EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 27 artikelen gevonden met het woord werkgelegenheid.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord WERKGELEGENHEID

Geplaatst op: donderdag 28 mei 2020

Ruim een op zes jongeren ter wereld verloor werk door coronapandemie

De coronamaatregelen hebben ertoe geleid dat het aantal jongeren zonder werk wereldwijd enorm is toegenomen tot meer dan een op de zes. Dat meldt de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO) in een onderzoek naar de impact van de coronacrisis op de WERKGELEGENHEID.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 14 mei 2020

Fed waarschuwt voor blijvende economische schade

Een langdurige crisis als gevolg van het coronavirus kan blijvende schade aanrichten aan de economie. Dat zei Jerome Powell van de Amerikaanse centrale bank vandaag in een toespraak. Hij vreest dat het wegvallen van met name kleine en middelgrote bedrijven de herstelcapaciteit van de economie zal aantasten. Deze bedrijven creƫren veel WERKGELEGENHEID en zijn dus cruciaal voor het herstel.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 11 mei 2020

Tweede steunpakket: bedrijven mogen vanaf juni werknemers ontslaan

Bedrijven die via de NOW-regeling loonsubsidie hebben aangevraagd om werknemers te kunnen blijven doorbetalen, mogen vanaf juni werknemers ontslaan, bevestigde minister Wouter Koolmees van Sociale Zaken en WERKGELEGENHEID vrijdag in de uitzending van Op1.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 6 mei 2020

20,2 miljoen banen in bedrijfsleven VS weg door coronacrisis

De WERKGELEGENHEID in het Amerikaanse bedrijfsleven is in april gekelderd. Vanwege de coronacrisis hebben veel bedrijven de deuren gesloten. Volgens loonstrookverwerker ADP kwam de krimp uit op 20,2 miljoen banen. Economen hadden in doorsnee rekening gehouden met een afname met 21 miljoen banen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 28 april 2020

Recordaantal Fransen vanwege coronacrisis in maart op zoek naar werk

Het aantal Fransen dat werk zoekt, is in maart met 7,1 procent toegenomen, meldt het Franse ministerie van WERKGELEGENHEID maandag. De toename van 246.100 werkzoekenden is de grootste stijging sinds de start van de metingen in 1996.

Lees verder op nu.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs