EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord huizenmarkt.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord HUIZENMARKT

Geplaatst op: woensdag 19 oktober 2016

Leningen nu aan nul procent

De lage rentestanden zorgen voor krankzinnige situaties. Neem nu de hypotheken. Duizenden Belgen zijn nu in staat om te lenen aan nul procent.

De rente op spaarboekjes en zichtrekeningen mag dan wel gevallen zijn naar ongekende dieptes, omgekeerd doet zich hetzelfde voor, meer bepaald op de HUIZENMARKT.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 19 oktober 2016

Chinese HUIZENMARKTzeepbel in beeld gebracht

Steeds meer alarmbellen beginnen te rinkelen als het gaat om de zeepbel die er is gecreëerd binnen de Chinese vastgoedmarkt. Onder andere het Internationale Monetaire Fonds en de Fed hebben hun zorgen uitgesproken over de oververhitting binnen deze markt.

We leven in een tijd die met name gedomineerd wordt door de spelletjes van de centrale banken. Op monetair gebied gebeurt er van alles, maar voorlopig blijft het gewenste effect uit. Zo hebben we nog steeds te maken met een extreem lage inflatie en daarnaast weten de consumentenbestedingen maar niet van de grond af te komen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 14 oktober 2016

Een totale no-brainer

In veel wat minder bekende Chinese steden is de leegstand op de HUIZENMARKT enorm. De regering wil dit oplossen door boeren naar de stad te halen. BNR-macro-econoom Kees de Kort heeft er niet al te hoge verwachtingen van.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 14 oktober 2016

Economie moet minder afhankelijk worden van banken

De Nederlandse economie is te afhankelijk van banken. Om dit te verminderen moeten het pensioenstelsel, de HUIZENMARKT en het belastingsysteem op de schop. Dit adviseert de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) in het rapport `Samenleving en financiële sector in evenwicht`.

Lees verder op Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst op: woensdag 28 september 2016

Goed nieuws! Steeds minder huizen staan onder water

De financiële crisis kenmerkt zich ook door de naam ‘HUIZENMARKTcrisis’. Een van de belangrijkste oorzaken van het uitbreken van deze rampzalige crisis, was de zogenoemde ‘subprime hypotheken’ die in Amerika werden verstrekt en doorverkocht aan institutionele beleggers over de hele wereld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs