EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord huizenmarkt.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord HUIZENMARKT

Geplaatst op: dinsdag 5 juli 2016

Ook Spaanse HUIZENMARKT geraakt door Brexit

De Brexit heeft niet alleen gevolgen voor de economie van het Verenigd Koninkrijk, maar ook voor die van andere Europese landen. Bloomberg schrijft dat ook de Spaanse economie hard getroffen kan worden door de waardedaling van het Britse pond, omdat Britten met afstand de grootste buitenlandse investeerders zijn in het Spaanse vastgoed. Maar nu de pond minder waard is ten opzichte van de euro kunnen veel meer Britten zich deze luxe niet meer permitteren.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 28 juni 2016

'Huizenkoper neemt meer risico door spanning op HUIZENMARKT'

Huizenkopers nemen meer risico’s door de spanning op de HUIZENMARKT. Het aantal geschillen bij de aan- en verkoop van een woning neemt toe.

Huizenkopers nemen meer risico’s door de spanning op de HUIZENMARKT. Het aantal geschillen bij de aan- en verkoop van een woning neemt toe.

Dit meldt juridisch dienstverlener DAS.

Het bedrijf heeft in de eerste vijf maanden van dit jaar het aantal dossiers met 27 procent zien stijgen van 490 naar 670.

Deze stijging hangt samen met een aantrekkende HUIZENMARKT, maar volgens het bedrijf gaan sommige potentiële kopers ook onvoorzichtig te werk.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 10 juni 2016

Soros gaat weer beleggen (net op tijd voor de volgende crisis)

George Soros was de voorbije jaren vooral actief als filantroop en liet het beheer van zijn hedge fund over aan anderen.

George Soros was de voorbije jaren vooral actief als filantroop en liet het beheer van zijn hedge fund over aan anderen.

Als je dan plots leest dat hij, op zijn 85ste, terug actief wordt met zijn fonds omdat hij maximaal wil profiteren van de komende crisis, dan let je wel even op.

Zeker omdat Soros het ook al eens deed in 2007. Ook toen was hij officieel met pensioen maar hij kon het toch niet laten om te profiteren van de problemen op de HUIZENMARKT om een grote slag te slaan.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 12 april 2016

Zo doet de Nederlandse HUIZENMARKT het in Europa

De prijzen van Nederlandse woningen zijn in het vierde kwartaal van 2015 harder gestegen dan het Europees gemiddelde. Koplopers waren Zweden en Hongarije.

De prijzen van Nederlandse woningen zijn in het vierde kwartaal van 2015 harder gestegen dan het Europees gemiddelde. Koplopers waren Zweden en Hongarije.

Nederlandse woningen waren gemiddeld 4,7 procent duurder dan in de laatste drie maanden van 2014, zo blijkt uit cijfers van het Europese statistiekbureau Eurostat. Ten opzichte van het derde kwartaal van vorig jaar liepen de prijzen met bijna 1 procent op.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 30 maart 2016

Zo probeert China bubbel op HUIZENMARKT te temmen

De forse stijging van de huizenprijzen Shenzhen en Shanghai in de afgelopen twaalf maanden wijzen op de vorming van een bubbel op de woningmarkt in de Chinese steden. Vanwege dit gevaar hebben de Chinese beleidsmakers nieuwe maatregelen genomen om speculatie op de vastgoedmarkt te temperen.

In de afgelopen twaalf maanden zijn de huizenprijzen in Shenzhen en Shanghai met respectievelijk 57 en 21 procent gestegen. De flinke prijsstijging wordt veroorzaakt door de maatregelen van de overheid om investeringen in woningen te stimuleren, de lage rente, een toename van het aantal financieringsmaatschappijen van multinationals ook wel schaduwbanken genoemd, en een gebrek aan alternatieve investeringsmogelijkheden.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs