Nieuws / Artikelen met het woord

Rusland

1936 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 20 september 2017

Team Trump vreest dat er ‘een mol’ in het Witte Huis zit

In het Witte Huis is men zo bevreesd voor het RUSLAND-onderzoek van speciaal-aanklager Robert Mueller dat sommige personeelsleden vermoeden dat hun collega’s afluisterapparatuur dragen om conversaties op te nemen en de inhoud ervan door te spelen aan het team van Mueller. Dat schrijft de New York Times.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 19 september 2017

Wie voldoende geld heeft koopt zich gewoon een EU-paspoort

EU-lidstaat Cyprus heeft sinds 2014 ruim 4 miljard euro verdiend aan de verkoop van paspoorten aan superrijken uit landen als RUSLAND en Oekraïne. Wie zo’n Europees paspoort koopt kan zich overal in de EU vestigen en zich vrij te verplaatsen binnen het Schengengebied. Naast Cyprus hebben ook Spanje, Portugal, Malta en Hongarije gelijkaardige programma’s lopen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 19 september 2017

Europa voert de druk op RUSLAND op met nieuwe pestmaatregel

Deze week heeft het Europees Parlement in Straatsburg de nieuwe regels voor de invoer en verdeling van aardgas in de EU goedgekeurd. De belangrijkste zorg voor de EU is het indijken van de machtspositie van RUSLAND. Door de beslissing krijgen de Europese lidstaten minder zeggenschap over van welke leverancier ze aardgas willen kopen.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: dinsdag 19 september 2017

Honderden Amerikaanse tanks en houwitsers in Polen gearriveerd

Russische professor internationale veiligheidheid acht ‘beperkt militair conflict’ NAVO en RUSLAND steeds waarschijnlijker – Hulpdiensten bereiden zich voor op Noord Koreaanse kernaanval op Los Angeles

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: maandag 18 september 2017

Er tekenen zich in Europa nieuwe grenzen af (en dat betekent weinig goeds)

Er tekenen zich in Europa nieuwe grenzen af, indien Polen haar zin krijgt. En dat betekent weinig goeds, zo concludeert Olav ten Broek. De Verenigde Staten houden nog steeds een stevige greep op Europa, met als doel te voorkomen dat Duitsland en Frankrijk meer toenadering zoeken tot RUSLAND. Een analyse…Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$