EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord koper.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord KOPER

Geplaatst op: woensdag 17 juli 2019

Bitcoin sentiment is slecht en dat is goed

Als contrarian ben je steeds op zoek om het tegenovergestelde te doen van ‘de markt’. Lees: de meerderheid der beleggers. O.i. is het meest de minderheid heeft gelijk. Zo is de populariteit van de zoekterm ‘bitcoin’ tanend. Zowel in Nederland als wereldwijd wordt informatie over ‘bitcoin’ steeds minder opgevraagd. Dalende populariteit bij de ‘meerderheid’ = kansen voor de ‘minderheid’. Want als iets zeer populair en veelgevraagd is dus, heeft iedereen reeds gekocht. Dus wie blijft er dan nog over om te kopen? Dalende populariteit = lage koersen. Velen verkochten reeds, en dat worden mettertijd vast allemaal opnieuw KOPERs. Aan welke zijde wilt u staat…?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 25 juni 2019

'De klad zit erin'

Macro-econoom Kees de Kort ziet het vertrouwen van Amerikaanse ondernemers slechter worden. Ook de data geven geen rooskleurig plaatje, maar het vertrouwen is nog lager. InKOPERs kijken het even aan hoe de beurzen zich ontwikkelen.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 juni 2019

Woning gekocht in 2013? Gemiddeld 88.000 euro winst

Woningeigenaren die in 2013 op het dieptepunt van de woningmarkt een huis hebben gekocht, staan gemiddeld op een papieren winst van 88.000 euro.

Ook de KOPERs die in 2008, het hoogtepunt voor de financiële crisis, een huis kochten staan op winst. Virtueel is de waarde van hun woning met 54.000 euro gestegen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2019

“De toekomst van ‘geld’ ontwikkelt zich pal voor onze ogen”

‘Some people think it’s crazy to invest in crypto. Maybe. But definitely not as crazy as sitting on the sidelines when the future of money is literally being built before your eyes.’ Dat is wat de tweelingbroers Winklevoss menen. Ze hebben wat ons betreft gelijk ook. Bitcoin en een resem altcoins nemen aan belang en belangstelling almaar toe. Het digitale geld, ook wel digitaal goud genoemd. Op 23 mei 2019 corrigeert de volledige cryptomarkt. Dertig miljoen cryptofans (het aantal wallets) zijn iets te enthousiast geweest de laatste maanden. Is dit een koopmoment misschien? Om goedKOPER in te stappen of bij te kopen? Of laat u deze kelk toch maar liever aan u voorbij gaan…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2019

China dient formeel protest in tegen VS na sancties Huawei

China gaat formeel in protest tegen de Verenigde Staten vanwege de aanpak van Huawei, de tweede grootste verKOPER van smartphones ter wereld na Samsung, dat in de VS op een zwarte lijst is geplaatst. Dat heeft het Chinese ministerie van Handel vandaag gemeld.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs