Nieuws / Artikelen met het woord

bubbel

548 artikelen gevonden. Artikel 461 tot 465
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 28 februari 2012

Apple introduceert de iBubble

De onophoudelijke koersstijging van het aandeel Apple tart inmiddels iedere verbeelding. De marktkapitalisatie van het technologiebedrijf neemt ongekende proporties aan.

Met een marketcap van +500 miljard dollar is AAPL niet alleen goed voor het belangrijkste gewicht binnen de NASDAQ index (+/-25%), maar is de omvang even groot als de S&P Retail sectorindex en zelfs beduidend groter de volledige S&P Semiconductor sectorindex!

Over een BUBBEL gesproken…

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 28 februari 2012

‘Berlijnse huizenmarkt is spotgoedkope goudmijn’

Vastgoed is in alle West-Europese steden peperduur, behalve dan in Duitsland. Een appartement kopen voor 60.000 euro? Of een gemiddelde woning voor 120.000 euro? Het kan: in Berlijn!

Duitsland is het enige land dat de huizenBUBBEL aan zich voorbij zag gaan.

Begin jaren ’90 is de huizenmarkt er in elkaar gezakt. De economie begon te sputteren en het fiscale voordeel ging op de helling, waardoor de prijzen als pudding in elkaar zakten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 23 februari 2012

Is goud een BUBBEL omdat het al zo lang stijgt?

Goud wordt wel eens omschreven als een BUBBEL omdat er geen enkele reeks in de geschiedenis zo lang een stijging laat optekenen. Goud stijgt namelijk al 11 jaar op rij. Omdat men ervan uit gaat dat dit niet kan blijven duren, is het nu al een BUBBEL!?

Bron: IEX Profs
Geplaatst: maandag 20 februari 2012

Het Einde der BUBBELs is nabij

Waar in Europa Saxo-econoom Steen Jakobsen zich opwerpt als de grootste criticaster van het gevoerde politieke en monetair beleid, heeft ook de VS zijn eigen doemprofeet, Bob Janjuah.

De wereld staat er slechter voor dan ooit, predikt Janjuah. Vergeleken bij de klap die gaat komen, voelt 2008 bij wijze van spreken een bullmarkt.

Bron: 925.nl
Geplaatst: vrijdag 3 februari 2012

De vreselijke toekomst. Doemdenkers op een rij

Zoals u weet, gaan we er allemaal aan. Vroeger hadden we voor die wijsheid een geschifte dominee of een schuimbekkende mullah nodig, tegenwoordig hebben we hoogleraren economie.

Roubini
En laten we het meteen maar toegeven: de hedendaagse onheilsprofeten hebben verdacht veel gelijk gehad. Neem de aartsvader der economische doemdenkers. Nee, niet Marx, maar Nouriel Roubini. Roubini verhoudt zich inmiddels zo ongeveer tot Marx als de profeet tot Allah: hij geeft Zijn boodschap door. En hij voorspelde de kredietcrisis door een knappende huizenBUBBEL. Puik werk.

Roubini's nieuwste profetie is de totaaldestructie van elke vorm van economisch herstel in 2013 of 2014. Dan zal China geraakt worden door een bankencrisis van kredietcrisisproporties. Denk vallende banken, volksopstanden en beleggers die erachter komen dat 'hun banken' geïnvesteerd hebben in een briljant procedé dat water en zand transformeert tot modder.

[Schiff ... Soros ...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$