Nieuws / Artikelen met het woord

koper

1095 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Geotrendlines
Geplaatst: woensdag 11 oktober 2017

Iran en Turkije willen in eigen valuta handelen

Turkije en Iran zullen in de toekomst vaker hun eigen valuta gebruiken in onderlinge transacties, zo maakten de centrale banken van beide landen onlangs bekend. De twee centrale banken willen het voor banken en bedrijven eenvoudiger en goedKOPER maken om Iraanse rial te wisselen voor Turkse lira en omgekeerd.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: donderdag 5 oktober 2017

Analyse: geen trendbreuk bij goud

Een troy ounce goud werd in september 3 procent goedKOPER. Met die prijsdaling kwam een abrupt einde aan de klim die in juli werd ingezet. De psychologisch belangrijke kaap van 1300 dollar werd daarbij overtuigend gerond, maar een doorbraak voorbij de top van 2016 bleek voorlopig te hoog gegrepen. Begin deze week viel de goudprijs opnieuw terug naar het laagste niveau sinds half augustus.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 22 september 2017

Dit is wat je moet studeren wanneer je miljardair wilt worden

Miljardairs als Bill Gates en Mark Zuckerberg zijn uitzonderingen. Algemeen heb je toch een goed diploma nodig om veel geld te verdienen. Het ene diploma is ook waardevoller dan het andere. De meeste miljardairs vandaag zijn bijvoorbeeld ingenieurs. Maar ook andere diploma’s geven kansen.

Wervingsbureau Aaron Wallis keek eens naar de top-100 miljardairs. Ze onderzochten of er een verband was tussen hun rijkdom en de studies die ze gedaan hebben. Hieruit bleek dat naast ingenieurs, verKOPERs en aandelenhandelaars het ook goed doen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 31 augustus 2017

Dure Euro kan prille groei Europa doen stilvallen

Waar de stijgende Euro diverse voordelen heeft voor de Eurozone waaronder het goedKOPER importeren van grondstoffen, kan een verdere stijging de prille groei mogelijks in de kiem smoren. Voor de sterke Eurolanden is dit weliswaar geen probleem, voor landen als Spanje en Italië is dit nog te hoog gegrepen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 30 augustus 2017

KOPER doet het weer goed: stabiele belegging of Chinees blufpoker?

KOPER doet het opnieuw goed. Futures voor september worden in New York opnieuw aan relatief normale prijzen verhandeld. Vooral in de VS en in China worden duchtig gekocht.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$