EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
25
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord koper.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord KOPER

Geplaatst op: dinsdag 20 februari 2018

Herstel op cryptomarkt trekt nieuwe KOPERs aan, goed voor nieuwe recordkoersen?

De cryptomarkt is stevig aan het herstellen. Op 6 februari was de bitcoin nog ‘maar’ 6.200 dollar waard. Op dit moment noteert de populaire virtuele munt bijna terug aan 12.000 dollar. Analisten beweren dat het doorbreken van de psychologische 10.000 dollargrens een belangrijk kantelpunt was in het herstel . Beleggers voelen zich opnieuw aangetrokken tot de markt.

Op de grafiek zie je dat, bij het aantikken van 9.000 dollar, het herstel een versnelling hoger is beginnen schakelen. En al helemaal bij het doorbreken van die psychologische 10.000 dollargrens. Het herstel doet blijkbaar deugd en geeft beleggers opnieuw vertrouwen in de cryptomarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 17 februari 2018

Western Union test geldtransfers met Ripple

Western Union, de Amerikaanse financiële dienstverlener, ziet veel mogelijkheden in Ripple. Het is momenteel geldtransacties aan het testen met behulp van deze technologie. De financiële dienstverlener staat wereldwijd bekend voor zijn methode om geld over te maken naar mensen over de hele wereld. Het ‘probleem’ is dat deze transacties lang kunnen duren.

Western Union, de Amerikaanse financiële dienstverlener, ziet veel mogelijkheden in Ripple. Het is momenteel geldtransacties aan het testen met behulp van deze technologie. De financiële dienstverlener staat wereldwijd bekend voor zijn methode om geld over te maken naar mensen over de hele wereld. Het ‘probleem’ is dat deze transacties lang kunnen duren.

Daarom zou Ripple een goede toepassing zijn om de transacties te versnellen. Dat zei Raj Agrawal, CFO van Western Union, deze week tijdens een interview met Bloomberg. Er werd al meer dan een maand gespeculeerd dat Western Union geldtransacties aan het testen was met Ripple. Dat mocht deze week officieel bevestigd worden door Western Unioin, XRP is alvast enthousiast.

Brad Garlinghouse, CEO van Ripple, ziet de samenwerking met WU zitten. De dienstverlener is vooral geïnteresseerd om XRP toe te passen voor internationale geldtransacties. Volgens Garlinghouse is het een voor de hand liggende keuze omdat Ripple veel sneller en goedKOPER is dan bijvoorbeeld Bitcoin.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 februari 2018

Bitcoin steeds minder populair op het dark web, andere munten krijgen de voorkeur

De cryptomarkt kent op zijn minst twee type mensen. Beleggers die proberen om laag in te kopen en hoog te verkopen. En mensen die de munten gebruiken om transacties mee te doen, onder andere door criminelen. Tot voor kort kreeg de bitcoin de voorkeur om transactie mee te doen. Maar gebruikers op het dark web lijken steeds meer voor litecoin en dash te gaan.

Het dark web is een plek op het internet waar je vrijwel anoniem je ding kan doen. Het is geweten dat hier wapens, drugs, en andere zaken worden verhandeld. Deze illegale goederen worden heel vaak aangekocht met de populaire bitcoin omdat KOPERs en verKOPERs hierdoor moeilijker te traceren zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 8 februari 2018

Doug Casey: Zilver is veel goedKOPER dan Cryptomunten of Marihuana-aandelen

Doug Casey is een typische belegger die graag tegen de trend in gaat. Zo kocht hij begin vorig jaar cryptomunten en midden vorig jaar marihuana-aandelen. Hoewel hij voor beide een grote toekomst voorspelt, koopt hij graag wat goedkoop is. En dat is op dit moment vooral zilver.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 26 januari 2018

Trump bewijst in Davos vooral dat hij een rasverKOPER is

In wat misschien wel zijn meest ‘presidentiële’ speech sinds zijn aantreden een jaar geleden was, heeft Donald Trump op het Wereld Economisch Forum (WEF) in het Zwitserse Davos, vooral een demonstratie van zijn verkoopstalent gegeven. Hij slaagde er zelfs in zijn ‘America First’-agenda als een nieuwe vorm van globalisering aan de man te praten.

15 minuten lang sprak de Amerikaanse president de staatshoofden, regeringsleiders en CEO’s van ‘s werelds belangrijkste bedrijven toe en reeg daarbij zijn verwezenlijkingen aan elkaar.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs