Nieuws / Artikelen met het woord

koper

1099 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 17 november 2017

Het geheim achter de Russische goudkoopwoede

Volgens de cijfers van de World Gold Council (WGC) is Rusland nu de grootste opKOPER van goud ter wereld. De Russische overheid zou dit doen als leverage tegenover de aanhoudende economische sancties en monetaire gevolgen daarvan.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 15 november 2017

Rusland en China gaan samenwerken in goudmijnsector

De goudmijnsector gaat naar alle waarschijnlijkheid een nieuwe geldinjectie krijgen dankzij Rusland en China. Er wordt achter de schermen gewerkt aan een gezamenlijk mijnbouwfonds tussen het Russische Far East Development Fund en de China National Gold Group. De bedoeling is om nieuwe mijnen op te starten in Rusland, voornamelijk om goud te winnen maar eveneens anderen edelmetalen zoals zilver, platina en KOPER.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 23 oktober 2017

Blockchain moet pensioen goedKOPER maken

De grootste twee pensioenuitvoerders van Nederland, APG en PGGM, storten zich op de blockchaintechnologie.

Zij zijn bezig de administratie van een fictief pensioenfonds met 10.000 deelnemers bij te houden met een zelf ontwikkelde blockchain.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: donderdag 19 oktober 2017

Nord Stream 2 maakt aardgas in Europa goedKOPER

Alle landen van de Europese Unie zullen profiteren van de aanleg van een tweede Nord Stream pijpleiding, zo concludeert het Duitse onderzoeksbureau Energie Research & Scenario in een nieuw rapport dat onlangs naar buiten werd gebracht. Met de bouw van een tweede Nord Stream krijgen Europese landen toegang tot meer aardgas uit Rusland, waardoor ze minder van het duurdere vloeibare aardgas hoeven te importeren.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: woensdag 11 oktober 2017

Iran en Turkije willen in eigen valuta handelen

Turkije en Iran zullen in de toekomst vaker hun eigen valuta gebruiken in onderlinge transacties, zo maakten de centrale banken van beide landen onlangs bekend. De twee centrale banken willen het voor banken en bedrijven eenvoudiger en goedKOPER maken om Iraanse rial te wisselen voor Turkse lira en omgekeerd.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$