Nieuws / Artikelen met het woord

Rusland

1965 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 17 november 2017

Het geheim achter de Russische goudkoopwoede

Volgens de cijfers van de World Gold Council (WGC) is RUSLAND nu de grootste opkoper van goud ter wereld. De Russische overheid zou dit doen als leverage tegenover de aanhoudende economische sancties en monetaire gevolgen daarvan.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 15 november 2017

RUSLAND en China gaan samenwerken in goudmijnsector

De goudmijnsector gaat naar alle waarschijnlijkheid een nieuwe geldinjectie krijgen dankzij RUSLAND en China. Er wordt achter de schermen gewerkt aan een gezamenlijk mijnbouwfonds tussen het Russische Far East Development Fund en de China National Gold Group. De bedoeling is om nieuwe mijnen op te starten in RUSLAND, voornamelijk om goud te winnen maar eveneens anderen edelmetalen zoals zilver, platina en koper.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: dinsdag 14 november 2017

China en RUSLAND boycotten VN bijeenkomst over Venezuela

China, RUSLAND, Egypte en Bolivia zullen niet aanwezig zijn bij een informele bijeenkomst van de VN Veiligheidsraad over de situatie in Venezuela die georganiseerd is door de Verenigde Staten. Volgens de woordvoerders van de betreffende landen is er geen reden om een bijeenkomst te houden, omdat ze van mening zijn dat het onderwerp van gesprek een binnenlandse kwestie is die door Venezuela zelf opgelost moet worden.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 13 november 2017

Europese Commissie wil invloed hebben op Russische gaspijplijn

De Europese Commissie wil invloed kunnen uitoefenen op de geplande gaspijplijn van RUSLAND naar Duitsland, genaamd Nord Stream II.

Brussel stelt in dat verband voor dat ook de import van gas van buiten de EU via pijpleidingen moet worden getoetst aan Europese wetgeving.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: woensdag 8 november 2017

RUSLAND en Iran bouwen pijpleiding naar India

RUSLAND en Iran hebben afgelopen week besloten dat ze samen gaan bouwen aan een nieuwe pijpleiding voor aardgas van Iran naar India. Deze nieuwe pijpleiding wordt ongeveer 1.200 kilometer lang en moet de belangrijke aardgasvelden in Iran via Pakistan met India verbinden. Het Russische energieconcern Gazprom zal Iran niet alleen helpen met de aanleg van deze nieuwe pijpleiding, ook zal het bedrijf diverse aardgasvelden op Iraanse grondgebied die op de route liggen exploiteren.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$