EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord aardgas.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord AARDGAS

Geplaatst op: zondag 28 januari 2018

Tillerson: Nord Stream 2 bedreigt Europese energieveiligheid

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Rex Tillerson heeft zich openlijk uitgesproken tegen de aanleg van de Nord Stream 2 pijpleiding, omdat Europa daarmee nog afhankelijker wordt van AARDGAS uit Rusland.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 24 januari 2018

Nord Stream 2: Game changer voor Europa?

Rusland weet ondanks de Westerse economische sancties steeds meer AARDGAS naar Europa te exporteren. Zo haalde Gazprom vorig jaar voor het eerst in de geschiedenis een marktaandeel van 40% op de Europese gasmarkt. De verwachting is dat dat aandeel in de toekomst verder zal toenemen door de aanleg van de Nord Stream 2.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: zaterdag 16 december 2017

Britten kopen AARDGAS uit Rusland

Britse huishoudens worden deze winter verwarmd met AARDGAS uit Rusland, omdat de belangrijkste pijpleiding tussen het Verenigd Koninkrijk en het Europese vasteland vanwege onderhoudswerkzaamheden enige tijd buiten gebruik is. Een opvallende ontwikkeling, omdat het AARDGAS uit Rusland afkomstig is van een project dat onder de nieuwe Amerikaanse sancties valt.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 12 december 2017

Grote explosie in gaspijpleiding Oostenrijk

Bij een grote explosie in een verdeelstation voor AARDGAS nabij het Oostenrijkse Baumgarten is vandaag één persoon om het leven gekomen. Ook raakten achttien mensen gewond. De hulpdiensten rukten met in totaal veertien brandweerwagens, tien ambulances en een reddingshelikopter uit naar de plaats van het ongeluk, dat van grote afstand al te zien was aan een metershoge vlammenzee.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 27 november 2017

Krijgt Duitsland nieuwe terminal voor vloeibaar AARDGAS?

De havenstad Hamburg in het noordwesten van Duitsland kan in de toekomst een nieuw knooppunt worden voor de aanvoer van vloeibaar AARDGAS, zo meldt Bloomberg. Het Nederlandse Gasunie en Vopak en het Duitse bedrijf Oiltanking hebben namelijk plannen gemaakt om een nieuwe terminal voor vloeibaar AARDGAS te bouwen.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs