EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Rusland.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord RUSLAND

Geplaatst op: dinsdag 31 maart 2020

Trump en Poetin willen vrije val olieprijs stuiten

De Amerikaanse president Donald Trump en zijn Russische ambtsgenoot Vladimir Poetin zetten hun hoogste energieambtenaren aan het werk om iets te doen aan de vrije val waarin de olieprijs is beland. Die vrije val wordt veroorzaakt door de sterk afgenomen vraag én ruzie tussen RUSLAND en Saoedi-Arabië over productiebeperkingen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 27 maart 2020

'Sommige oliesoorten verhandeld voor minder dan 20 dollar per vat'

Sommige oliesoorten worden vanwege het wereldwijde aanbodoverschot met forse kortingen verhandeld, waardoor de prijs van sommige oliesoorten ruim onder de 20 dollar per vat blijft.

Ondanks dat de oliefutures voor de Brent-maatstaaf op een kleine 27 dollar per vat staan, ging de belangrijkste exportolie van RUSLAND deze week voor 16 dollar per vat, terwijl Saudi Arabië zijn oliesoort voor 16 dollar per vat aanbood, zo meldt Reuters op donderdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 27 maart 2020

RUSLAND zet deur voor OPEC-deal op een kier

RUSLAND staat open voor een overeenkomst met de organisatie van olie-exporterende landen (OPEC) over productiebeperkingen om zo de olieprijs te stabiliseren.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 23 maart 2020

Run op de Amerikaanse dollar

De afgelopen weken zijn een rollercoaster geweest voor mondiale financiële markten. Het besef daalde in dat we te maken krijgen met zeer onzekere economische vooruitzichten. Na de realisatie dat het Corona-virus ook in de westerse wereld veel economische schade aan zou richten, kwam daar nog de olieschok bij. RUSLAND besloot niet meer mee te gaan in de voorgestelde productiebeperkingen van OPEC. De prijs kelderde direct met maar liefst 30%. Omdat de vooruitzichten voor de wereldeconomie verslechterden, zakte de prijs daarna nog verder weg.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 maart 2020

Valt de Petrodollar?

60 à 60 Dollar olie is wel het minimum voor de Amerikaanse olie industrie om te overleven. Op donderdag 12 maart 2020, moment van schrijven, staat de WTI Crude op nauwelijks 31 dollar. Die is de val van eerder deze week nog lang niet te boven gekomen. Hoe zou hij ook. De biedoorlog, of oliecrisis, of oorlog om olie lijkt net begonnen te zijn. Hoezeer ze in de VS ook klagen bij hun (vroegere?) beste vriendje, Saoedi-Arabië. Dat land is in zo’n war gewikkeld met RUSLAND. Zelf begonnen, en de Saoedi’s kunnen het zich permiteren ook. Zij kunnen immers als een van de weinigen tegen 20 dollar produceren! ‘Falling Oil Prices will Cause Bank Failures and The Collapse of The Petrodollar’ titelt The Atlantis Report. Watch and learn. And wonder:

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs