EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord valuta.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord VALUTA

Geplaatst op: zondag 27 oktober 2019

ECB en Chinese centrale bank verlengen VALUTAswap

De Europese en Chinese centrale bank hebben hun VALUTAswap met nog eens drie jaar verlengd. Dat maakte de ECB eerder deze week bekend. Deze VALUTAswap bestaat sinds 2013 en is bedoeld als vangnet voor banken in de eurozone en China. In tijden van crisis kunnen de centrale banken elkaars VALUTA beschikbaar stellen, zodat banken hun verplichtingen in euro’s en yuan kunnen nakomen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: zaterdag 26 oktober 2019

Bitcoin stijgt na tumultueuze week flink in waarde

De waarde van de cryptomunt bitcoin is na een tumultueuze week bezig aan een opmars. De cryptoVALUTA steeg zaterdag rond 10.00 uur met ruim 12 procent naar een waarde van 9.500 dollar (zo'n 8.754 euro) per bitcoin.

Op het hoogtepunt in de nacht van vrijdag op zaterdag steeg de bitcoinkoers naar 10.134 dollar, het hoogste niveau sinds halverwege september. Ook andere cryptomunten als ethereum en litecoin gingen flink omhoog.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 11 oktober 2019

Is einde monopolyspel ECB in zicht?

De Europese Centrale Bank is waarschijnlijk het meest aangehaalde instituut in mijn columns. Ik denk namelijk dat de machtige ECB de meest vernietigende invloed heeft op onze samenleving. Niet alleen in Nederland maar in veel lidstaten van de EMU, de Europese Munt Unie. Met 19 landen doen we mee in de euro. “Onze” munt moet concurreren met de andere VALUTAsoorten op onze aardkloot. Behalve de machtige dollar zijn er muntsoorten die graag politieke kracht willen toekennen aan hun munt om een sterke speler te zijn op het wereldtoneel van het globalisme.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 8 oktober 2019

EU komt met wetgeving om cryptoVALUTA te reguleren

De Europese Unie heeft een gezamenlijke benadering nodig voor zogeheten cryptoVALUTA en komt met wetgeving om het te reguleren. Beoogd eerste vicevoorzitter Valdis Dombrovskis (Economie) kondigde dat vandaag aan tijdens zijn hoorzitting in het Europees Parlement.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 3 oktober 2019

BREAKING! Rusland rekent olie vanaf nu af in euro’s

Het Russische staatsbedrijf Rosneft heeft een lading ruwe olie aangeboden die in euro’s moet worden afgerekend. Op woensdag bracht het oliebedrijf 100.000 ton ruwe olie op de markt, waarbij de euro genoemd wordt als primaire VALUTA om mee te betalen. De mogelijkheid om met euro’s af te rekenen werd een paar weken geleden al aangeboden, maar is nu dus de standaard geworden.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs