Nieuws / Artikelen met het woord

bubbel

531 artikelen gevonden. Artikel 161 tot 165
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 11 september 2014

Deutsche Bank: We moeten BUBBELs blijven blazen

Het blazen van BUBBELs is noodzakelijk om de afbouw van de schulden te ondersteunen. Maar rentevoeten bewegen overal lager, vooral door de zwakke economische groei en de schulden blijven stijgen.

Jim Reid van Deutsche Bank neemt geen blad voor de mond. Terwijl de rijkste 1 % als enige profiteert van de kunstmatige BUBBELs die de centrale banken blazen, lijkt dit model de enige oplossing te zijn om de financiƫle problemen aan te pakken. Zelfs de Federal Reserve gaf al toe dat de welvaartstransfer van de 99 % progressief gaat. Als de volgende BUBBEL barst, zullen de centrale banken een nieuwe moeten blazen om het financiƫle systeem te redden.

Bron: nicla-casas.com
Geplaatst: maandag 1 september 2014

Het einde van de dalende huizenprijzen in Spanje?!

Het eigendomsregister heeft bekend gemaakt, dat de huizenprijzen voor het eerst sinds 2008 een jaar-op-jaar stijging laten zien.

Het college van eigendomsregisters bevestigt dat de huizenprijzen in het tweede kwartaal van 2014 met 0,97% zijn gestegen ten opzichte van dezelfde periode in het vorige jaar. Dit betekent de eerste jaar-op-jaar prijsstijging sinds het uiteenspatten van de vastgoedBUBBEL.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 27 augustus 2014

Zo zal de BUBBEL in zilver er uit gaan zien

Activa die de minste aankopen vereisen om een BUBBEL te worden zijn automatisch de beste kandidaten om een van de grootste BUBBELs te vormen. Zilver komt hiervoor in aanmerking. Zilver heeft nog steeds de unieke eigenschap om een financieel actief te zijn én een industrieel product. Door het gebruik in de industrie, daalt het beschikbare zilver op de markt. Dit kan leiden tot tekorten in beide sectoren, aldus Gold Silver Worlds.

[...]

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 22 augustus 2014

De laatste keer dat dit gebeurde was vlak voor de crash van 2008

[...]

Volgens The Economic Collapse zijn dit 7 signalen dat de gigantische BUBBEL in de Verenigde Staten op barsten staat:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 20 augustus 2014

Moet u in goud of in aandelen beleggen?

Het neerwaartse risico voor goud is beperkt zoals het opwaartse potentieel voor aandelen beperkt is vanaf de huidige niveaus. In de jaren 70 verdubbelde of verdrievoudigde de goudprijs over een gemiddelde periode van 3 jaar, dat is hoe een BUBBEL er uit ziet. Dit is niet wat we gezien hebben in 2011. Historisch gezien is dit het ideale moment om te investeren in goud.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$