Nieuws / Artikelen met het woord

litecoin

24 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 11 januari 2018

15 januari is bonusdag op Wall Street. Wat betekent dat voor cryptomunten?

Op 15 januari worden op Wall Street traditioneel de eindejaarsbonussen uitgedeeld. Die zullen dit jaar gemiddeld 138.000 dollar bedragen, nadat het voorbije jaar een van de lucratiefste in de beursgeschiedenis was. De aandelenmarkten noteren sinds de machtswissel in het Witte Huis in januari 2017 dan ook 30% hoger.

[...] Maar dit jaar zou het gros van het geld wel eens richting cryptomunten kunnen gaan, met grote potentiële koersstijgingen voor bitcoin, LITECOIN, ethereum en co als gevolg.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 20 december 2017

Vergeet de bitcoin, LITECOIN steeg 10.000% op 12 maanden

In alle heisa rond de bitcoin heeft een andere crypromunt, de LITECOIN, in alle stilte een onwaarschijnlijke koersexplosie gemaakt.

LITECOIN is een peer-to-peer online betalingsmiddel dat real-time, bijna kosteloze betalingen toelaat naar eender wie in de wereld. Het is een open source, globaal betalingsnetwerk, zonder enig centraal gezag. Het netwerk wordt beveiligd door wiskundige formules en laat individuen toe hun eigen financiën te controleren. LITECOIN is gemaakt met de intentie om het concept van bitcoin te verbeteren. Daarbij spelen enkele technische verschillen een rol.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 11 december 2017

Amerikaanse belastingdienst IRS gaat achter de bitcoin aan

Een federale rechter heeft Coinbase opgedragen alle transacties van meer dan 20.000 dollar die tussen 2013 en 2015 werden gemaakt aan de Amerikaanse belastingdienst IRS te overhandigen. Coinbase is een handelsplatform voor cryptomunten, waar bitcoin, LITECOIN en ethereum worden verhandeld.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 28 november 2017

Bitcoin blijft maar stijgen: $10.000 komt in zicht

De prijs van één bitcoin gaat hoogst waarschijnlijk dit jaar nog het magische niveau van $10.000,- bereiken. Afgelopen weekend piekte de waarde van één BTC tot boven de $9.250,-. Ook andere cryptocurrencies zaten in de lift en boekte nieuwe recordniveaus. De koers van Ether steeg tot boven de $450,- en LITECOIN steeg tot boven de $85 per stuk. De Hardforks van Bitcoin stegen ook in waard, maar niet tot nieuwe records: Bitcoin Cash is nu $1600 waard en Bitcoin Gold $340. Grafiek via CompareBitcoin.com.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 5 september 2017

Bijna 400 cryptocurrencies hebben inmiddels marktkapitalisatie van boven de $1 miljoen

2017 kan inmiddels genoemd worden tot het jaar van de echte doorbraak van de cryptocurrencies. Waar mensen bitcoin al wel een paar jaar kennen (we schrijven op Biflatie.nl hier al sinds 2011 over), zijn de crypto’s Ethereum, LITECOIN, Monero en Dash, maar ook andere coins sinds dit jaar bij een wat grote publiek bekender geworden. Alle bovengenoemde cryptocurrencies hebben een market cap van ruim boven de $1 miljard.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$