EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Rusland.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord RUSLAND

Geplaatst op: maandag 23 april 2018

Buitenhof over de spanningen tussen RUSLAND en het Westen

De spanningen tussen RUSLAND en het Westen zijn vandaag de dag groter dan tijdens de Koude Oorlog, zo constateerde de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov in een interview. Verschillende incidenten van de afgelopen jaren hebben de relatie op scherp gezet, maar tegelijkertijd probeert RUSLAND verdere escalatie te voorkomen. Hoe kan het dat de vijandigheid tussen het Westen en RUSLAND zo hoog is opgelopen?

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: zondag 22 april 2018

Wordt fysiek goud weer gekoppeld aan de Amerikaanse Dollar?

Republikeins Volksvertegenwoordiger Alex Mooney heeft onlangs het opmerkelijke wetsvoorstel ingediend om de Amerikaanse dollar opnieuw te laten dekken door fysiek goud. Nogal wat landen vulden de laatste jaren effectief hun voorraad geel edelmetaal aan, niet in het minst RUSLAND en China. Of eisten het terug naar eigen land vanuit Noord-Amerika, zoals Duitsland en Hongarije. Voeg hierbij het feit dat de Petro-Yuan vorige maand gelanceerd werd: olie-futures verhandeld in Chinese Yuan in plaats van Amerikaanse dollar. De hegemonie van deze laatste raakt meer en meer ondermijnd. Ook al omdat de munt door de Federal Reserve – centrale bank – bijgedrukt wordt als met een kopieermachine.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 21 april 2018

EU dringt bij VS aan op afzwakken sancties tegen RUSLAND

Verschillende Europese landen proberen de Verenigde Staten ervan te overtuigen de sancties die twee weken geleden werden getroffen tegen RUSLAND, af te zwakken. Met name de maatregelen tegen aluminiumproducent Rusal dreigen ook de Europese economie hard te treffen. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 17 april 2018

Trump: "China en Russen manipuleren valutamarkt"

President Donald Trump beschuldigt RUSLAND en China van valutamanipulatie. De twee landen zouden de koers van hun eigen munteenheden kunstmatig laag houden om de export te stimuleren.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 16 april 2018

Conflict in Syrië kan goudprijs een flinke ‘boost’ geven

Het conflict in Syrië doet de gemoederen escaleren tussen de Verenigde Staten van Amerika en RUSLAND. Dat is ook te merken aan de goudprijs. De geopolitieke spanningen hebben een invloed op beleggers waardoor ze meer geneigd zijn hun kapitaal in een ‘veilige haven’ te steken. Goud kan de komende weken een flinke duw in de rug krijgen als de situatie niet de-escaleert.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs