EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
55
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord koper.
Artikel 1 tot 5
Geplaatst op: dinsdag 20 maart 2018

Een grondstof die beter beschermt tegen inflatie dan goud

Elk jaar wordt er wereldwijd een grote hoeveelheid KOPER gebruikt voor het produceren van een hele lijst producten, zo is KOPER onmisbaar bij het produceren van o.a. auto’s & elektronica en het veelzijdig potentieel maakt het een van de meest belangrijke grondstoffen op aarde.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2018

Oud-toezichthouders waarschuwen: "Nieuwe crisis ligt op de loer"

Beleggers, huizenKOPERs, consumenten, bedrijven en overheden nemen veel te veel risico's. De kiem voor een nieuwe financiële crisis wordt alweer gelegd, maar niemand weet precies hoe het gevaar zich zal manifesteren. Dat zeggen de Nederlandse oud-toezichthouders Hans Hoogervorst en Nout Wellink in de krant De Telegraaf. 

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2018

'Schulden in maatschappij weer naar gevaarlijk hoog niveau'

De schulden van beleggers, huizenKOPERs, consumenten, bedrijven en overheden lopen wereldwijd weer op tot een gevaarlijk hoog niveau. 

En omdat onvoldoende duidelijk is waar de risico's zitten, zou het kunnen dat de markten de oplopende tekorten onderschatten. Daarvoor waarschuwen Nout Wellink en Hans Hoogervorst in De Telegraaf. Ze noemen de banksector een bron van zorg.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 maart 2018

Diamant van 910 karaat voor 32 miljoen euro verkocht in Antwerpen

Eén van de grootste diamanten ter wereld, groter dan een golfbal, is verkocht voor 32 miljoen euro, zo maakte het mijnbouwbedrijf Gem Diamonds Limited dinsdag bekend. De veiling werd maandag georganiseerd in Antwerpen - het is niet bekend wie de KOPER is.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 7 maart 2018

Eerste directe containertrein van Amsterdam naar China vertrekt woensdag

De eerste directe containertrein vanuit de Amsterdamse haven naar China is een feit. Woensdag vertrekt de trein naar de Chinese Oostkust.

De eerste directe containertrein vanuit de Amsterdamse haven naar China is een feit. Woensdag vertrekt de trein naar de Chinese Oostkust.

Dat maakt initiatiefnemer NUNNER Logistics woensdag bekend. De containertrein legt in zestien dagen 11.000 kilometer af. Vervoer per trein gaat sneller dan per schip en is goedKOPER dan met het vliegtuig.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs