EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 26 artikelen gevonden met het woord werkgelegenheid.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord WERKGELEGENHEID

Geplaatst op: zaterdag 9 februari 2019

Gaat dat basisinkomen er ooit nog van komen in Nederland?

Wel gezondere en gelukkige inwoners, maar voor de WERKGELEGENHEID doet het niet veel, zo bleek vrijdag uit de voorlopige resultaten van Fins onderzoek naar het basisinkomen. Ook in Nederland wordt hier en daar geëxperimenteerd met zo’n onvoorwaardelijk inkomen. Sterker nog: al sinds de jaren zeventig wordt erover gepraat. Waarom is die knoop nog steeds niet doorgehakt?

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 7 februari 2019

Wereld staat voor een revolutie in de transportsector, maar bekwaam personeel ontbreekt

In de Verenigde Staten zullen zelfrijdende en elektrische auto’s het volgende decennium een massale bijkomende WERKGELEGENHEID creëren. Er zullen echter veel meer openstaande vacatures zijn dan door nieuw afgestudeerden kan worden ingevuld. Die problemen zullen het aanzienlijke tekort waaronder de sector momenteel al heeft te lijden, nog verder opdrijven. Die waarschuwing staat in een rapport van de Boston Consulting Group (BCG) en het Detroit Mobility Lab (DML) over de toekomstige ontwikkeling van de transportsector.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: zondag 13 januari 2019

Hoe de burger door overheid en pers worden gemanipuleerd

[...]

Het eerste is dat deze cijfers zijn ontstaan door positieve gegevens van voorgaande maanden naar december te verschuiven, zonder de eerder verstrekte cijfers over voorgaande maanden te hoeven verlagen. Maar nog fraaier wordt het als gekeken wordt naar de leeftijdsopbouw van de nieuwkomers op de arbeidsmarkt. Bijna de gehele groei wordt veroorzaakt door 55 –plussers, terwijl de 20 tot 54- jarigen juist WERKGELEGENHEID verliezen.  Als u dan weet dat een paar uur werk per week al voldoende is om als volledig mee te tellen, komt het beeld naar boven van opa die op donderdagochtend de post rondbrengt om zijn karig pensioen nog enigszins op te vijzelen.

[...]

Lees verder op AmsterdamGold
Geplaatst op: maandag 10 december 2018

Slechter dan in 2018

Het zijn juist de vier à vijf grote Europese economieën die bepaald niet bijdragen aan een positieve sfeer. Nu ook de WERKGELEGENHEID afzwakt, zijn de vooruitzichten voor 2019 niet heel erg florissant, zegt Kees de Kort. 'De WERKGELEGENHEID in de eurozone is sinds 2013 behoorlijk gestegen, maar ook daar zit nu de klad in.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 27 september 2018

'Groot risico op huizenbubbel in Amsterdam'

Amsterdam behoort tot de vijf steden met het grootste risico op een huizenbubbel. Dat staat donderdag in de jaarlijkse Global Real Estate Index van de Zwitserse bank UBS AG.

Van een huizenbubbel is sprake wanneer de huizenprijzen overgewaardeerd zijn in relatie tot economische elementen als inkomen en WERKGELEGENHEID. De markt loopt dan een groot risico op een correctie.

Lees verder op nu.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs