EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord koper.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord KOPER

Geplaatst op: woensdag 8 januari 2020

2020: Goud en Crypto of toch liever aandelen? (deel 3 van 3)

Na aandelen besproken te hebben (deel 1) en crypto (deel 2) sluiten we af met een ‘schitterend’ einde. Schitterend omdat dit één van de talrijke eigenschappen is van goud. In de vorm van juwelen dan. Er bestaat een oud adagium omtrent het gele edelmetaal dat stelt: zo de dollar gaat, zo gaat goud. In de tegengestelde richting dan wel. De reden is eenvoudig. Een lagere dollarkoers en dus een lagere goudprijs maakt het edelmetaal goedKOPER in andere munten. Sinds midden 2018 is er echter iets ongewoons aan de hand. De goudprijs stijgt, terwijl ook de dollar in waarde toeneemt. Dat kunt u op deze grafiek zien.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 16 december 2019

Macro economie en grondstoffen

Grondstoffen, commodities, zijn onmisbaar in ons dagelijks leven. Al zijn we ons daar niet altijd van bewust misschien. Ze worden onderverdeeld in categorieën zoals metalen, energie, agricultuur. In volgende infografiek van Visualcapitalist worden vier grondstoffen nader belicht. KOPER, aluminium, staal en stikstof. Onder welke vorm komen deze voor, waar vinden we ze en wat is precies hun nut?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 9 december 2019

ECB overweegt eigen virtuele munt

De ECB is bereid haar eigen virtuele munt te ontwikkelen, indien de private sector er niet in slaagt het betalingsverkeer tussen landen sneller en goedKOPER te maken. Dat blijkt uit een intern document van de centrale bank in handen van Bloomberg, dat inmiddels ook op de website van de ECB staat.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 28 november 2019

Britse investeerder koopt zes Nederlandse kantoren voor 370 miljoen euro

De Britse investeerder Tristan Capital Partners koopt zes Nederlandse kantoren in Utrecht en rond Amsterdam voor 370 miljoen euro. VerKOPER is het Duitse Commerz Real.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 oktober 2019

DNB-president Knot: Systeemrisico's op de huizenmarkt toegenomen

De risico's op de huizenmarkt zijn de afgelopen jaren toegenomen door de gestegen prijzen en risicovol gedrag van KOPERs. Dit vertelde Klaas Knot, president van De Nederlandsche Bank (DNB), aan journalisten na de presentatie van een rapport over de financiële stabiliteit.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs