EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: AmsterdamGold
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord koper.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord KOPER

Geplaatst op: donderdag 19 oktober 2017

Nord Stream 2 maakt aardgas in Europa goedKOPER

Alle landen van de Europese Unie zullen profiteren van de aanleg van een tweede Nord Stream pijpleiding, zo concludeert het Duitse onderzoeksbureau Energie Research & Scenario in een nieuw rapport dat onlangs naar buiten werd gebracht. Met de bouw van een tweede Nord Stream krijgen Europese landen toegang tot meer aardgas uit Rusland, waardoor ze minder van het duurdere vloeibare aardgas hoeven te importeren.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 11 oktober 2017

Iran en Turkije willen in eigen valuta handelen

Turkije en Iran zullen in de toekomst vaker hun eigen valuta gebruiken in onderlinge transacties, zo maakten de centrale banken van beide landen onlangs bekend. De twee centrale banken willen het voor banken en bedrijven eenvoudiger en goedKOPER maken om Iraanse rial te wisselen voor Turkse lira en omgekeerd.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 5 oktober 2017

Analyse: geen trendbreuk bij goud

Een troy ounce goud werd in september 3 procent goedKOPER. Met die prijsdaling kwam een abrupt einde aan de klim die in juli werd ingezet. De psychologisch belangrijke kaap van 1300 dollar werd daarbij overtuigend gerond, maar een doorbraak voorbij de top van 2016 bleek voorlopig te hoog gegrepen. Begin deze week viel de goudprijs opnieuw terug naar het laagste niveau sinds half augustus.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 september 2017

Dit is wat je moet studeren wanneer je miljardair wilt worden

Miljardairs als Bill Gates en Mark Zuckerberg zijn uitzonderingen. Algemeen heb je toch een goed diploma nodig om veel geld te verdienen. Het ene diploma is ook waardevoller dan het andere. De meeste miljardairs vandaag zijn bijvoorbeeld ingenieurs. Maar ook andere diploma’s geven kansen.

Wervingsbureau Aaron Wallis keek eens naar de top-100 miljardairs. Ze onderzochten of er een verband was tussen hun rijkdom en de studies die ze gedaan hebben. Hieruit bleek dat naast ingenieurs, verKOPERs en aandelenhandelaars het ook goed doen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 31 augustus 2017

Dure Euro kan prille groei Europa doen stilvallen

Waar de stijgende Euro diverse voordelen heeft voor de Eurozone waaronder het goedKOPER importeren van grondstoffen, kan een verdere stijging de prille groei mogelijks in de kiem smoren. Voor de sterke Eurolanden is dit weliswaar geen probleem, voor landen als Spanje en Italië is dit nog te hoog gegrepen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs