Nieuws / Artikelen met het woord

bubbel

542 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 13 november 2017

De grote ‘Bitcoin’-BUBBEL?

Vele signalen wijzen erop dat het verhaal van de bitcoin een nieuwe fase is ingegaan. Dat blijkt uit de toenemende aandacht die online en in de bredere wereld aan de virtuele munt wordt besteed.

Dat staat in een column van het magazine The Economist. Er wordt echter gewaarschuwd dat die nieuwe fase in een BUBBEL en een instorting van de markt dreigt te zullen uitmonden.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 4 oktober 2017

Infographic: Alles in momenteel een BUBBEL

Iedereen kent de laatste economische BUBBELs maar al te goed. In 2000 was er de ‘dotcom’ BUBBEL, ofwel de internetBUBBEL en in 2007 werd het begin van de kredietcrisis in Amerika ingeluid door de subprime – BUBBEL, ofwel de Amerikaanse huizenBUBBEL. Waardoor overigens wereldwijd de huizenBUBBEL leegliep. Volgens Jared Dillian, econoom bij Mauldin Economics, is alles momenteel een BUBBEL.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 26 september 2017

Bitcoin is de nieuwe internetBUBBEL

Volgens vermogensbeheerder Mike Novogratz is Bitcoin als een nieuwe internetBUBBEL, die nog veel potentieel heeft om verder te stijgen. In een interview met Bloomberg zegt hij dat de waarde van Bitcoin en andere virtuele munten eerst nog veel verder zal stijgen, voordat de prijs weer terugzakt naar een realistischer niveau. 

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 12 september 2017

Sentiment beleggers naar hoogste niveau in 17 jaar

Het sentiment onder Amerikaanse beleggers staat op het hoogste niveau sinds september 2000, zo blijkt uit een nieuwe peiling van Wells Fargo en Gallup. Sinds begin vorig jaar is de zogeheten US Investor Optimism index ieder kwartaal gestegen. In het derde kwartaal van dit jaar bereikte deze index een score van 138, het hoogste niveau sinds het uiteenspatten van de internetBUBBEL in 2000.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 30 augustus 2017

Is de Bitcoin de BUBBEL aller BUBBELs? Een bloedstollende grafiek…

Een aantal beleggers gebruikten de raketlancering van Pyongyang maandagnacht als excuus om nog meer geld in Bitcoin te steken, waardoor de traditioneel al sterke vraag naar de cryptomunt in Azië verder toenam. Dat zorgde alweer voor een nieuw record, waardoor de munt nu met de grens van 4.700 dollar flirt.

Op onderstaande grafiek van Bespoke Premium wordt het succes van de Bitcoin vergeleken met dat van andere activa waarvan de waarde uiteindelijk zou worden gedecimeerd. Naast de cryptomunt werd gekeken naar de techBUBBEL (1994), de biotechBUBBEL (2009) en de bouwBUBBEL (2000).Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$