EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord koper.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord KOPER

Geplaatst op: maandag 24 februari 2020

Draaien centrale banken de geldkraan weer open?

De uitbraak van het coronavirus brengt beleggers in verwarring. Ondanks alle berichten over de negatieve impact op de economie blijven de aandelenkoersen stijgen. Tegelijkertijd zien we een vlucht naar veilige havens, want de rente op staatsleningen daalt en de goudprijs schiet omhoog. De aandelenmarkt suggereert dat het allemaal goed gaat, terwijl de rally in staatsobligaties en edelmetaal het tegenovergestelde doet vermoeden. Ook de prijsdaling van olie en KOPER suggereert dat de economische groei afzwakt. Bij groeiende economie zou je immers een stijging van de olieprijs en KOPERprijs mogen verwachten.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 13 februari 2020

Niet alleen coronavirus, ook koorts bij bankiers

Het is niet alleen het coronavirus. Er waart nog een ander spook rond. Het deflatiespook. Ondanks dat we officiƫle inflatiecijfers gepresenteerd krijgen van ongeveer 1,3 procent hebben we toch te maken met een daling van het algemene prijspeil. Dat is vaak het geval als grondstoffen zoals olie en KOPER bijvoorbeeld lager noteren in de grondstoffenmarkt. In december kwam het CPB met deze cijfers: Daling BBP: van 2,6 procent in 2018 naar 1,7 in 2019 en 1,3 procent in 2020.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 februari 2020

Dertigjaarsrente voor hypotheken voor het eerst onder de 2 procent

HuizenKOPERs die hun hypotheekrente langdurig willen vastzetten, zijn nog nooit zo goedkoop uit geweest. De dertigjaarsrente ligt gemiddeld onder de 2 procent, meldt Van Bruggen Adviesgroep in een maandag verschenen renteoverzicht.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 februari 2020

Gaan de beurzen de KOPERprijs achterna?

De KOPERprijs kende een uitstekend einde van 2019. De prijs voor KOPER wist namelijk tijdens de laatste drie maanden van het jaar fors in waarde te stijgen. Maar, in twee weken tijd is deze prijsstijging volledig weggevaagd. Het coronavirus hield namelijk ook de KOPERprijs in zijn greep.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 20 januari 2020

Turkije breidt goudvoorraad in hoog tempo uit

Turkije heeft de laatste jaren in hoog tempo goud aan haar reserves toegevoegd. Sinds 2016 kocht de centrale bank bijna 300 ton goud, want de voorraad steeg in deze periode van 116 ton naar 415 ton. Vooral de laatste maanden kocht Turkije veel edelmetaal, met een recordaankoop van 41,8 ton in de maand augustus. In het derde kwartaal van 2019 was Turkije zelfs de grootste KOPER met 71,4 ton, meer dan Rusland en China in dezelfde periode.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs