Nieuws / Artikelen met het woord

koper

1089 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 14 augustus 2017

Bitcoin weer naar nieuw record: $4.175

SegWit legt Bitcoin geen windeieren. De prijs van bitcoin is opnieuw naar nieuwe records gestegen. Inmiddels één bitcoin $4200,- waard. Afgelopen weekend steeg de prijs met ruim 15%. De hard fork is achter de rug en er zijn KOPERs op de kust van de digitale munten. De marktkapitalisatie van Bitcoin ligt inmiddels boven de 60 miljard. Volgens velen zal het niet lang duren tot de magische grens van $5.000 in zicht komt. Daar is op moment van schrijven nog een stijging van zo’n 20% voor nodig.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: donderdag 3 augustus 2017

Sparen, sparen, sparen en wat goud

Het is echt abnormaal, dat de rente, al jarenlang, nog nooit zo laag is geweest als in 5,000 jaar. Via de rentestand, bepalen Centrale Banken de kredietgroei. Een van de fundamentele economische wetten is nu eenmaal, dat wat goedKOPER wordt, veel aantrekkelijker wordt. Geen wonder, dat er bij elke rentedaling, olie op het schuldenvuur werd gegooid, waardoor de totale schuld, als percentage van de economie, nu de hoogste stand in de wereldgeschiedenis heeft bereikt. De kredietgroei rees de pan uit! Met als gevolg een ononderbroken gefinancierde waardestijging van activa, die net lijkt op een wonderbaarlijke periode van hoogconjunctuur. Je lijkt bijna op een uilskuiken, als je die boot van bijna gratis krediet mist, nietwaar?

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: vrijdag 28 juli 2017

Hypotheekrenteaftrek is subsidie voor banken

De hypotheekrente werd ooit ingevoerd met als doel het eigen woningbezit te stimuleren. Door de KOPERs van een huis een belastingvoordeel te geven zouden meer mensen in staat zijn een eigen huis te kopen. De gedachte achter deze maatregel is dat KOPERs beter voor hun huis zorgen dan huurders en dat daarmee de kwaliteit van leven in de buurt zou verbeteren en dat de waarde van de huizen daardoor zou stijgen.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: zondag 16 juli 2017

Poetin: Ons aardgas is goedKOPER dan dat van Amerika

Poetin maakt zich geen zorgen over de komst van een nieuwe concurrent op de Europese markt voor aardgas, omdat het aardgas uit Rusland veel goedKOPER is dan het vloeibare aardgas uit de Verenigde Staten. Hij ziet de plannen van president Trump om aardgas te verkopen in Polen en in centraal Europa daarom ook niet als een bedreiging voor het Nord Stream 2 project. 

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 14 juli 2017

Grafiek: Huizenprijzen versus inkomen

De huizenprijzen in Nederland zitten weer in een stijgende lijn en in verschillende stedelijke gebieden is er zelfs sprake van oververhitting op de woningmarkt. Door de extreem lage rente en het positieve sentiment worden er weer volop hypotheken verstrekt, waardoor potentiële huizenKOPERs met nog grotere bedragen tegen elkaar op kunnen bieden om een huis te kopen. Een groot probleem, want door de hoge huizenprijzen wordt het steeds duurder om in Nederland te wonen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$