EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord koper.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord KOPER

Geplaatst op: woensdag 3 oktober 2018

Institutionelen nu belangrijkste KOPERs van cryptomunten

Institutionele beleggers zijn de belangrijkste KOPERs geworden van crypto’s in transacties boven de $100.000. Ze verdringen hiermee de ‘high net-worth individuals’. Het gaat daarbij om hefboomfondsen en andere traditionele KOPERs. Ze handelen nu meest door privé-transacties op de OTC-markt. De tijd van het Wilde Westen is hiermee ten einde gekomen. Aldus een Amerikaanse hoofd-handelaar in digitale munten.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 1 oktober 2018

400 ton Belgisch KOPER gestolen bij "diefstal van het jaar" in Roemenië, maar buit is wel teruggevonden

In Roemenië zijn dieven aan de haal gegaan met een enorme buit van ruim 400 ton KOPER van het metaalbedrijf Aurubis uit Olen. Het KOPER lag opgeslagen in Roemenië, in afwachting van verkoop aan een klant. Dieven vervalsten papieren en haalden het KOPER bij klaarlichte dag met verschillende vrachtwagens weg. Enkele dagen later werd de buit teruggevonden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 30 augustus 2018

Dit is dé reden waarom de Fed haar monetaire beleid moet verkrappen

De Amerikaanse centrale bank diende enkele jaren geleden nog als een belangrijke KOPER in de markt. De Fed kocht op grote schaal bedrijfs- en staatsobligaties op om op die manier de Amerikaanse economie te redden. Op dit moment is de Fed getransformeerd in een verKOPER van de eerder aangekochte bedrijfs- en staatsobligaties. En deze trend zet zich hoogstwaarschijnlijk ook de komende tijd voort.

De Amerikaanse centrale bank loopt enkele jaren voor op de Europese centrale bank. De ECB koopt immers op dit moment nog steeds maandelijks bedrijfs- en staatsobligaties op. Daarnaast is de verwachting dat de ECB pas aan het einde van 2019 de rentestand zal gaan optrekken. De Fed heeft inmiddels al meerdere renteverhogingen doorgevoerd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 23 augustus 2018

Dit metaal blijft parabolisch stijgen in prijs

Er zijn heel wat grondstoffen waar je – indirect of niet – met grote regelmaat in contact komt.

Er zijn heel wat grondstoffen waar je – indirect of niet – met grote regelmaat in contact komt.

Zo verbruikt de mensheid grote hoeveelheden olie, KOPER en andere grondstoffen als bouwstenen voor verdere economische groei.

Echter zijn er nog een aantal grondstoffen die erg nuttig blijken, maar totaal niet bekend zijn en dus misschien wel ondergewaardeerd.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 21 augustus 2018

De best presterende grondstof van het moment

Grondstoffen hebben het enorm moeilijk de laatste tijd, de prijs van o.a. KOPER en zink lijken maar geen bodem te kunnen vinden.

Zelfs grondstoffen zoals goud & zilver – veelal bekend als vluchthaven – weten niet te ontkomen aan een steeds sterker wordende Amerikaanse dollar en de zogenaamde handelsoorlog.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs