EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Rusland.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord RUSLAND

Geplaatst op: donderdag 2 april 2020

Trump verwacht alsnog akkoord om olieproductie te beperken

De Amerikaanse president Donald Trump verwacht dat er alsnog een akkoord komt tussen RUSLAND en Saoedi-Arabië om de olieproductie te beperken. Dit moet ook de olieprijs flink stutten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 2 april 2020

Wat is er aan de hand met de olieprijs?

De olieprijs kwam dit jaar in een vrije val en bereikte deze week zelfs het laagste niveau in 18 jaar. Na het afwijzen van geplande productiebeperkingen door RUSLAND is een prijzenoorlog losgebarsten, waardoor de markt wordt overspoeld met olie. Daar komt nog eens bij dat er door het coronavirus veel minder vraag is naar olie en olieproducten. De bodem voor de olieprijs is

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 2 april 2020

RUSLAND stuurt humanitaire hulp naar New York

RUSLAND heeft een vliegtuig vol met hulpgoederen naar New York gestuurd. Het Antonov An-124 toestel met aan boord mondkapjes en medische apparatuur arriveerde woensdag op het John F. Kennedy vliegveld. Het vliegtuig vertrok dinsdag vanuit Moskou maakte tussenstops in Ierland en Canada om bij te tanken

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 31 maart 2020

RUSLAND stopt met goud kopen

RUSLAND stopt met goud kopen via de binnenlandse goudmarkt, zo schrijft de centrale bank in een verklaring op haar website. Voor toekomstige goudaankopen wacht de centrale bank de ontwikkelingen op de financiële markten af. Vorig jaar kocht RUSLAND al veel minder goud dan in voorgaande jaren. Met deze maatregel kan RUSLAND de druk op de internationale goudmarkt verlichten.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 31 maart 2020

Onze expert Paul D’Hoore: “Olie blijft nog lang goedkoop”

Economie Terwijl de vraag naar olie wegvalt omdat de wereldeconomie in sluimermodus zit, draaien RUSLAND en Saoedi-Arabië de kraan volledig open omdat ze niet tot een politiek akkoord kwamen. “De olieprijs staat daardoor op het laagste peil in 18 jaar, en dat zal zeker nog weken of zelfs maanden zo blijven, maar geen jaren”, zegt financieel expert Paul D’Hoore.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs