EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord BIS.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord BIS

Geplaatst op: maandag 21 oktober 2019

‘Bitcoin heeft gefaald’ aldus G7 en BIS. Ach, is dat zo?

Een rapport van oktober 2019 vanwege de G7 en de Bank of International Settlements (BIS) stelt dat bitcoin heeft gefaald als ‘attractive means of payment or store of value’. Waarschijnlijk vloeiden wijn en andere sterke dranken iets te rijkelijk tijdens een of andere vergadering ’s avonds laat waar dit beslist werd. In ieder geval vegen ccn.com en andere gespecialiseerde sites de vloer aan met dergelijke nonsens. Zo ook ondergetekende van Biflatie in alle onbescheidenheid. Back to the future maar weer.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 16 september 2019

De ogen van de wereld gericht op Facebooks Libra

Wauw, digitale munten staan echt wel in het spotlicht. Maar liefst vertegenwoordigers van 26 (!) centrale banken die zich buigen over de Libra. Dat de munt de aandacht trekt van mee van de machtigste mensen ter wereld, is nog een understatement. De Federal Reserve, de Bank of England, de BIS; allemaal leggen ze Libra onder de microscoop te Bazel, Zwitserland. Want stel je voor dat, misschien, ooit, 2,6 miljard Facebook gebruikers die Libra zullen verkiezen boven de Amerikaanse dollar…?!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 14 augustus 2019

Een van ’s werelds grootste nationale investeringsfondsen belegt in cryptobeurs

Mubadala Investment Capital staat op nummer 13 van de grootste nationale investeringsfondsen ter wereld. Het is het eigen fonds van de Verenigde AraBISche Emiraten. Mubadala gaat investeren: ‘“a seven-figure” USD amount in Abu Dhabi-based upcoming cryptocurrency exchange MidChains.’ Abu Dhabi is de hoofdstad van de V.A.E., dat uit zeven emiraten bestaat. Zou dit zeer rijke land dat doen wanneer er weinig toekomst meer zou zijn voor crypto/blockchain? Think again!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 augustus 2019

"Ik denk dat we aan de vooravond van iets zeer zorgwekkend staan"

“Totale opkuis van het probleem Hongkong komt vóór 1 oktober”

“Totale opkuis van het probleem Hongkong komt vóór 1 oktober”

“Indien het ondenkbare gebeurt en China de protesten in Hongkong op gewelddadige wijze neerslaat zullen de Chinese relaties met de VS en zijn bondgenoten enkel verslechteren. Ik ben niet graag negatief, maar ik denk dat we aan de vooravond van iets zeer zorgwekkend staan.” Dat schrijft de Amerikaanse journalist en China-kenner Bill BIShop in zijn nieuwsbrief. BIShop woonde 10 jaar lang in China en is een graag gezien gast in de Amerikaanse nieuwsshows.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 7 augustus 2019

China overweegt olietankers uit Iran te bewaken

China overweegt haar olietankers in de Golfregio te beschermen als de spanningen in de regio toenemen. Dat zei Ni Jian, de Chinese ambassadeur in de Verenigde AraBISche Emiraten, eerder deze week in een verklaring tegenover Reuters. Hij benadrukte dat het conflict tussen de Verenigde Staten en Iran op een vreedzame manier en via een diplomatieke route opgelost moet worden.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs