Nieuws / Artikelen met het woord

bubbel

531 artikelen gevonden. Artikel 266 tot 270
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 1 oktober 2013

Blackstone ziet epische kredietBUBBEL

Blackstone ziet net als Marc Faber een epische kredietBUBBEL ontstaan. Deze BUBBEL gaat gepaard met relatief hoge waarderingen voor aandelen en staatsobligaties. Volgens de investeringsmaatschappij is dit niet vol te houden. Blackstone is geen klein beleggingsfonds, ze beheert $230 miljard aan vermogen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 30 september 2013

Marc Faber: "De kredietBUBBEL zal op dramatische wijze imploderen"

Volgens Marc Faber is deze crisis veel ernstiger dan die van de afgelopen decennia. De schulden zijn zo groot dat ook de reële economie schade zal ondervinden van deze kredietcrisis. Prijzen van vastgoed, aandelen, obligaties en grondstoffen zijn door de kredietgroei enorm gestegen. Het is één grote BUBBEL die zal imploderen, samen met de Amerikaanse dollar.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 26 september 2013

En ja hoor, Peter Schiff had alweer gelijk

Vaste lezers van Slim Beleggen weten inmiddels dat we op dezelfde golflengte zitten als Peter Schiff. Ook Schiff gaat een uitgesproken contraire visie op de financiële markten niet uit de weg.

Ook Peter Schiff is een uitgesproken tegenstander van het gevoerd beleid van de centrale banken, dat de ene BUBBEL na de andere blaast in de economie.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

Als het monetaire systeem crasht, is het enige dat telt hoeveel goud je hebt

Bull Market Thinking had de eer om een interview te mogen doen met James Rickards. Volgens Rickards is de Fed bezig met het blazen van BUBBELs, net als eind jaren '90 en midden jaren '00. Net als bij de andere BUBBELs, zal ook deze BUBBEL pijnlijk eindigen. Het probleem is dat BUBBELs langer kunnen groeien dan men voor mogelijk acht.

Er zijn veel fondsbeheerders die denken dat we aan de vooravond van een heropleving staan. Maar dat is verkeerd omdat ze de verkeerde modellen gebruiken. We zitten momenteel niet in een cyclische cyclus, maar in een depressive – zoals in de jaren ‘30.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 24 september 2013

Marc Faber: “Pas op voor de Chinese BUBBEL

Marc Faber woont momenteel in Maleisië en hij voelt zich daar veilig. Maleisische banken zijn veel veiliger dan Amerikaanse banken aangezien ze zich niet bezig houden met gokken en derivaten. Hij waarschuwt wel voor de Chinese BUBBEL die kan spatten, maar hij verwacht dat de andere groeilanden zich daar wel over kunnen zetten, zo staat op de Sunday Mail.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$