EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord 2016.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord 2016

Geplaatst op: dinsdag 1 oktober 2019

Inflatie zakt verder terug naar laagste punt in drie jaar

De inflatie in de eurozone is in september verder teruggezakt. De consumentenprijzen stegen vorige maand met 0,9 procent, het laagste punt sinds eind 2016.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 28 september 2019

Opgelicht met onbestaande cryptomunt: miljoenen mensen zijn in totaal 4,5 miljard euro kwijt

Investeer in OneCoin en word schandalig rijk. Dat is de boodschap die Ruja Ignatova dankzij geniale marketing wereldwijd wist te verspreiden. In 2016 huurde de Bulgaarse zelfs het Wembley Stadium in Londen af om goedgelovige aanhangers over de streep te trekken. Eén probleem echter: de OneCoin is een digitale munt die nooit bestaan heeft. En investeerders zouden hun centen nooit meer terugzien. Miljoenen mensen zijn in totaal 4,5 miljard euro kwijt, de Belgen lieten zich voor meer dan 1,6 miljoen euro rollen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 9 september 2019

Britten investeren bijna zes keer zoveel in Nederland sinds Brexit-referendum

Britten zijn sinds het Brexit-referendum in juni 2016 vier keer zoveel gaan investeren in Nederland. Andersom zijn de Nederlandse investeringen in het Verenigd Koninkrijk juist afgenomen, becijferde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) maandag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 9 september 2019

De wereldwijde politieke onzekerheid blijft toenemen

Tijdens de afgelopen jaren is de politieke onzekerheid in de wereld fors toegenomen. Het jaar 2016 vormde daarbij het keerpunt. Sinds dat jaar is de onzekerheid aanzienlijk toegenomen. En dat was mede te danken aan de Amerikaanse verkiezingen en de Brexit. Moeten we ons zorgen maken over de wereldwijde politieke onzekerheid?

In de zomer van 2016 stemde de meerderheid van de Britten voor uittreding uit de Europese Unie. En sinds dat moment is er behoorlijk veel veranderd. En dat is niet alleen binnen de Britse landsgrenzen te voelen, maar ook binnen de Europese landsgrenzen. Drie jaar later stevenen de Britten alsnog af op een harde Brexit. En dat scenario behoorde drie jaar geleden nog niet tot de mogelijkheden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 9 september 2019

Brexit: de een z’n dood is de ander z’n brood

Alleen domme mensen veranderen nooit van idee of mening. Het mag duidelijk zijn dat heel wat pro Brexit stemmers in 2016 spijt hebben van hun reactie. Eigenlijk hadden ze geen idee wat voor gevolgen deze zou hebben. Het was ook slechts een nipte meerderheid die koos voor afscheiding van de EU. Met 51,9 procent waren ze. Het palaveren en bakkeleien over hoe zogezegd ‘de wil van de kiezer’ in de praktijk te brengen, sleept sindsdien eindeloos aan. We benoemden het eerder reeds als een never ending story. Maar die lijkt (?) nu toch naar een eindpunt te gaan. Op 31 oktober verlaat het VK de EU, met of zonder deal. Tenzij er nog een deus ex machina opduikt?

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs