EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord koper.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord KOPER

Geplaatst op: maandag 22 oktober 2018

Invasie goedkope Chinese auto's in Europa komt op gang, en dat vanuit België

Na Lynk & Co dient zich een tweede Chinees automerk aan dat in Europa auto’s gaat produceren en verkopen. De Chinese autofabrikant Thunder Power wil vanaf eind 2020 elektrische auto’s produceren in Gosselies nabij Charleroi. Lynk & Co zal zijn auto’s produceren bij Volvo Cars in Gent. Mogen we binnenkort een invasie van goedKOPERe Chinese auto’s verwachten?

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 11 oktober 2018

Dit is waarom goud en goudmijnaandelen moeten stijgen

Met de exodus op de aandelenmarkt kijkt iedereen weer naar goud. Goudmijnaandelen zijn zelfs bij de beste aandelen tijdens de sell-off. Daar is in feite een heel eenvoudige verklaring voor. Goud en goudmijnaandelen moeten stijgen. Dat is bijna een mathematische zekerheid.

De kostprijs voor een overname in de goudsector, is vandaag hoger dan de kostprijs om goud uit de grond te halen. Wanneer een overname goedKOPER is als nieuwe investeringen, drogen de investeringen op waardoor er steeds minder goud gevonden zal worden. Dit zal op termijn resulteren in een stijgende goudprijs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 10 oktober 2018

Turkse inflatie stijgt naar hoogste punt in vijftien jaar

De inflatie in Turkije is in september gestegen naar bijna 25 procent op jaarbasis. De inflatie ligt daarmee op het hoogste niveau in vijftien jaar. Dit is vooral veroorzaakt door de sterk in waarde gedaalde Turkse lira.

Door de goedKOPERe lira wordt het veel duurder om bijvoorbeeld energie en levensmiddelen te importeren. De prijzen van voedsel stegen met bijna 28 procent. Ook energie, transport, kleding en andere diensten en producten werden fors duurder voor Turkse consumenten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 oktober 2018

Het Wilde Westen van Crypto: over bots, spoofing en pump-and-dump

De cryptomarkt wordt gemanipuleerd door bots, aldus de gezaghebbende Wall Street Journal (WSJ). Bots staat voor robots en het is malware die al jarenlang op velerlei manieren gebruikt wordt. Een vorm van internetcriminaliteit dus, op kleine maar ook soms zeer omvangrijke en schadelijke schaal. Zo ook in de cryptomarkt, aldus WSJ. De koers van bijvoorbeeld bitcoin wordt dan kunstmatig opgedreven met valse kooporders. KOPERs en stijgende koersen trekken andere KOPERs aan. Ook van grote partijen, spelers, waardoor de eigenaar van de bots, de maker, aan die hogere koers kan verkopen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 3 oktober 2018

Institutionelen nu belangrijkste KOPERs van cryptomunten

Institutionele beleggers zijn de belangrijkste KOPERs geworden van crypto’s in transacties boven de $100.000. Ze verdringen hiermee de ‘high net-worth individuals’. Het gaat daarbij om hefboomfondsen en andere traditionele KOPERs. Ze handelen nu meest door privé-transacties op de OTC-markt. De tijd van het Wilde Westen is hiermee ten einde gekomen. Aldus een Amerikaanse hoofd-handelaar in digitale munten.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs