EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Rusland.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord RUSLAND

Geplaatst op: donderdag 12 maart 2020

Weet de olieprijs een nieuwe bodem neer te zetten?

Saoedi-Arabië is een prijzenoorlog met RUSLAND begonnen. Beide olielanden willen laten zien dat zij om kunnen gaan met een lage olieprijs. Zo draaien beide landen op dit moment de oliekraan volledig open en dat heeft geleid tot een historische prijsdaling bij het zwarte goud. Toch kan een bodem dichtbij zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 9 maart 2020

Podcast: Wat is er aan de hand op de financiële markten?

De aandelenmarkten ging vandaag met meer dan 7% onderuit, de grootste daling sinds de financiële crisis van 2008. Beleggers maken zich niet alleen zorgen over het coronavirus, maar ook over de ontwikkelingen op de oliemarkt. Afgelopen vrijdag gaf RUSLAND geen steun voor de geplande productieverlaging van de OPEC, waardoor de bodem onder de olieprijs uit viel.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 9 maart 2020

Krach op oliemarkt volgt op Saoedische wraak op RUSLAND

In bijna dertig jaar tijd is de olieprijs niet zo hard gedaald als maandagochtend. Werd er vrijdag nog bijna 45 dollar (bijna 40 euro) betaald voor een vat Brentolie, maandagochtend ging het om 31 dollar. Een daling van ruim 30 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 9 maart 2020

RUSLAND start prijzenoorlog: olieprijs keldert

De olieprijs ging vrijdag hard onderuit, nadat RUSLAND de geplande productieverlaging van de OPEC afwees. Op donderdag kwamen olieproducerende landen bijeen om de aanhoudende daling van de olieprijs te stoppen. Het voorstel was een gecoördineerde productieverlaging van 1,5 miljoen vaten per dag, op voorwaarde dat RUSLAND dat zou steunen. Maar dat gebeurde niet, waardoor de olieprijs met 9% onderuit ging.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 9 maart 2020

Europese aandelenmarkten onderuit, vooral olie-aandelen geraakt

Beleggers waren maandagochtend behoorlijk in paniek. Europese aandelenindexen openden ruim 7 tot 8 procent in de min. Beleggers maken zich niet alleen zorgen om de verspreiding van het coronavirus, maar ook over de prijsoorlog op de oliemarkt tussen Saoedi-Arabië en RUSLAND die dit weekend is ontstaan.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs