EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord valuta.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord VALUTA

Geplaatst op: vrijdag 9 augustus 2019

Dollar verslaat overige munten, maar goud verslaat de dollar

Koning dollar is de afgelopen twaalf maanden onttroond door goud, dat inmiddels met 25% steeg in een jaar tijd. Afgelopen week werd de week van de dollar genoemd: de meeste VALUTA’s daalden ten opzichte van de Amerikaanse munt. Dit leidde er zelfs toe dat president Trump en zijn administratie de Chinezen nu betichten van “wisselkoersmanipulatie”.

[...]

Lees verder op GoldRepublic
Geplaatst op: woensdag 7 augustus 2019

VALUTAoorlog VS en China: Boosdoener van de rode beurzen?

Maandag bereikte Wall Street de diepste rode cijfers van het hele jaar, en dinsdag sloten de Europese beurzen na lichte winsten toch flink in de min. Heeft dit te maken met de VALUTA-ingreep van China, waarmee de VS is benadeeld? NU.nl beantwoordt vijf vragen over de hobbelige beurscijfers.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 7 augustus 2019

Must read: Goud is de winnaar

Plus: [...], nu ook een VALUTA-oorlog, centrale banken kunnen problemen niet fixen, en nog véél meer.

[...]

Lees verder op IEX Profs
Geplaatst op: woensdag 7 augustus 2019

Financiƫle markten onder spanning

Handelsspanningen, geopolitieke spanningen, spanning aan het rentefront, spanning op de beurzen, de Brexit, rellen in Hongkong, en nu ook de toegenomen VALUTAspanningen. Hoeveel spanning kunnen we wereldwijd verdragen voordat deze ontlaadt? Soms kan dat ineens gebeuren, net als met een onweersbui. Eerst de dreigende wolken en dan ineens een bliksemschicht die inslaat als een bom. Als we nu om ons heen kijken en zien hoe het wereldwijde landschap er bij ligt dan stemt dat niet direct tot vrolijkheid.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 6 augustus 2019

Van handelsoorlog naar VALUTAoorlog

Doen de Chinezen aan koersmanipulatie? Niet te hard van stapel lopen zegt Kees de Kort. De ophef over de devaluatie van de yuan, een daling van 1%, doet hij af als 'pennenlikkersopwinding'. 'Iedereen maakt lawaai, maar er gebeurt heel weinig.' Ook al is er ruzie tussen twee landen, de mondiale, opgetelde stromen veranderen veel minder. De bestaande handelsrelaties moeten gewoon even herschikt worden. Zo gaan de Chinezen nu alle sojabonen in Braziliƫ kopen en moeten de landen die daar kochten ergens anders heen, de Verenigde Staten bijvoorbeeld. Toch blijft het het beeld van een teruglopende mondiale economie nog steeds zichtbaar.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs