EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord 2016.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord 2016

Geplaatst op: vrijdag 26 oktober 2018

Zweden begint in 2019 met testen van nationale digitale munt

De Zweedse centrale bank, Riksbanken, wil in 2019 beginnen met het testen van een digitale versie van de Zweedse kroon, de e-krona. Het land is nu al grotendeels cashloos.

De Zweedse centrale bank kondigde in 2016 al aan dat het onderzoek ging doen naar een digitale versie van de Zweedse kroon, maar tot dusver was dat onderzoek nog niet erg praktisch. "Het is een logische stap om nu naar een praktischere fase van het project over te gaan", aldus Riksbanken in het rapport.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 25 oktober 2018

Goudmijnaandelen: goedkoopste waardering in 78 jaar

Je komt maar zelden een sector tegen die zo goedkoop gewaardeerd staat als de goudmijnsector vandaag. Dit geeft beleggers de kans om aandelen te kopen met een beperkt neerwaarts risico en een hoog opwaarts potentieel. Dit zijn de kansen waar kleine beleggers veel geld mee kunnen verdienen.

Het enige wat je nodig hebt, is veel geduld. Goudmijnaandelen zijn al lange tijd goedkoop. Begin 2016 was er even een opstoot waarbij goudmijnaandelen 100-en procenten stegen in enkele maanden. Je kon het vergelijken met de crypto-gekte in 2017 en de marihuana-gekte in 2018.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 22 oktober 2018

Anti-Brexit: grootste betoging in 15 jaar

Een beïnvloedingscampagne pro harde afscheiding van het VK heeft niet het gewenste doel bereikt. Een kleine 700.000 betogers gingen op 20 oktober 2018 de straat op in Groot-Brittannië om een nieuw referendum te eisen. Anti-Brexit dus. Een grote massa Britten heeft blijkbaar spijt voor afscheiding te hebben gekozen in 2016. Net nu premier May zegt dat de deal voor 95 procent rond is. Maar waar komt genoemde campagne pro harde Brexit vandaan?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 oktober 2018

Multinationals goed voor 30 procent van economie

Multinationals droegen in 2016 30 procent bij van de totale 635 miljard euro aan toegevoegde waarde. Het grootste deel daarvan kwam van buitenlandse multinationals (18 procent, 113 miljard euro).

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2018

Gamechanger in de maak? Binnenkort ook ICOs op Bitcoin

Wie aan ICOs denkt, denkt voornamelijk aan Ethereum. Het netwerk van Ethereum wordt steevast gebruikt voor nieuwe projecten om financiering op te halen. Ook het netwerk van Stellar Lumens kan dienen voor ICOs. Maar dankzij nieuwe technologische ontwikkelingen kan ook Bitcoin binnenkort gebruikt worden voor ICOs. Is dit een gamechangers in de industrie?

RSK werkt aan sidechains op Bitcoin via zijn Turing technologie. Sinds begin 2016 wordt al aan deze technologie gewerkt. Momenteel zit de technologie nog in een testfase, maar later dit jaar zal er een kleine ICO uitgevoerd worden op het netwerk van Bitcoin.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs