EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord aardgas.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord AARDGAS

Geplaatst op: maandag 2 december 2019

Rusland levert via nieuwe pijpleiding van 3.000 kilometer gas aan China

Rusland is gestart met de levering van AARDGAS aan China. De Russische president Vladimir Poetin en zijn Chinese collega Xi Jinping hebben maandag officieel een eerste gaspijpleiding tussen beide landen ingehuldigd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 7 november 2019

Waarom is Nord Stream 2 zo belangrijk voor Europa?

Nord Stream 2 is belangrijk voor de Europese energievoorziening, omdat we nog grotendeels afhankelijk zijn van AARDGAS. Afnemende binnenlandse productie en toenemende vraag betekent dat Europa nieuwe aanvoerroutes nodig heeft. Dat zeiden verschillende experts uit de energiesector begin oktober tijdens de Russian Energy Week.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 oktober 2019

Russische Power of Siberia pijpleiding gereed

Gazprom is klaar om de Power of Siberia in gebruik te nemen, een nieuwe pijpleiding waarmee Rusland gas naar China kan exporteren. Met een lengte van ongeveer 3.000 kilometer is dit de langste pijpleiding in het oosten van Rusland. Via deze nieuwe route kan Rusland AARDGAS van verschillende velden in Irkoetsk en Jakoetiƫ naar China transporteren. Deze nieuwe route wordt eind dit jaar in gebruik genomen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 september 2019

Ook China wil volop inzetten op ontwikkeling schaliegas

China wil zijn AARDGASproductie verhogen om zijn afhankelijkheid van import te verminderen. Bovendien moeten de bijkomende voorraden ook aan de groeiende vraag in de nabije toekomst kunnen antwoorden. Dat zegt een rapport van de Chinese National Energy Administration (NEA) en een onderzoekstak van de Staatsraad van China. Het land wil daarbij vooral de productie van schaliegas verhogen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 2 september 2019

Vele Iraanse olieproducten ontsnappen aan Amerikaanse sancties

De Iraanse export van ruwe petroleum is door de sancties van de Verenigde Staten met 80 procent ingekrompen, maar de export van andere olieproducten blijft nagenoeg onaangeroerd. De verkoop van deze producten brengt Iran ongeveer 500 miljoen dollar per maand op. Dat blijkt uit ramingen van het persbureau Reuters. Iran produceert niet alleen ruwe petroleum. Het land brengt ook benzine, stookolie, scheepsbrandstoffen en AARDGAS op de markt.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs