Nieuws / Artikelen met het woord

Rusland

1865 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Geotrendlines
Geplaatst: zondag 23 juli 2017

Sergey Karaganov over RUSLAND en het Westen

Arend Jan Boekestijn en Rob van Wijk bespreken de geopolitieke spanningen tussen RUSLAND en het Westen met Sergey Karaganov, de voormalige rechterhand van president Poetin. Dat levert een interessant gesprek op, dat zaterdagavond werd uitgezonden door het programma Weg van de Wereld van omroep WNL.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 21 juli 2017

RUSLAND voegt bijna 10 ton aan goudreserve toe

De centrale bank van RUSLAND heeft in juni opnieuw goud aan haar reserves toegevoegd. Met de aankoop van 300.000 troy ounce (9,33 ton) breidt het land haar totale goudvoorraad uit tot bijna 1.717 ton, goed voor een zesde plaats op de ranglijst van landen met de grootste goudvoorraden. Sinds het begin van dit jaar heeft RUSLAND al meer dan honderd ton van het edelmetaal aan haar reserves toegevoegd.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 19 juli 2017

Garry Kasparov: “De Trump-trein nadert zijn eindstation”

De Russische schaakgrootmeester Garry Kasparov is één van grote critici van de Russische president Vladimir Poetin. Kasparov vluchtte na de moord op Boris Nemtsov in 2013 weg uit RUSLAND en woont nu in New York. Hij zegt altijd achterdochtig te zijn voor Russen en nooit thee te drinken met vreemden.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 18 juli 2017

'Sancties tegen RUSLAND hebben nauwelijks effect'

De westerse sancties tegen RUSLAND hebben nauwelijks effect op de Russische economie. Volgens het economisch bureau van ABN Amro lijdt de handel met Nederland daarbij amper onder de boycotmaatregelen die door de Russen zijn ingesteld.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: maandag 17 juli 2017

RUSLAND begint aanleg Turkish Stream

Gazprom is eind vorige maand begonnen met de aanleg van de Turkish Stream, de nieuwe pijpleiding door de Zwarte Zee die op jaarbasis 30 miljard kubieke meter aan Russisch aardgas naar Turkije kan transporteren. De aanleg van deze nieuwe pijpleiding is niet alleen in het belang van RUSLAND, maar ook in het belang van Turkije en aangrenzende landen als Bulgarije en Griekenland.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$