EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord aardgas.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord AARDGAS

Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2019

‘Europa kan niet zonder Russisch gas’

Europa kan niet stoppen met de import van AARDGAS uit Rusland, want dat zou economische zelfmoord betekenen. Dat zei Frank Schauff, directeur van de Associatie van Europese Bedrijven (AEB). Deze onafhankelijke en niet-commerciële organisatie in Rusland zet zich inzet voor de belangen van Europese bedrijven die zakendoen met Rusland. In een discussie bij de Valdai Discussion Club zei hij daar woensdag het volgende over:

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 19 december 2018

Deze onbeminde sector kan in 2019 exploderen

Hoe herken je een nieuwe start? Wanneer het slimme geld gebruik maakt van koopjes om de volgende rit omhoog voor te bereiden. Wanneer het aantal overnames sterk in de lift zit, kan je er ‘zeker’ van zijn dat de bodem in zicht is. En ‘dealmaking’ zit sterk in de lift … bij grondstoffen.

Grondstoffen in het algemeen bewegen al jaren zijwaarts. AARDGAS staat wel 40% hoger, maar olie staat dan weer +30% lager. Maar grosso modo gaat de grondstoffensector er niet op vooruit of achteruit.

Maar het slimme geld ziet kansen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 21 november 2018

Dit ‘vergeten metaal’ is cruciaal voor de toekomst van onze energie

De toekomst van energie is niet olie of AARDGAS, maar batterijen. Batterijen vormen de missing link voor groene energie om op grote schaal door te breken en voor de toekomst van elektrische voertuigen. Lithium, kobalt en vanadium explodeerden al, maar beleggers lijken 1 belangrijk metaal te vergeten: grafiet.

Grafiet is een cruciaal onderdeel van de batterij. In een lithium-ion batterij is grafiet naar gewicht het meest aanwezig van alle grondstoffen. Grafiet is de grondstof die de energie opslaat. Wanneer een batterij wordt opgeladen, gaat die energie naar grafiet. De innovatie om batterijen langer te laten meegaan, zit hem dus bij grafiet.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 15 november 2018

Prijs voor AARDGAS explodeert (eindelijk)

Beleggers hebben er op een of andere manier hun buik vol van. En begrijp ons niet verkeerd; we snappen dit maar al te goed. Grondstoffen zijn een volatiel segment, een ‘high beta’ onderdeel in de markt. Je moet soms over stalen zenuwen beschikken, om grondstoffen toe te laten in je vermogen. Maar wie de volatiliteit de baas kan, die mag op langere termijn superieure rendementen verwachten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 6 november 2018

Wintertijd: 10 handige tips voor een lager energieverbruik

In de winter maken we het thuis graag gezellig warm. Kortere dagen vragen ook om meer verlichting. Door de combinatie van beide factoren loopt ons energieverbruik aardig op. Dat merken we uiteraard op onze elektriciteits- en AARDGASafrekening. Met deze tien eenvoudige tips houd je de komende winter je verbruik binnen de perken en bespaar je maximaal op je energiefactuur.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs