EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord huizenmarkt.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord HUIZENMARKT

Geplaatst op: dinsdag 2 oktober 2018

Over een No-Deal Brexit en referenda

Een No-Deal Brexit kan ervoor zorgen dat er 200.000 nieuwe armen in het Verenigd Konkrijk bijkomen, waarschuwt liefdadigheidsorganisatie Joseph Rowntree Foundation. Ruim 30% kans dat de Britse HUIZENMARKT crasht, volgens een aantal vastgoedexperts. Economen waarschuwen dat de EU verlaten middels de Nod-Deal Brexit, elke Brit wel 800 pond per jaar zal gaan kosten. Volksraadplegingen, referenda – allemaal goed en wel maar de uitkomst moet wel schikken en voorspelbaar zijn natuurlijk!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 27 september 2018

Mark Carney: “Geen Brexit-deal zal zorgen voor huizenprijsdaling van 35%”

Mark Carney, gouverneur van de Bank of England, maakt zich grote zorgen over de onderhandelingen tussen Londen en Brussel. Carney heeft zelfs onlangs laten doorschemeren dat geen Brexit-deal rampzalige gevolgen zal hebben voor de Britse economie. Hoofdzakelijk loopt de HUIZENMARKT groot risico.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 3 september 2018

Donkere wolken boven Amerikaanse HUIZENMARKT

Het tweede kwartaal in de Verenigde Staten was werkelijk fantastisch, maar volgens macro-econoom Kees de Kort gaat dat in het derde kwartaal niet doorgezet worden. Er pakken zich donkere wolken samen boven de Amerikaanse HUIZENMARKT en ook het consumentenvertrouwen krijgt een knauw. Dat past overigens beter bij de Amerikaanse inkomsens- en bestedingsontwikkelingen van dit moment, zo vertelt De Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 23 augustus 2018

HUIZENMARKT 2019: Blijven de huizenprijzen torenhoog?

De huizenprijzen stegen in juli 2018 met 9% op jaarbasis. Nog nooit waren koopwoningen in Nederland zo duur als nu. Wat kunnen we verwachten voor de Nederlandse HUIZENMARKT 2019? We staan inmiddels op een gevaarlijk niveau, namelijk dat door de enorme prijsstijging het aantal verkopen van woningen afneemt. Ten opzichte van een jaar eerder daalden het aantal verkopen van huizen met 2%. Vooral in de Randstad werden minder woningen verkocht. Wat verklaart de snel stijgende huizenprijzen? En hoe is de toestand op dit gebied in andere landen?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 16 augustus 2018

Als Turkse economie crasht volgt de rest van de wereld

Door de vallende lira en de stijgende inflatie kan Turkije de bron zijn van een wereldwijde financiĂ«le crisis. Het gaat steeds minder met de Turkse economie. Deze website verwijst naar navenante situaties uit het verleden. ‘Zoals Thai­land ruim twintig jaar geleden en de Amerikaanse HUIZENMARKT tien jaar geleden‘. Turkije heeft 400 miljard aan buitenlandse schulden, die moeten terugbetaald in nu veel duurdere buitenlandse valuta. Dit jaar alvast voor meer dan de helft. Een wanbetaling kan de Europese banken op hun grondvesten doen daveren, vooral in ItaliĂ« en Spanje, aldus hoogleraar banking & finance Harald Benink van de Universiteit van Tilburg. Maar ook Franse en andere Europese banken hebben een aanzienlijke blootstelling in de boeken staan.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs