EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord 2016.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord 2016

Geplaatst op: woensdag 18 maart 2020

Venezuela sluit zijn banken, bitcoin brengt raad

Wel meer banken sluiten hun kantoren en branches in maart 2020 temidden van de Coronacrisis. In tal van landen, maar dat is dan om verspreiding van de pandemie te beperken of voorkomen. In het Zuid-Amerikaanse Venezuela ligt dat wel iets anders. Sinds 2016 kampt het land met een ernstige crisis van heel andere aard. ‘Een sociaaleconomische en politieke crisis die begon in Venezuela tijdens het presidentschap van Hugo Chávez is doorgegaan in het presidentschap van Nicolás Maduro. Het wordt gekenmerkt door hyperinflatie, escalerende honger, ziekte, criminaliteit en sterftecijfers, resulterend in massale emigratie vanuit het land’.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 27 februari 2020

Dramatische beursweek blijft doorgaan, AEX verloor deze week al 7 procent

Aandelenkoersen wereldwijd zijn donderdag voor de vierde dag op rij onderuitgegaan door zorgen over het coronavirus. De Amsterdamse AEX-index sloot 3,8 procent lager. Hiermee komt het weekverlies inmiddels uit op ruim 7 procent, daarmee nadert het de slechtste beursweek ooit van januari 2016.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 19 februari 2020

Brexit doet recordaantal bedrijven naar Nederland verhuizen

Door het Britse vertrek uit de Europese Unie hebben sinds de zomer van 2016 140 ondernemingen ervoor gekozen om zich in Nederland te vestigen. Het afgelopen jaar verhuisden 78 ‘Brexitbedrijven’ naar Nederland, meldt de Netherlands Foreign Investment Agency (NFIA) woensdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 februari 2020

Zilvermijnaandelen beschikken nog over voldoende potentieel

In het jaar 2011 wist de zilversector een stevige top neer te zetten. Sinds dat moment hebben de zilvermijnaandelen aanzienlijk veel terrein moeten inleveren. Het jaar 2016 leek het jaar van de wederopstanding te worden, maar ook die herstelbeweging duurde uiteindelijk maar iets meer dan 6 maanden. Is de zilversector nog wel koopwaardig?

Tijdens het afgelopen jaar wist de goudprijs goede zaken te doen. Zo wist de goudprijs te stijgen tot boven het niveau dat in 2016 bereikt werd. Bij de goudprijs was er daarom ook sprake van een zogenoemde ‘opwaartse uitbraak’. Het kleine broertje van het gele edelmetaal, zilver, heeft het een stuk lastiger. Bij de zilverprijs is er officieel nog geen sprake van een ‘opwaartse uitbraak’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 5 februari 2020

Waarom de rijkste man ter wereld ruim 15.000 euro aan parkeerboetes betaalde

Amazon-baas Jeff Bezos kreeg tussen oktober 2016 en oktober 2019 exact 564 parkeerboetes. Het merendeel was niet uitgeschreven voor zijn eigen auto, maar voor werklieden die rondom zijn te renoveren woning parkeerden. Hij betaalde ze allemaal, schrijft WUSA9. Kosten: ruim 15.251 euro.

Lees verder op HLN.be
" ... Everything is in a bubble ..." — Peter Schiff

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/usergp/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/c_allesover.php on line 34
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs