EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord aardgas.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord AARDGAS

Geplaatst op: vrijdag 14 september 2018

VS dreigt met sancties tegen Nord Stream 2

De Amerikaanse minister van energie Rick Perry heeft gezegd dat er mogelijk sancties opgelegd kunnen worden tegen de Nord Stream 2, een nieuwe pijpleiding waarmee Rusland meer AARDGAS naar Duitsland kan exporteren. Perry deed deze uitspraak donderdag tijdens een gezamenlijke persconferentie met zijn Russische collega Alexander Novak.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: zondag 9 september 2018

Russische gaspijpleiding naar China bijna gereed

Een nieuwe pijpleiding die AARDGAS uit Rusland naar China moet transporteren is al voor meer dan 93% gereed, zo meldt het Russische energiebedrijf Gazprom. De pijpleiding heeft een lengte van in totaal ongeveer 3.000 kilometer en loopt van de AARDGASvelden bij Chayandinskoye richting China. In totaal is er 2.010 kilometer aan nieuwe pijpleidingen aangelegd, die aangesloten zullen worden op de reeds bestaande routes.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 29 augustus 2018

Russische AARDGASproducent Gazprom profiteert van Amerikaanse sancties

Gazprom vaart wel bij de hogere olie- en gasprijs en de zwakke roebel, die het gevolg is van Amerikaanse sancties tegen Rusland. Het Russische concern kende mede daardoor zijn beste tweede kwartaal sinds 2015.

De nettowinst van 's werelds grootste gasproducent vervijfvoudigde ruimschoots tot dik 259 miljard roebel (3,2 miljard euro), van een kleine 48 miljard roebel een jaar eerder.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 19 augustus 2018

Duitsland en Rusland willen meer samenwerken in internationale kwesties

Duitsland en Rusland willen de komende jaren meer samenwerken om internationale kwesties aan te pakken en de economische betrekkingen tussen beide landen te verbeteren. Ook zijn beide landen vastberaden om de bouw van de Nord Stream 2 pijpleiding voor de levering van Russisch AARDGAS voort te zetten. Dat zijn de belangrijkste conclusies van het overleg tussen de Duitse bondskanselier Merkel en de Russische president Poetin in Slot Meseberg.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 30 juli 2018

Frankrijk, Spanje en Portugal investeren in AARDGAS

De regeringsleiders van Frankrijk, Spanje en Portugal hebben onlangs overeenstemming bereikt over nieuwe investeringen in hun energiemarkt. De drie landen willen hun netwerk van AARDGASleidingen verder ontwikkelen, zodat het makkelijker wordt om AARDGAS te importeren en tussen de drie landen te distribueren. Deze nieuwe investeringen zijn volgens de regeringsleiders nodig om minder afhankelijk te worden van AARDGAS uit Rusland. 

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs