hebben vorig jaar 650 ton goud gekocht en legden daarmee een solide fundament onder de GOUDMARKT. Dat schrijft de World Gold Council in haar verslag over de GOUDMARKT in 2018. Ook steeg de wereldwijde afname naar beleggingsgoud, waarbij de vraag naar gouden munten het hoogste niveau in vijf jaar tijd bereikte.

[...]

Lees verder op HollandGold
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs