EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 29 artikelen gevonden met het woord werkgelegenheid.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord WERKGELEGENHEID

Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2020

België: Federaal Planbureau: Belgische economie zal in 2020 grootste krimp sinds WOII noteren

Door de coronacrisis zou het begrotingstekort voor ons land dit jaar oplopen tot 40 à 45 miljard euro. Dat zegt minister van Begroting David Clarinval (MR) na de publicatie van de nieuwe vooruitzichten van het Planbureau. Volgens die cijfers zou de Belgische economie in 2020 krimpen met 10,6 procent. In 2021 zou dan het gedeeltelijk herstel volgen, met een groei van 8,2 procent. De binnenlandse WERKGELEGENHEID zou over 2020 en 2021 samen met 111.000 personen afnemen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 5 juni 2020

Onderzoek: Door coronacrisis 40.000 banen op de tocht in bouwsector

Als de overheid niet ingrijpt, daalt de WERKGELEGENHEID in de bouwsector volgend jaar met mogelijk 40.000 voltijdbanen, meldt het Economisch Instituut voor de Bouw (EIB) in een op vrijdag verschenen rapport.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 28 mei 2020

Ruim een op zes jongeren ter wereld verloor werk door coronapandemie

De coronamaatregelen hebben ertoe geleid dat het aantal jongeren zonder werk wereldwijd enorm is toegenomen tot meer dan een op de zes. Dat meldt de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO) in een onderzoek naar de impact van de coronacrisis op de WERKGELEGENHEID.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 14 mei 2020

Fed waarschuwt voor blijvende economische schade

Een langdurige crisis als gevolg van het coronavirus kan blijvende schade aanrichten aan de economie. Dat zei Jerome Powell van de Amerikaanse centrale bank vandaag in een toespraak. Hij vreest dat het wegvallen van met name kleine en middelgrote bedrijven de herstelcapaciteit van de economie zal aantasten. Deze bedrijven creëren veel WERKGELEGENHEID en zijn dus cruciaal voor het herstel.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 11 mei 2020

Tweede steunpakket: bedrijven mogen vanaf juni werknemers ontslaan

Bedrijven die via de NOW-regeling loonsubsidie hebben aangevraagd om werknemers te kunnen blijven doorbetalen, mogen vanaf juni werknemers ontslaan, bevestigde minister Wouter Koolmees van Sociale Zaken en WERKGELEGENHEID vrijdag in de uitzending van Op1.

Lees verder op nu.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs