EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord valuta.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord VALUTA

Geplaatst op: woensdag 24 april 2019

Turkije heeft bijna geen VALUTAreserves meer

De centrale bank van Turkije probeert de waarde van haar munt te ondersteunen, maar de bodem van de reserves is bijna in zicht. De Financial Times meldt dat de Turkse centrale bank de laatste maanden zelfs dollars leent om haar reserves op te krikken. Naar eigen zeggen beschikte de centrale bank begin april over $28,1 miljard aan VALUTAreserves, maar uit een analyse van de krant blijkt dat dit cijfer is opgekrikt met geleend geld.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 april 2019

China wil verbod op minen van bitcoins

China wil het minen van bitcoins gaan verbieden, zo blijkt dinsdag uit een bijgewerkte lijst van de overheidsinstantie National Development and Reform Commission (NDRC). De lijst is nog niet definitief.

China is de grootste producent ter wereld van computerhardware die bedoeld is voor het minen van bitcoins en andere cryptoVALUTA's. De Chinese overheid zet echter steeds meer druk op de cryptoVALUTAsector.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 7 april 2019

Goudreserves Kazachstan naar 356 ton

De goudreserves van Kazachstan zijn in februari gestegen naar 356 ton. De centrale bank van Kazachstan voegde de afgelopen 6 jaar goud toe aan haar reserves. Goud dient voor veel landen als anker in het monetaire systeem, ondanks dat er geen officiële koppeling is van goud aan een VALUTA.

[...]

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: zondag 7 april 2019

De internationale rol van de euro

De euro begint zich steeds meer als een internationale munt te gedragen. Niet alleen wordt de munt internationaal vaker gebruikt, ook krijgt de obligatiemarkt in euro’s steeds meer momentum. Daarnaast valt op dat verschillende grondstoffenVALUTA steeds meer met de euro meebeweegt dan met de dollar. Volgens Claudio Borio, hoofdeconoom van de Bank for International Settlements (BIS), laat dit alles zien dat de internationale rol van de euro nog steeds wordt onderschat.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 april 2019

Koers bitcoin en andere cryptoVALUTA fors omhoog

De koers van de bitcoin is voor het eerst in vier maanden weer even boven de 5.000 dollar uitgekomen. De cryptoVALUTA steeg dinsdag tot 22 procent op de Luxemburgse bitcoinbeurs Bitstamp. De stijging is inmiddels afgevlakt tot ruim 13 procent.

Ook andere cryptoVALUTA's boeken een flinke stijging. Zo gaan de koersen van ether, ripple en litecoin met minimaal 5 procent omhoog, laat de site Coinmarketcap zien. Het is onduidelijk waar de stijging door veroorzaakt wordt.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs