Nieuws / Artikelen met het woord

BIS

363 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 11 januari 2018

BIS: ‘Effect kwantitatieve verruiming zo goed al uitgewerkt’

De opkoopprogramma’s van centrale banken leveren door de jaren heen steeds minder resultaat op, zo blijkt uit nieuw onderzoek van de Bank for International Settlements (BIS). Waren de stimuleringsprogramma’s vlak na de crisis nog erg effectief in het stimuleren van de economie, de laatste jaren was daar nauwelijks nog sprake van. Het zorgde vooral voor hogere aandelenkoersen.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 11 januari 2018

Protesten in Tunesië worden grimmiger, wat is er aan de hand?

Schijn bedriegt: hoewel Tunesië als het voorbeeld wordt aangehaald van verandering in de AraBISche wereld, en van hoe wel degelijk een democratie kan worden geïnstalleerd daar, is het sinds de AraBISche Lente allesbehalve rozengeur en maneschijn.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 31 december 2017

Effect kwantitatieve verruiming zo goed al uitgewerkt

De opkoopprogramma’s van centrale banken leveren door de jaren heen steeds minder resultaat op, zo blijkt uit nieuw onderzoek van de Bank for International Settlements (BIS).

Waren de stimuleringsprogramma’s vlak na de crisis nog erg effectief in het stimuleren van de economie, de laatste jaren was daar nauwelijks nog sprake van. Het zorgde vooral voor hogere aandelenkoersen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 31 december 2017

Btw voortaan ook in Saoedi-Arabië en Verenigde AraBISche Emiraten

Twee oliestaten op het AraBISche schiereiland hebben besloten met ingang van 2018 belasting over de toegevoegde waarde, de btw, in te voeren.

De belastingautoriteiten in Saoedi-Arabië en de Verenigde AraBISche Emiraten hebben dit laten weten. Het btw-tarief is 5 procent. Talrijke diensten en producten worden belast, zelfs benzine.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: dinsdag 26 december 2017

BIS: Monetaire stimulering zo goed als uitgewerkt

De opkoopprogramma’s van centrale banken leveren door de jaren heen steeds minder resultaat op, zo blijkt uit nieuw onderzoek van de Bank for International Settlements (BIS). Waren de stimuleringsprogramma’s vlak na de crisis nog erg effectief in het stimuleren van de economie, de laatste jaren was daar nauwelijks nog sprake van. Het zorgde vooral voor hogere aandelenkoersen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$