Nieuws / Artikelen met het woord

huizenmarkt

564 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 24 augustus 2017

Gaat waarde van uw huis instorten?

De Autoriteit Financiële Markten slaakt een kreet over de Nederlandse HUIZENMARKT. De toezichthouder is sceptisch over de steeds verder stijgende huizenprijzen. Waakzaamheid is geboden. Te veel gezinnen en investeerders rekenen zich rijk met bakstenen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 27 juli 2017

Over securisatie en de HUIZENMARKTzeepbel

Paul Buitink voor Cafe Weltschmerz in gesprek met hoofdeconoom Teunis Brosens van ING. Er wordt gesproken over de toekomst van de economie, de Nederlandse HUIZENMARKT(zeepbel) en securisatie. Wat is securitisatie? Volgens Wikipedia is het een financiële techniek waarbij niet- of moeilijk verhandelbare activa worden samengevoegd tot verhandelbare effecten. De bank creëert niet alleen ruimte op haar balans, maar ontdoet zichzelf van slechte of risicovolle leningen. Securitisatie als instrument staat in de financiële wereld onder druk.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: dinsdag 25 juli 2017

China's greep op Amerikaanse HUIZENMARKT

Op allerlei fronten gaat het langzaam maar zeker iets beter in Nederland, zegt macro-econoom Kees de Kort. Maar die gunstige werkloosheidscijfers? Die zeggen nou juist weer helemaal niets...

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 16 juli 2017

Nederlandse huizenprijzen bubbelen verder

De Nederlandse HUIZENMARKT begint echt te lijden onder het tekort aan koopwoningen. Uit vandaag uitgegeven cijfers van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) blijkt dat de gemiddelde koopprijs van een huis niet eerder zo duur was.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 14 juli 2017

Sven Hulleman: De HUIZENMARKT is een tikkende tijdbom

Volgens Sven Hulleman is de HUIZENMARKT in Nederland, en de gigantische hypotheekschuld die daaronder ligt, een tikkende tijdbom. Daarom hebben de banken en de politiek er na de crisis alles aan gedaan om de huizenprijzen weer te laten stijgen, zodat de problemen weer onder het tapijt geveegd konden worden. Als deze tijdbom barst zullen vooral de millennials die net een huis gekocht hebben het slachtoffer worden, zo verwacht Hulleman.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$