EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 37 artikelen gevonden met het woord litecoin.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord LITECOIN

Geplaatst op: maandag 19 november 2018

Bitcoin zakt naar laagste stand in 13 maanden

Cryptomunten blijven aan waarde verliezen, na de ook al stevige correctie vorige week. Maandag zakte de bitcoin, de grootste en bekendste cryptomunt, naar de laagste stand in dertien maanden. Ook andere digitale valuta’s als ethereum, XRP en LITECOIN leverden fors in.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 19 november 2018

Prijs digitale munten opnieuw omlaag

Cryptomunten blijven aan waarde verliezen, na de ook al stevige correctie vorige week. Maandag zakte de bitcoin, de grootste en bekendste cryptomunt, naar de laagste stand in dertien maanden. 

Ook andere digitale valuta's als ethereum, XRP en LITECOIN leverden fors in.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 15 november 2018

Waarde Bitcoin stijgt naar laagste punt in ruim een jaar

Cryptomunt bitcoin is een etmaal naar het laagste punt in ruim een jaar gedaald. Volgens handelsplatform Coinmarketcap was de munt woensdagavond 5.788 dollar waard, bijna 10 procent minder ten opzichte van dinsdagavond.

Handelaren en analisten tasten in het duister over de oorzaak van de plotselinge prijsdaling. Ook andere cryptomunten als ethereum, bitcoin cash en LITECOIN verloren stevig aan waarde.

Bitcoin koerst al een tijdje onder de grens van de 6.000 dollar. Eind vorig jaar was de munt nog bijna 20.000 dollar waard.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2018

Crypto Trading Bot wordt wild: Bitcoin naar $8.000 – LITECOIN naar $1

Afgelopen weekend waren er enkele zeer vreemde bewegingen op de cryptomarkt. Volgens medeoprichter Nejc Kodrič van Bitstamp was dit te wijten aan een crypto trading bot die wild geworden was. In een tijdspanne van enkele tientallen minuten ging de koers van Bitcoin, Ethereum, XRP en LITECOIN fors op en neer.

Hoewel de vreemde bewegingen tussen de verschillende cryptomunten gelijkenissen vertoont, vertonen ze ook enkele opmerkelijke verschillen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 31 augustus 2018

Charlie Lee (LITECOIN): “Dit is het ideale moment om iets te doen met cryptomunten”

Oprichter van LITECOIN, Charlie Lee, heeft al veel ervaring in de cryptomarkt. Hij is zelf al 7 jaar actief in deze jonge sector. Volgens Lee is het moeilijk te voorspellen wanneer het huidige negatieve sentiment draait. Maar prijs is geen goede indicatie voor de evolutie van de sector. Een diepe correctie is juist het ideale moment … ‘to Get Stuff Done’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs