EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
31
kliks
28
kliks
Bron: Investing.com
27
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 21 artikelen gevonden met het woord werkgelegenheid.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord WERKGELEGENHEID

Geplaatst op: woensdag 16 november 2016

Britse werkloosheid daalt naar laagste niveau in elf jaar

De werkloosheid in Groot-Brittannië is in het derde kwartaal verder gedaald, naar het laagste niveau in elf jaar. Dat meldde het Britse statistiekbureau woensdag.

De werkloosheid zakte in de drie maanden na het Britse EU-referendum van 4,9 naar 4,8 procent van de beroepsbevolking. De groei van de WERKGELEGENHEID zwakte daarbij echter wel duidelijk af ten opzichte van de voorgaande maanden, stelde het statistiekbureau.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 27 september 2016

Franse economie nu sterker dan de Duitse

De Franse economie doet het voor het eerst sinds 2012 beter dan de Duitse. Dat blijkt uit de PMI Markit-index voor september van IHS. De Purchasing Managers Index (PMI) geeft een beeld van de industrie en de dienstensector in de EU en wordt samengesteld op basis van de bevraging van inkopers in grote bedrijven. Gevraagd wordt naar productie, nieuwe bestellingen, exportbestellingen, WERKGELEGENHEID, levertijden, voorraden etc.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 22 september 2016

Nederland hoort bij Europese koplopers belastinghervorming

Nederland hoort bij de landen die vorig jaar aan de grootste hervormingen in hun belastingstelsel hebben gewerkt, concludeert de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) in een donderdag gepubliceerd rapport.

Nederland hoort bij de landen die vorig jaar aan de grootste hervormingen in hun belastingstelsel hebben gewerkt, concludeert de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) in een donderdag gepubliceerd rapport.

België, Griekenland, Japan, Noorwegen, Oostenrijk en Spanje waren samen met Nederland de landen die de meest vergaande plannen aankondigden of doorvoerden.

In Nederland ging het daarbij, net als in Oostenrijk en België, vooral om verlagingen in de inkomstenbelasting. Die zijn bedoeld om de WERKGELEGENHEID te vergroten en de koopkracht te versterken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 22 september 2016

Zwitserland wil ‘eigen volk eerst’ voor WERKGELEGENHEID

Zwitserland heeft het recht om bij vacatures voorrang te geven aan eigen onderdanen. Dat heeft Jean-Claude Juncker, voorzitter van de Europese Commissie, gezegd.

Zwitserland heeft het recht om bij vacatures voorrang te geven aan eigen onderdanen. Dat heeft Jean-Claude Juncker, voorzitter van de Europese Commissie, gezegd.

Een goedkeuring van die voorkeursbehandeling zou Zwitserland ertoe moeten kunnen brengen de beperkingen op immigratie te versoepelen. Zwitserland wil immers een onbeperkte toegang behouden tot de markt van de Europese Unie, terwijl tegelijkertijd de Europese immigratie tot een minimum zou worden beperkt.

Indien de partijen tegen februari geen akkoord vinden, dreigt Zwitserland zijn onbeperkte toegang tot de Europese Unie te verliezen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 21 september 2016

Duitse consument is opgestaan!

De Duitse consument hield lang de vinger op de knip maar dat is niet meer het geval. De combinatie van hoge WERKGELEGENHEID, stijgende lonen, lage inflatie en zeer lage rentevoeten hebben daar volgens de Financial Times voor gezorgd.

Duitsland heeft lange tijd bijna uitsluitend gerekend op export, goed voor zo’n 40% van het BBP, om de groei aan te drijven. De lonen namen jarenlang niet toe waardoor het land zijn concurrentiekracht behield. De looneisen van de vakbonden lagen zeer laag omdat ze massale ontslagen vreesden. De gevolgen waren dat de inkomens nauwelijks stegen en de binnenlandse vraag zeer zwak was. Het hoge overschot op de lopende rekening was een gevolg hiervan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs