Nieuws / Artikelen met het woord

huizenmarkt

555 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 24 april 2017

Grootste daling huizenprijzen Londen in acht jaar

De huizenprijzen in Londen lieten in april de grootste daling in acht jaar tijd zien, zo blijkt uit de nieuwste cijfers van de Britse vastgoedwebsite Rightmove. De gemiddelde vraagprijs in de hoofdstad lag de afgelopen maand op £636.777, een daling van 1,5% ten opzichte van dezelfde maand van vorig jaar. Het is geen groot percentage, maar het is wel een trendbreuk in de HUIZENMARKT van Londen die tot voor kort alleen maar duurder leek te worden. De prijsdaling van de afgelopen maand was de grootste op jaarbasis sinds mei 2009.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 23 maart 2017

Oververhitting op de HUIZENMARKT zorgt niet voor lagere prijzen

Oververhitting op de HUIZENMARKT, zoveel is duidelijk.

In Amsterdam is het goedkope aanbod weg waarbij starters volledig buitengesloten zijn. Toch zorgt die Nederlandse oververhitting nog steeds niet voor lagere prijzen.

Vergeleken met dezelfde periode een jaar geleden kenden de huizenprijzen in februari een stijging van 6,7 procent, zo meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) dinsdag.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 20 maart 2017

Shiller: Aandelenmarkt enorm overgewaardeerd

Volgens de Amerikaanse econoom Robert Shiller is de Amerikaanse aandelenmarkt op dit moment ‘zwaar overgewaardeerd’. Dat is geen goed teken, aangezien dezelfde econoom eerder ook de dotcom bubbel en de HUIZENMARKTbubbel in de Verenigde Staten met redelijk grote nauwkeurigheid wist te voorspellen. Shiller ziet in het huidige optimisme op de beurs gelijkenissen met de situatie van eind jaren negentig, toen beleggers ook zeer positief gestemd waren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 3 maart 2017

Amerikaanse huizenverkopen dalen naar het laagste niveau in een jaar tijd!

Tijdens de laatste maand van het jaar 2016 wist de Amerikaanse HUIZENMARKT in positieve zin te verrassen. Deze positieve prikkel blijkt echter van korte duur te zijn geweest. In de maand januari daalde het aantal huizenverkopen onverwachts met 2,8% in waarde.

Volgens de economen is deze daling te verklaren uit het feit dat het aanbod van huizen op een zeer laag niveau terecht is gekomen en dat de hypotheekrentes de afgelopen maanden zijn gestegen. De laatstgenoemde factor komt met name door de verkiezingsoverwinning van Trump. Sinds november 2016 zit de rente op de kapitaalmarkt in de lift en de HUIZENMARKT lijkt hier ook de hinder van te ondervinden.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 15 februari 2017

'Huizenprijzen stijgen het sterkst in Ierland Duitsland en Nederland'

Kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) verwacht dat de huizenprijzen in Europa in 2017 het sterkst stijgen in Ierland (7 procent), Duitsland (6 procent) en Nederland (5 procent).

In een woensdag verschenen rapport over de Europese HUIZENMARKT komt Nederland daarmee op de derde plek van landen waar de prijzen voor koophuizen het hardst stijgen. Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$