EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Rusland.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord RUSLAND

Geplaatst op: maandag 9 maart 2020

Saudi-Arabië dropt oliebom bovenop viruspaniek: prijzen kennen sterkste daling sinds 1991

De olieprijzen zijn met bijna 30 procent gedaald nadat Saudi-Arabië besloot de vraagprijs voor zijn olie te verlagen. Bovendien kondigde het land aan in april flink meer te gaan produceren. Daarmee willen de Saudi’s RUSLAND dwingen alsnog akkoord te gaan met een door oliekartel OPEC voorgestelde productieverlaging. Volgens analisten gaat het om de zwaarste procentuele terugval op de oliemarkt sinds de Golfoorlog in 1991.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 9 maart 2020

Olieprijs zakt met 25% richting $30 per vat

De olieprijs is vandaag met 25% gedaald door een nieuwe prijzenoorlog tussen RUSLAND en de OPEC. Afgelopen vrijdag stemde RUSLAND niet in met een voorgestelde productieverlaging van 1,5 miljoen vaten per dag, waardoor de olieprijs al met 9% daalde. Saoedi-Arabië heeft haar olieprijs verlaagd en is van plan haar productie op te schroeven.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: zaterdag 7 maart 2020

RUSLAND weigert productiestop, olie duikt naar laagste prijs sinds 2017

De olieprijzen zakten met zo'n 8 procent vrijdag, de laagste stand sinds halverwege 2017. Dat gebeurde nadat RUSLAND weigerde op verzoek van oliekartel OPEC de olieproductie te beperken.

De olieprijs was al gekelderd door de verspreiding van het coronavirus, waardoor de wereldeconomie op een lager pitje is komen te staan.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 maart 2020

Oliekartel OPEC wil olieprijs stutten met productiebeperking

De landen binnen oliekartel OPEC hebben een voorlopig akkoord bereikt over beperken van de olieproductie met 1,5 miljoen vaten olie per dag in het tweede kwartaal van 2020.

Voorlopig gaat het nog wel om een voorstel omdat RUSLAND en enkele andere landen nog hun fiat moeten geven aan het plan.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 26 februari 2020

RUSLAND breidt goudvoorraad uit naar 2.277 ton

RUSLAND heeft in januari opnieuw goud aan haar reserves toegevoegd. De centrale bank kocht in de eerste maand van het jaar 200.000 troy ounce goud (6,22 ton), waarmee de totale goudvoorraad stijgt naar 2.276,8 ton. Door deze aankoop en de stijging van de goudprijs steeg de waarde van de totale goudvoorraad naar $115,82 miljard. Het edelmetaal vertegenwoordigt daarmee ongeveer 20% van de totale reserves.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs