EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord aardgas.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord AARDGAS

Geplaatst op: woensdag 30 mei 2018

Rusland en Turkije bereiken overeenkomst pijpleiding

Het Russische energiebedrijf Gazprom heeft afgelopen weekend een overeenkomst bereikt met het Turkse energiebedrijf Botas over de leveringsvoorwaarden voor AARDGAS. Daarmee is ook groen licht gegeven voor de aanleg van de laatste sectie van de Turkish Stream gaspijpleiding over land, waarmee Russisch AARDGAS verder het zuidelijke deel van Europa getransporteerd kan worden.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 19 april 2018

Nederland importeert voor het eerst meer gas dan dat het zelf wint

Nederland heeft vorig jaar voor het eerst in de geschiedenis meer AARDGAS geïmporteerd dan dat er uit eigen bodem werd gewonnen. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 2 april 2018

Poroshenko: "Nord Stream 2 is chantagemiddel van Rusland"

Volgens de Oekraïense president Petro Poroshenko is de Nord Stream 2 een politiek project dat door Rusland gebruikt zal worden om Europa te chanteren. Ook vreest hij dat er met de aanleg van deze nieuwe pijpleiding meer onzekerheid komt over de levering van AARDGAS naar Oekraïne. Om die reden zou het project in zijn geheel herzien moeten worden, zo verklaarde de president in een interview met Funke Media Group.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 19 maart 2018

Duitsland dekt zich met lng-investering in voor spanningen Rusland

Duitsland wil minder afhankelijk worden van gas uit Rusland. De nieuwe regering van bondskanselier Angela Merkel is van plan de komende jaren fors te investeren in de industrie voor vloeibaar gemaakt AARDGAS (lng). 

Duitsland mikt onder meer op de bouw van terminals aan de Noord- en Oostzeekust. Daarmee wordt het ook minder afhankelijk van de doorvoer van lng door onder meer Nederland.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 5 maart 2018

Verenigd Koninkrijk haalt opnieuw AARDGAS uit Rusland

Door de extreme kou van de afgelopen dagen was het Verenigd Koninkrijk genoodzaakt AARDGAS uit Rusland te kopen. Volgens de Financial Times heeft Royal Dutch Shell afgelopen weekend een schip gestuurd om vloeibaar AARDGAS over te laden van een Russische ijsbreker. De verwachting is dat deze lading op dinsdag arriveert bij de terminal van Milford Haven. Daar wordt het omgezet voor distributie in het Britse gasnetwerk.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs