EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 38 artikelen gevonden met het woord litecoin.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord LITECOIN

Geplaatst op: maandag 1 mei 2017

Totale waarde cryptocurrencies naar nieuwe record

De totale marktkapitalisatie van alle cryptocurrencies wereldwijd is naar een nieuw record gestegen van 36 miljard dollar. Vooral de afgelopen maanden schoot de totale market cap van crypto omhoog, zoals goed in onderstaande grafiek is te zien. Van de totale 36 miljard bestaat 21,5 miljard dollar uit bitcoin. Ethereum is goed voor 6,5 miljard en Ripple doet 1,9 miljard. LITECOIN en DASH volgen op gepaste afstand met respectievelijk 800 miljoen en 675 miljoen dollar. In totaal zijn er nu 716 verschillende cryptocurrencies volgens Coinmarketcap.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 28 april 2017

De Bitcoin koers heeft weer overal maling aan en gaat door de 1200 Euro.

Er is de laatste weken weer te beleven in Cryptocurrency-land. Zo kwam gisteren de onthulling dat Bitcoin-mining producent Antminer een backdoor in zijn producten heeft zitten waardoor alle apparatuur op afstand bestuurd kan worden. En sinds gister is Segwit geactiveerd op LITECOIN, hopelijk een voorbode voor wat er staat te gebeuren voor Bitcoin. De Bitcoin koers? zoals gezegd heeft die overal maling aan en het is niet de enige munt die flink in de lift zit. Nu maar eens afwachten of het lightning network de verwachtingen kan waarmaken. Twitter

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: donderdag 13 april 2017

Deze digitale munt slaagt waar Bitcoin faalde … en stijgt 20%

In de wereld van digitale munten kan je snel veel geld verdienen. Van de ene op de andere dag kan een digitale munt in de schijnwerpers komen. Waar Bitcoin en Ethereum eerder faalde is LITECOIN er wel in geslaagd om een belangrijke software update door te voeren. Hierop steeg de koers van LITECOIN prompt 20%.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 5 februari 2015

Geen best jaar voor digitale valuta

Het wordt geen best jaar voor digitale valuta. Juniper Research vreest dat de waarde van Bitcoin en andere virtuele munten in elkaar zal klappen. Van 71 miljard dollar in 2014 tot 30 miljard dit jaar.

Het wordt geen best jaar voor digitale valuta. Juniper Research vreest dat de waarde van Bitcoin en andere virtuele munten in elkaar zal klappen. Van 71 miljard dollar in 2014 tot 30 miljard dit jaar.

Het vertrouwen is verdwenen na diverse schandalen zoals de roemruchte inbraak bij wisselkantoor Mt. Gox en de diefstal van virtuele munten bij BitStamp.

Begin 2014 zat er nog wel wat handel in valuta als Dogecoin, LITECOIN en Auroracoin. Eind vorig jaar was daar weinig meer van over.

Lees verder op emerce.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 november 2014

Zijn er alternatieven voor Bitcoin?

Het is nu al enkele maanden geleden dat Mt. Gox bankroet werd verklaard en die klap is Bitcoin nog altijd niet volledig te boven gekomen. Is het u trouwens niet opgevallen dat het opvallend stil is geworden rond deze cyber-crypto currency die bij het begin van dit jaar zoveel ophef veroorzaakte?

Het is nu al enkele maanden geleden dat Mt. Gox bankroet werd verklaard en die klap is Bitcoin nog altijd niet volledig te boven gekomen. Is het u trouwens niet opgevallen dat het opvallend stil is geworden rond deze cyber-crypto currency die bij het begin van dit jaar zoveel ophef veroorzaakte?

Zelfs een benefietconcert kon daar niets aan veranderen. Het vertrouwen in cyber-crypto currencies in het algemeen is sterk afgenomen en dat blijkt onder andere uit de koersevolutie van Bitcoin. Ooit leken die cyber-crypto currencies het beste antwoord op de fiat currencies maar van dat geloof is weinig heel gebleven.

De koers van Bitcoin scheert ook niet langer meer de hoge toppen die ze ooit heeft gescheerd. Maar geen nood, vanuit de hoek van de cyber-crypto currencies zijn nieuwkomers op komst die Bitcoin kunnen vervangen of aanvullen (zelf schrappen wat niet past). En dat zijn niet de Dogecoins, LITECOINs en Namecoins van deze wereld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs