Nieuws / Artikelen met het woord

Rusland

1819 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Cassandraclub
Geplaatst: vrijdag 21 april 2017

Europa wordt steeds afhankelijker van aardgasimport

In januari 2012 werd er in Europa 31,2 miljard m³ aardgas gewonnen. Vijf jaar later in januari 2017 was de Europese aardgasproductie afgenomen tot 26,3 miljard m³ aardgas. Een afname van 15%.

De getallen hierboven zijn afkomstig uit de JODI Gas World database. Voor de berekening heb ik de cijfers van alle Europese landen, die betrouwbare gasproductiedata rapporteren, met uitzondering van RUSLAND opgeteld.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 21 april 2017

RUSLAND blijft goud kopen: 25 ton in maart

RUSLAND heeft in maart bijna 25 ton goud aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit nieuwe cijfers die de centrale bank deze week naar buiten heeft gebracht. De centrale bank kocht om precies te zijn 800.000 troy ounce goud, waarmee de totale goudreserve van het land een omvang van 1679,58 ton bereikt heeft. In de eerste drie maanden van dit jaar heeft RUSLAND in totaal al meer dan 65 ton goud aan haar reserves toegevoegd.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: woensdag 19 april 2017

Russische bank wil India helpen met goud kopen

Sberbank, de grootste bank van RUSLAND, wil India ondersteunen bij het importeren van goud. Aleksei Kechko, directeur van de Indiase branch van Sberbank, zei in een interview met Free Press Journal dat beide landen zullen profiteren van een dergelijke samenwerking. Sberbank koopt veel goud van Russische goudmijnen en zoekt een goede afzetmarkt voor het edelmetaal.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 17 april 2017

Dit moet u weten over chemische wapens

Er is nog steeds geen overeenstemming over de mogelijke inzet van chemische wapens begin april op het dorp Khan Sheikhun in de Syrische provincie Idlib, waarbij negenentachtig mensen om het leven kwamen.

Syrië ontkent over chemische wapens te beschikken en krijgt daarbij steun van RUSLAND. De Verenigde Staten beweren daarentegen bewijzen te hebben dat de Syrische regering de chemische aanval heeft opgezet, terwijl RUSLAND vooraf van de actie op de hoogte zou zijn geweest.

Volgens Groot-Brittannië zijn er alvast duidelijke aanwijzingen dat de inwoners van Khan Sheikhun aan het zenuwgas sarin werden blootgesteld.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 17 april 2017

RUSLAND bereidt zich voor op een nieuwe nucleaire oorlog

Op enkele weken tijd is de kans op een nucleaire oorlog plots fors toegenomen. Op korte tijd ontwaakten enkele conflicten waarbij de kans op een 3e Wereldoorlog fors zijn gestegen. Volgens de ‘Doomsday Clock’ is het 2,5 minuten voor 12. Geen wonder dat RUSLAND zich al voorbereidt op een nieuwe nucleaire oorlog.

De ‘Doomsday Clock’ telt af naar 12 uur middernacht, het moment dat een grote, door de mens gecreëerde catastrofe, de wereld zal treffen. Momenteel zijn we 2,5 minuten verwijderd van een nieuwe catastrofe. Enkel in 1953 was de kans groter dan vandaag.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$