Nieuws / Artikelen met het woord

koper

1080 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 13 april 2017

Must-see video: Robots nemen fabriek over

Hoewel het niet ontbreekt aan doemscenario’s over nakende massawerkloosheid veroorzaakt door robots, die niet enkel jobs dreigen in te palmen die door laaggeschoolden worden verricht, maar die ook meer complexe taken aankunnen, kunnen weinigen onder ons zich iets voorstellen bij de robotmania. Bovenstaande video – gefilmd in een magazijn ergens in het oosten van China – geeft een goed beeld van hoe ook wij in de toekomst zullen werken: omringd door een leger van kleine oranje robots die sneller, efficiënter en goedKOPER werken dan mensen.

De robots hebben het formaat van een groot kussen en bewegen zich in snelvaart over de vloer van een warenhuis in Hangzhou. Op de film is te zien hoe een paar arbeiders elke robot tekens opnieuw voeden met een pakje, dat dan naar een andere plek in het sorteercentrum wordt gebracht. Wanneer hij ter plaatste aankomt kiepert de robot het pakje in een speciaal daarvoor aangemaakte opening.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 11 april 2017

In 2019 opent de eerste goud-, zilver en KOPERmijn … in de oceaan

Het beursgenoteerde Nautilus Minerals is een van de eerste bedrijven ter wereld die experimenteerde met mijnbouw onder water. In 2019 wil het de eerste goud-, zilver- en KOPERmijn ter wereld openen voor de kust van Papua Nieuw Guinea, … midden in de oceaan.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 3 april 2017

Miljardair krijgt huis niet verkocht: doet $66 miljoen van de vraagprijs!

Een huis verkopen is niet altijd een even eenvoudige taak. Zeker niet als je miljardair bent en het potentiële aantal KOPERs beperkt is. Nog minder als het gaat om luxevastgoed in één van de meest oververhitte markten ter wereld: Los Angeles.

In alle wereldsteden zijn de vastgoedprijzen in zeepbelterritorium. Londen, Vancouver, New York, Los Angeles, Singapore en andere steden zagen een massale instroom van geld uit China.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 28 maart 2017

In deze 7 sectoren kan je de komende 10 jaar het meeste geld verdienen

De wereld evolueert snel. De technologische revolutie raast als een sneltrein door de geschiedenis. De opmars van verschillende technologieën maakt het leven goedKOPER en gemakkelijker. Dit betekent enerzijds dat bepaalde jobs zullen verdwijnen maar dat andere jobs enorme opportuniteiten schenken. In onderstaande 7 sector valt de komende jaren dan ook veel geld te verdienen.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 24 maart 2017

China gaat bouw van woningen vertragen en dat dreigt gevolgen te hebben voor ons allemaal

De prijs van ijzererts, een sleutelcomponent van staal, is de voorbij week met 20% gedaald. Dat heeft niet enkel gevolgen voor de aandelenkoers van verschillende mijnbedrijven, maar dreigt nu ook een impact op de rest van de samenleving te gaan krijgen. De prijs van ijzererts en andere industriële metalen zoals KOPER, begon begin dit jaar opnieuw te klimmen, dankzij de toegenomen vraag vanuit China. Die prijsstijging ondersteunde een herstel dat 15 maanden geleden was gestart, na een lange periode van stagnatie, waarbij de prijzen op hun laagste niveau in 10 jaar hadden genoteerd.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$