EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: BNR.nl
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord huizenmarkt.
Artikel 46 tot 50
Geplaatst op: dinsdag 22 maart 2016

Een nieuwe zeepbel binnen de HUIZENMARKT?

De meeste mensen zullen zich nog wel de rampzalige crisis herinneren die een aantal jaren geleden uitbrak. Tijdens deze crisis daalden de huizenprijzen flink in waarde, omdat er een grote zeepbel was ontstaan binnen de huizensector. We hebben het hierbij natuurlijk over de crisis die de geschiedenisboeken is ingegaan onder de naam ‘financiële crisis’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 16 maart 2016

Rijke Iraniërs gaan nog eens miljarden in Londense HUIZENMARKT pompen

Nu de sancties tegen Iran zijn opgeheven, krijgen rijke Iraniërs weer de kans om een optrekje te kopen in Europa. Ze hebben het vooral voorzien op Londen, waar de prijzen toch al de pan uit rijzen.

Nu de sancties tegen Iran zijn opgeheven, krijgen rijke Iraniërs weer de kans om een optrekje te kopen in Europa. Ze hebben het vooral voorzien op Londen, waar de prijzen toch al de pan uit rijzen.

Dat blijkt uit onderzoek van Rokstone, een Iraanse makelaar die in Londen actief is. Iraniërs zouden in de komende vijf tot tien jaar tegen de 8 miljard euro willen uitgeven aan vastgoed in het buitenland. Het gaat om bijvoorbeeld locaties in Zwitserland, Duitsland en Zuid-Frankrijk.

Maar favoriet onder de rijke Iraniërs is Londen. Zij zijn bereid om soms wel tientallen miljoenen per persoon te investeren in de Britse hoofdstad. Het gaat soms om een optrekje voor de miljonairs zelf, maar ook als investering of omdat zij hun kinderen in Londen willen laten studeren, zo meldt onder meer The Independent.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 2 maart 2016

Nederlandse HUIZENMARKT een van de sterkste van Europa

De Nederlandse HUIZENMARKT is een van de sterkste van Europa. Dat blijkt uit aan analyse van kredietbeoordelaar Standard & Poor’s (S&P), dat de komende twee jaar een prijsstijging van 3 procent voorziet.

De Nederlandse HUIZENMARKT is een van de sterkste van Europa. Dat blijkt uit aan analyse van kredietbeoordelaar Standard & Poor’s (S&P), dat de komende twee jaar een prijsstijging van 3 procent voorziet.

Daarmee hoort Nederland in Europa tot de landen met de sterkste prijsstijgingen. Wel vlakt de groei wat af; afgelopen jaar stegen de prijzen met 3,5 procent. Er worden steeds meer huizen verkocht en het aantal woningen dat in de verkoop staat neemt af.

Volgens S&P gaat het in Nederland goed met de HUIZENMARKT, omdat die de laatste jaren wat betaalbaarder zijn geworden, de hypotheekrente is gedaald en door het herstel van de economie. Wel blijven volgens de kredietbeoordelaar hoge schulden en maatregelen van de overheid die de verstrekking van hypotheken beperken, het herstel van de markt belemmeren.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 21 februari 2016

Deze miljardair verkoopt goud, en dat is goed nieuws!

John Paulson werd bekend door short te gaan op de Amerikaanse HUIZENMARKT voor 2008. Hij vergaarde een fortuin, maar sindsdien slaat hij de bal enkel mis. Sommigen menen dat hij een bijna perfecte contraire indicator is geworden.

De miljardair deed de trade van zijn leven toen hij merkte dat de Amerikaanse subprime leningen in de problemen kwamen.

Hij ging short en verdiende ettelijke miljarden. Momenteel staat zijn vermogen op 9,8 miljard dollar.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 17 februari 2016

Verliest HUIZENMARKT Londen de status van veilige haven?

In de afgelopen 5 jaar was het topsegment van de vastgoedmarkt in Londen een veilige haven voor beleggers. Op zoek naar een alternatief voor de lage rentestanden, kochten veel investeerders een pand in de Britse metropool. Maar het lijkt erop dat deze kapitaalstroom richting centraal-London ten einde komt. Aandelen van vastgoedbedrijven zijn de afgelopen weken flink onderuit gegaan.

Zo zijn aandelen van Land Securities Plc, Workspace Group en British Land meer dan 24 procent gekelderd sinds 28 oktober 2015, toen de FTSE 350 Real Estate Investment Trust Index zijn hoogste niveau bereikte sinds 2008.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs