EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 30 artikelen gevonden met het woord werkgelegenheid.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord WERKGELEGENHEID

Geplaatst op: woensdag 22 februari 2017

Documentaire: Death by China

Donald Trump won in november de verkiezingen met zijn belofte om WERKGELEGENHEID terug te halen naar de Verenigde Staten. Volgens de nieuwe president hebben landen als China, Mexico en Duitsland te lang geprofiteerd van een goedkope munt, waardoor veel WERKGELEGENHEID in eigen land verloren is gegaan.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

Amerikaanse jobmotor op volle toeren

Het gaat de Amerikaanse economie voor de wind, dat is duidelijk te zien aan de WERKGELEGENHEIDscijfers. Vorige maand werden er meer jobs gecreëerd dan voorzien. Er kwamen maar liefst 227.000 nieuwe jobs bij, daarmee wordt de verwachting van 185.000 nieuwe jobs meer dan ingelost. Het aantal nieuwe arbeidsplaatsen zit de afgelopen maanden in een stijgende lijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 10 januari 2017

Internetgigant Alibaba wil miljoen banen creëren in VS

Dde Chinese internetgigant Alibaba wil een miljoen extra banen creëren in de Verenigde Staten. Topman Jack Ma praatte maandag over dit onderwerp met Donald Trump.

Dde Chinese internetgigant Alibaba wil een miljoen extra banen creëren in de Verenigde Staten. Topman Jack Ma praatte maandag over dit onderwerp met Donald Trump.

De banen zouden moeten worden gecreëerd door het voor kleinere Amerikaanse bedrijven makkelijker te maken om via de onlineplatforms van Alibaba spullen te verkopen in China.

''Jack en ik gaan samen grootse dingen doen'', liet Trump kort na de ontmoeting weten. De plannen van Alibaba passen bij de wensen van de gekozen president, die wil dat grote multinationals voor meer WERKGELEGENHEID zorgen in de VS.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 16 november 2016

Britse werkloosheid daalt naar laagste niveau in elf jaar

De werkloosheid in Groot-Brittannië is in het derde kwartaal verder gedaald, naar het laagste niveau in elf jaar. Dat meldde het Britse statistiekbureau woensdag.

De werkloosheid zakte in de drie maanden na het Britse EU-referendum van 4,9 naar 4,8 procent van de beroepsbevolking. De groei van de WERKGELEGENHEID zwakte daarbij echter wel duidelijk af ten opzichte van de voorgaande maanden, stelde het statistiekbureau.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 27 september 2016

Franse economie nu sterker dan de Duitse

De Franse economie doet het voor het eerst sinds 2012 beter dan de Duitse. Dat blijkt uit de PMI Markit-index voor september van IHS. De Purchasing Managers Index (PMI) geeft een beeld van de industrie en de dienstensector in de EU en wordt samengesteld op basis van de bevraging van inkopers in grote bedrijven. Gevraagd wordt naar productie, nieuwe bestellingen, exportbestellingen, WERKGELEGENHEID, levertijden, voorraden etc.

Lees verder op Express.be
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs