EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord koper.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord KOPER

Geplaatst op: donderdag 9 mei 2019

President Trump verhoogt druk op Iran met nieuwe sancties

Precies één jaar nadat de Verenigde Staten zich terugtrokken uit de Iran-deal, op 8 mei 2018, legt de Amerikaanse president Donald Trump Iran nieuwe sancties op. De maatregelen zijn specifiek gericht op de aluminium-, staal-, ijzer- en KOPERsectoren van het land.

"De maatregelen van vandaag zijn gericht op de Iraanse omzet uit industriële metalen - zo'n 10 procent van de Iraanse export", schrijft de Amerikaanse president woensdag in een verklaring. Landen die Iraans metaal importeren, worden gewaarschuwd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 april 2019

Nieuwe trend: U wordt betaald (in cryptomunten) in plaats van te moeten betalen…

Jaguar Land Rover gaat eigenaars/KOPERs op termijn in cryptomunten vergoeden voor hun data. Voor het mededelen van persoonlijke gegevens vergoed worden, betaald, het is weer eens wat anders! Dan deze gratis ‘weggeven’ en bijvoorbeeld Facebook et al. er rijk mee maken. JLR is de grootste automaker van het VK. Het bedrijf onderzoekt hoe het op termijn zijn klanten kan vergoeden. In cryptomunten dus en in ruil voor het meedelen van bepaalde gegevens. Die cryptomunten waarvan sprake, is eigenlijk één bepaalde munt, namelijk IOTA. Die kunnen klanten, KOPERs dan spenderen aan bijvoorbeeld parkingkosten. Op het nieuws stijgt IOTA met wel 20 procent op 29 april 2019.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 29 april 2019

5 redenen waarom Bitcoin nog steeds springlevend is

Hoewel Bitcoin even een dipje zag begin dit jaar, geeft de plotse stijging van 2 op 3 april aan dat de grootvader van alle cryptomunten nog steeds interessant is. Waarom dit is, is niet duidelijk, al wordt er gespeculeerd op een ‘mysterieuze KOPER’. We sommen extra 5 redenen op waarom Bitcoin nog lang niet dood is.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 15 april 2019

President Trump doet goed voor bitcoin (al weet hij het waarschijnlijk zelf niet)

Het aantal actieve bitcoin adressen is met 26 procent gestegen sinds het dieptepunt van januari 2019. Dat is gepaard gegaan met een stijgende bitcoin koers. Toeval natuurlijk maar ook met zo’n 26 procent tot iets boven 5000 dollar tegenwaarde. Wat op meer KOPERs duidt en waarschijnlijk positief is voor de toekomst. Het aantal transacties is tegelijk bijna op hetzelfde hoogtepunt toen BTC op 20.000 dollar tegenwaarde stond. Het zijn tekens aan de wand, o.i. Er broeit iets in de cryptomarkt en dat zou wel eens de volgende grote beweging opwaarts kunnen zijn…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 4 april 2019

Goudreserves van Rusland stijgen in februari met 31 ton

De goudreserves van Rusland zijn in februari flink gestegen. Rusland was in 2018 de grootste goudKOPER onder centrale banken en kocht in januari 10 ton goud op. In februari deed de centrale bank van Rusland een van de grotere aankopen van de laatste maanden.

[...]

Lees verder op Doijer & Kalff
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs