EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
47
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
21
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord huizenmarkt.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord HUIZENMARKT

Geplaatst op: woensdag 27 juli 2016

De reden dat de Britse huizenprijzen niet hoeven te gaan dalen

Na het besluit van de meerderheid van de Britse bevolking om voor uittreding uit de Europese Unie te stemmen, werden we overspoeld met doemscenario’s die zich zouden gaan voltrekken. Deze scenario’s hadden voornamelijk betrekking op de Britse en Europese economie, maar als gevolg van de toegenomen verwevenheid zouden uiteindelijk alle landen te maken gaan krijgen met de nare gevolgen van de Brexit.

Ook de Britse HUIZENMARKT zou het enorm lastig gaan krijgen, omdat de consumenten simpelweg voorzichtiger zouden gaan handelen als gevolg van de onzekerheid over de toekomst. De recent gepubliceerde cijfers laten inderdaad zien dat de vraag naar vastgoed flink is afgenomen, maar dat hoeft volgens HSBC Bank helemaal niet te leiden tot dalende huizenprijzen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 27 juli 2016

Amerikaans pessimisme

De HUIZENMARKT, arbeidsmarkt en beurs van Amerika gaan helemaal top. Toch is 60 procent van de Amerikanen pessimistisch over de Amerikaanse economie blijkt uit peilingen van Gallup. Volgens macro-econoom Kees de Kort is dat moeilijk te rijmen.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 juli 2016

Trump en de wet uit 1933

Het draait vandaag vooral om Amerika. Zo zijn er cijfers van de HUIZENMARKT die nog steeds niet goed zijn. En is er de Republikeinse conventie in Cleveland.

Het draait vandaag vooral om Amerika. Zo zijn er cijfers van de HUIZENMARKT die nog steeds niet goed zijn. En is er de Republikeinse conventie in Cleveland.

Met de rente op een all time low en de minimale werkloosheid, wil het toch niet lukken met de HUIZENMARKT. 'Dat heeft er alles mee te maken dat die HUIZENMARKT gescheiden is. Aan de bovenkant gaat het allemaal fantastisch. De bovenkant van de Amerikaanse samenleving kunnen huizen kopen. De gróte onderkant komt niet in de buurt van een eigen huis', zegt macro-econoom Kees de Kort.

Trump:
Dan is er natuurlijk de Republikeinse conventie, waar - waarschijnlijk - Donald Trump zal worden gekozen als Amerikaanse presidentskandidaat voor de Republikeinen. Daar heeft Trump een opvallend voorstel gedaan. De Glass-Steagall Act stamt uit 1933 en zorgt er voor dat de financiële wereld wordt gescheiden in twee delen: de banken voor kredieten, sparen en hypotheken. En de investeringsbanken. De wet zorgt er voor dat commerciële banken beperkingen kregen op het gebied van effectenactiviteiten. In 1999 is de wet door president Clinton opgeheven.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 juli 2016

Deze angstaanjagende grafieken laten zien dat de Britse HUIZENMARKT op instorten staat

De recente Brexit zal een verwoestend effect hebben op de huizenprijzen in het Verenigd Koninkrijk. Dat zegt onderzoeksbureau Royal Insitute of Chartered Surveyors (RICS) in een onlangs uitgebracht onderzoek.

De recente Brexit zal een verwoestend effect hebben op de huizenprijzen in het Verenigd Koninkrijk. Dat zegt onderzoeksbureau Royal Insitute of Chartered Surveyors (RICS) in een onlangs uitgebracht onderzoek.

Voor het referendum waren de Britten al gewaarschuwd. De campagne achter “Remain” onderstreepte andermaal dat een Brexit de huizenprijzen onder grote druk zouden zetten.

Nu rapporteert onderzoeksbureau RICS dat de koopbereidheid onder Britse consumenten op een dieptepunt is beland. In Juni is er sprake van een daling van de koopbereidheid van maar liefst 36%. Dit is het laagste niveau sinds de hypotheekcrisis van 2008.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 13 juli 2016

Een nieuwe vastgoedzeepbel is in de maak

De meeste beleggers onder ons hebben de uitbraak van de financiële crisis nog scherp op hun netvlies staan. Deze dramatische gebeurtenis had niet alleen grote gevolgen op de Amerikaanse HUIZENMARKT, als gevolg van de verpakte hypotheken werd immers iedereen het slachtoffer van het wanbeleid gevoerd door de Amerikaanse banken.

Maar, volgens Thomas Curry, een bekende in Amerika, kunnen we wellicht op dit moment opnieuw te maken hebben met een vastgoedzeepbel. Zo is op de bovenstaande grafiek zichtbaar dat de ‘Price Index’ de afgelopen vijf jaar hard in waarde is gestegen. Curry benadrukt dat de huidige situatie behoorlijk zorgwekkend te noemen is. Zo is de prijsindex van de kantoorruimtes in vijf jaar tijd gestegen van 70 naar 120 procent.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs