EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 26 artikelen gevonden met het woord werkgelegenheid.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord WERKGELEGENHEID

Geplaatst op: maandag 21 oktober 2019

Zes procent groei is honderd procent ongeloofwaardig

De Chinese economie groeit nog steeds met zes procent. Dat is goed nieuws, voor wie dat gelooft althans. En dat is een hele kleine groep, waar ik zeker niet toe behoor. Ik geloof er geen moer van. De autoverkopen, het filmbezoek, de elektriciteitsproductie, het vrachtvervoer, de cijfers voor de import en export, de WERKGELEGENHEIDscijfers - geen van alle passen bij een groei van zes procent.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 juni 2019

Effecten van de handelsoorlog zijn voelbaar: productie in Azië krimpt

Er wordt minder geproduceerd in Azië. En hierdoor neemt de vrees voor een wereldwijde recessie toe, zo stellen verschillende economen volgens Reuters. De reden voor de mindere productie in Azië, zou de handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China zijn.

Door de handelsoorlog zal de productie in Azië nog verder dalen, volgens Reuters. Dat komt omdat er op de korte termijn nog meer tarieven bijkomen en dat zal effect hebben op de WERKGELEGENHEID en investeringen in Azië.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2019

Valt de groei van het Amerikaanse BBP stil?

Tot verbazing van velen weet de Amerikaanse economie zich op dit moment nog dapper staande te houden. De handelsoorlog heeft voorlopig nog weinig effect gehad op de groei van het Amerikaanse bruto binnenlands product. Toch is de kans groot dat de groei van het Amerikaanse BBP binnenkort stilvalt. En dat kan grote gevolgen gaan hebben voor de machtspositie van Donald Trump.

Tijdens de afgelopen maanden zijn er negatieve cijfers verschenen over de Chicago Fed National Activity Index. De Chicago Fed National Activity Index is een maandelijkse index ontworpen om de algehele economische activiteit en de daarmee samenhangende inflatoire druk te meten. De gegevens voor deze index worden afgeleid uit productie en inkomen, WERKGELEGENHEID, werkloosheid, persoonlijke consumptie en huisvesting. En sinds medio 2018 is er al sprake van een dalende trend bij de Chicago Fed National Activity Index.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2019

Britse werkloosheid op laagste niveau sinds 1975, sterke loongroei

De werkloosheid in het Verenigd Koninkrijk is gedaald naar het laagste niveau sinds 1975. Ook de loonontwikkeling bleef sterk in het vierde kwartaal van 2018, zo blijkt dinsdag uit cijfers van het Britse statistiekbureau ONS.

De werkloosheid kwam uit op 4 procent van de beroepsbevolking en de WERKGELEGENHEID groeide stevig. De lonen stegen bovendien met 3,4 procent, dankzij de toenemende krapte op de arbeidsmarkt, die daarmee nog niet lijkt te lijden onder de naderende Brexit.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 11 februari 2019

De uitslag van het Finse experiment met een basisinkomen zijn binnen: het helpt niemand aan werk

Het basisinkomen heeft geen effect op de WERKGELEGENHEID. Wel blijken de begunstigden van een beter welzijn te getuigen. Dat is de conclusie van een experiment dat Finland de voorbije twee jaar heeft opgezet. Daarbij kregen tweeduizend werklozen een maandelijks basisinkomen van 560 euro. De onderzoekers waarschuwen wel dat de evaluatie slechts voorlopige resultaten omvat. De conclusies hebben immers slechts betrekking op het eerste jaar van het experiment.

Lees verder op Express.live
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs