EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord aardgas.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord AARDGAS

Geplaatst op: donderdag 26 maart 2020

Toch een lichtpuntje: coronacrisis doet energieprijzen dalen

In volle coronacrisis zijn positieve berichten meer dan welkom. Dat de energiefactuur fors daalt, zal voor veel mensen hopelijk een kleine opsteker zijn. Ten opzichte van januari 2019 telt een gemiddelde verbruiker voor elektriciteit vandaag bijna 200 euro minder neer. Voor AARDGAS bedraagt het verschil zelfs meer dan 250 euro. Enkele leveranciers bieden momenteel ook fikse kortingen aan, tot zelfs 60 procent op de kilowattuurprijs. Mijnenergie.be belicht de oorzaken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 5 februari 2020

Wereld Energie Outlook

Elk jaar sinds 1977 stelt het International Energy Agency (IEA) een rapport op over de toekomst van energie. De World Energy Outlook. Welke soort energie, van kolen tot olie en van AARDGAS tot hernieuwbare energie, zal meer of net minder gebruikt worden. Twee scenario’s zijn mogelijk. De wereld doet verder zoals hij anno 2020 bezig is. Met veel goede intenties maar vaak blijft het bij retoriek. Met hier en daar toch vooruitgang richting hernieuwbare energie.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 8 januari 2020

Poetin en Erdogan openen nieuwe AARDGASleiding ‘TurkStream’

De Russische president Vladimir Poetin en zijn Turkse collega Recep Tayyip Erdogan hebben officieel de gaspijpleiding TurkStream geopend. Jaarlijks zal meer dan 30 miljard kubieke meter gas van de Russische producent Gazprom door de pijpleiding richting Turkije en Europa stromen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 6 januari 2020

Griekenland, Israël en Cyprus sluiten deal voor nieuwe gaspijpleiding

Griekenland, Israël en Cyprus sloten deze week een deal voor een nieuwe onderzeese gaspijpleiding. De pijpleiding van ongeveer 1.900 kilometer moet AARDGAS uit het oostelijk Middellandse Zeegebied naar Europa transporteren. Het is de verwachting dat deze pijpleiding in 2025 gereed is.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: zondag 22 december 2019

Erdogan dreigt Amerikaanse sancties te vergelden

Turkije neemt vergeldingsmaatregelen als de Verenigde Staten sancties opleggen aan Turkse bedrijven. Dat zegt de Turkse president Erdogan vandaag tijdens het Kuala Lumpur topoverleg in Maleisië. Hij doelt hiermee op Amerikaanse sancties tegen Russisch AARDGAS. Deze sancties hebben niet alleen betrekking op Nord Stream 2, maar ook op Turkstream.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs