EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
31
kliks
28
kliks
Bron: Investing.com
27
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord 2016.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord 2016

Geplaatst op: woensdag 21 augustus 2019

Consumentenvertrouwen op laagste peil in bijna drie jaar

Het consumentenvertrouwen in België is deze maand gedaald tot -9, het laagste niveau sinds november 2016. Dat meldt de Nationale Bank.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 21 augustus 2019

Steeds meer betalingen van Belgische bedrijven naar de fiscale paradijzen

In totaal 82 miljard euro in 2016, 129 miljard in 2017 en 206 miljard in 2018. Belgische bedrijven verrichten steeds meer betalingen naar landen die door België erkend zijn als fiscale paradijzen, schrijft La Libre Belgique vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 7 augustus 2019

Vraag naar goud stijgt door centrale banken en ETF’s

De vraag naar goud steeg in de eerste helft van dit jaar met 8% maar 2.181,7 ton, het hoogste niveau voor deze periode sinds 2016. Deze stijging komt vooral door centrale banken, die in de eerste zes maanden van dit jaar veel goud kochten. Ook stegen de voorraden van zogeheten exchange traded funds (ETF’s), instrumenten waarmee beleggers een positie kunnen nemen in het edelmetaal. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van de World Gold Council.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2019

Zwitserland leent tegen negatieve rente

Sinds een aantal jaar zijn we gewend geraakt aan het fenomeen negatieve rente, maar nergens is de situatie zo extreem als in Zwitserland. Daar werd de rentecurve vorige week zelfs over de hele breedte negatief, wat betekent dat het land voor alle looptijden gratis kan lenen. Zelfs voor een staatslening met een looptijd van 50 jaar ligt de rente voor het eerst sinds 2016 weer onder het nulpunt.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 24 juli 2019

Is zilver aantrekkelijker dan goud?

De goudprijs heeft tijdens de afgelopen maanden een betere prestatie afgeleverd dan de zilverprijs. Terwijl de zilverprijs nog aanzienlijk onder het hoogtepunt van 2016 beweegt, noteert de goudprijs al fors boven het hoogtepunt uit 2016. Maar, misschien is dit daarom wel het ideale moment om zilver boven goud te verkiezen.

De zilverprijs kende vorige week een fantastische handelsweek. Op weekbasis gemeten wist het kleine broertje van goud met meer dan 6% in waarde te stijgen. En dat kwam voor veel beleggers als een verrassing. De zilverprijs heeft zich namelijk tijdens de afgelopen maanden niet van haar beste kant laten zien. Die tijd kan echter inmiddels achter de rug liggen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs