Nieuws / Artikelen met het woord

werkgelegenheid

295 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: XanderNieuws
Geplaatst: woensdag 15 maart 2017

Cruciale verkiezingen: Hoe luiden morgen de krantenkoppen?

Overheerst morgen opluchting bij de gevestigde orde, of is men geschokt door grote winst voor de PVV?

Vandaag bepaalt de Nederlandse kiezer welke partijen ons in een tijd van toegenomen onzekerheid door de komende vier jaar moeten heenloodsen. Zetten we onze samenleving, ons belastinggeld en onze economie in om de WERKGELEGENHEID en bedrijvigheid te stimuleren, (VVD, PVV, CDA), of om te proberen met duizenden windmolens de veronderstelde opwarming van het klimaat met 0,00001 graden te verminderen (D66, GL, CU, PvdA)? Herstellen we de zorg en sociale zekerheid voor onze eigen bevolking (SP, PVV), of geven we juist miljarden uit om honderdduizenden immigranten uit Afrika en het Midden Oosten huizen en uitkeringen te geven (GL, D66, PvdA)?

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 13 maart 2017

Vlees noch vis

Het zit een maandje mee en het zit een maandje tegen: ziehier de realiteit van de Amerikaanse economie. Daar brengen de nieuwste banencijfers geen verandering in, vindt BNR-macro-econoom Kees de Kort.

De WERKGELEGENHEID in de Verenigde Staten is in februari sterker gegroeid dan verwacht. Volgens het Amerikaanse ministerie van Arbeid kwamen er vorige maand 235.000 banen bij (exclusief de landbouw), terwijl economen in doorsnee rekenden op 200.000 nieuwe arbeidsplaatsen. Het nieuws zorgde vrijdag voor een licht optimistische stemming op Wall Street.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 22 februari 2017

Documentaire: Death by China

Donald Trump won in november de verkiezingen met zijn belofte om WERKGELEGENHEID terug te halen naar de Verenigde Staten. Volgens de nieuwe president hebben landen als China, Mexico en Duitsland te lang geprofiteerd van een goedkope munt, waardoor veel WERKGELEGENHEID in eigen land verloren is gegaan.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

Amerikaanse jobmotor op volle toeren

Het gaat de Amerikaanse economie voor de wind, dat is duidelijk te zien aan de WERKGELEGENHEIDscijfers. Vorige maand werden er meer jobs gecreëerd dan voorzien. Er kwamen maar liefst 227.000 nieuwe jobs bij, daarmee wordt de verwachting van 185.000 nieuwe jobs meer dan ingelost. Het aantal nieuwe arbeidsplaatsen zit de afgelopen maanden in een stijgende lijn.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 10 januari 2017

Internetgigant Alibaba wil miljoen banen creëren in VS

Dde Chinese internetgigant Alibaba wil een miljoen extra banen creëren in de Verenigde Staten. Topman Jack Ma praatte maandag over dit onderwerp met Donald Trump.

De banen zouden moeten worden gecreëerd door het voor kleinere Amerikaanse bedrijven makkelijker te maken om via de onlineplatforms van Alibaba spullen te verkopen in China.

''Jack en ik gaan samen grootse dingen doen'', liet Trump kort na de ontmoeting weten. De plannen van Alibaba passen bij de wensen van de gekozen president, die wil dat grote multinationals voor meer WERKGELEGENHEID zorgen in de VS.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$