Nieuws / Artikelen met het woord

bubbel

533 artikelen gevonden. Artikel 281 tot 285
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

Doug Casey “We zitten in het midden van de grootste BUBBEL ooit”

Volgens Doug Casey komen we in buitengewoon tumultueuze periode in de geschiedenis terecht als de moeder der BUBBELs leegloopt. We zitten nog steeds in het midden van de grootste BUBBEL te allen tijde. Het is groter dan de dotcom-BUBBEL, groter dan de vastgoedBUBBEL, ... het is de obligatieBUBBEL. Als de rentevoeten gaan stijgen, zal dit een catastrofe betekenen voor de grootste markt ter wereld.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 31 juli 2013

China heeft een veel groter probleem dan zijn economie

China heeft een immens probleem, en het is niet zijn economie hoewel het er wel effect op heeft. Het gebrek aan bruikbaar water is veel groter dan de vertraging van de economie, de kredietBUBBEL of de vastgoedBUBBEL.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 29 juli 2013

Deutsche Bank: “Aandelen op BUBBEL-niveau”

Cullen Roche haalt een nota aan van Deutsche Bank waarin ze de huidige situatie op de beurs vergelijken met de periodes 1999 en 2007, vlak voor een BUBBEL uiteen spatte.

Volgens de Deutsche Bank heeft de huidige toestand met de margin debts (beleggen met geleend geld) veel gelijkenissen met 1999 en 2007.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 26 juli 2013

Goud een BUBBEL? Dit bewijst het tegendeel

Wat is een BUBBEL eigenlijk? Een BUBBEL is wanneer een bepaald activa zo hard stijgt, dat iedereen wil participeren in de stijging. De waarde van de activa wordt zo groot dat het niet meer te verantwoorden is met de fundamenten van de sector. Akkoord?! Vele beweren dat goud een BUBBEL is, nu nog steeds, ondanks de correctie van meer dan 20 procent. Maar is dat wel zo?

Bron: goudbubbel.nl
Geplaatst: donderdag 25 juli 2013

Volgende fase goudBUBBEL: 200% bovenop de goudkoers?

  Meer lucht in de goudBUBBEL, maar niet voor lang! »

Er zijn veel media en investeerders die zeer positief zijn over goud, en zoals ook te zien in de recente ontwikkeling van de goudkoers lijkt iedereen weer positief te zijn in het toekomstig verloop van de koers van het edelmetaal. Volgens handelaar Gary Savage is er echter een volgende fase in het opblazen van de goudBUBBEL aangebroken.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$