EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord BIS.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord BIS

Geplaatst op: maandag 29 juli 2019

Financiële repressie, de nieuwe slavernij

Regelmatig komen berichten voorbij over witwaspraktijken en belastingontduiking in allerlei sectoren van de Nederlandse economie. Behalve dat het zwarte geld rondtolt bij sluwe vastgoedmagnaten, de cannaBISsector, de horeca en zelfs onze grootbanken doen ook wij particulieren en ZZP’ers braaf mee. Het is een maatschappelijk fenomeen wat we eigenlijk niet eens meer onderkennen als een probleem. Ontstaan vanuit een buitensporig hoge belastingdruk.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 juli 2019

Als Deutsche Bank omvalt, trekt ze de globale financiële wereld mee

Theeconomiccollapseblog stelt het al even plastisch voor: ‘A Bank With 49 Trillion Dollars In Exposure To Derivatives Is Melting Down Right In Front Of Our Eyes: ‘ 49 biljoen (= 49 Duizend miljard) dollar is geen wisselgeld meer te noemen. Het zijn de door Deutsche Bank (DB) aangegane financiële verplichtingen, afgeleide producten en banden met financiële instellingen over heel de wereld. Het alom gevreesde domino effekt en scenario komt dan in zicht. Valt A dan kunnen ook B tot en met Z vallen. Is dit wat te gebeuren staat: Lehman Brothers BIS, maar dan in het kwadraat?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 1 juli 2019

Waarom stijgt bitcoin vooral in het weekend?

Het is een opvallend verschijnsel. De bitcoin koers klimt op het einde van een week. Maar vooral tijdens de weekends. ‘“It’s absolutely unique,” said David Tawil, president of crypto hedge fund ProChain Capital.’ Thenational.ae is een nieuwssite uit de AraBISche Emiraten. Deze heeft een aantal theorieën over dit interessante verschijnsel. ‘Why does Bitcoin spike at weekends?’

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 25 juni 2019

Centrale bank voor centrale banken waarschuwt voor Facebook

De ambities van Facebook om een eigen digitale valuta te lanceren, kunnen het internationale bankenstelsel aan belangrijke risico’s blootstellen. De sector zal mogelijk met een verlies aan concurrentie rekening moeten houden. Tevens dreigt de bescherming van persoonlijke gegevens onder druk te komen. Dat zeggen woordvoerders van de Bank for International Settlements (BIS). De instelling wijst erop dat een snel antwoord van de internationale beleidsmakers zou zijn aangewezen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 24 juni 2019

Schoonzoon Trump komt met 'economisch vredesplan' voor Midden-Oosten

De Amerikaanse regering presenteert volgende week een ambitieus plan om de Palestijnse economie en die van omringende AraBISche landen te verbeteren. Investeringen van in totaal 44 miljard euro moeten de vrede in het Midden-Oosten bevorderen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs