EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord koper.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord KOPER

Geplaatst op: dinsdag 8 januari 2019

Russische ambassadeur: 'Russisch gas goedKOPER voor Nederland dan Amerikaans gas'

Nederland moet zelf bepalen wat beter voor het land is; het goedkope Russische of het dure Amerikaans gas. Dat schrijft de Russische ambassadeur in Nederland Alexander Shulgin dinsdag in een open brief in De Telegraaf.

De ambassadeur reageert ermee op een open brief van de Amerikaanse ambassadeur in Nederland, Pete Hoekstra, afgelopen december.

Daarin riep hij Nederland op om niet mee te werken aan het Russische gasproject Nord Stream 2....

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 18 december 2018

4 redenen waarom online shoppen niet (altijd) goedKOPER is

‘It’s the most wonderfull time of the year’. Vooral voor online retailers, iets minder voor de koeriers. Online shoppen wordt jaar na jaar populairder. Het is ten eerste bijzonder gemakkelijk en tijdbesparend, maar anderzijds ook goedKOPER. Of toch niet? Er zijn namelijk enkele valkuilen die online shoppen juist duurder maken.

De online industrie is zo slim, dat ze optimaal gebruik maken van de zwakheden van de consument. Online shoppen is daarom niet altijd goedKOPER, in tegendeel. Volgens een onderzoek geven mensen online onbewust zelfs dubbel zoveel uit. Daar zijn 4 goede redenen voor …

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 17 december 2018

China leent goedKOPER dan de VS

China leent voor het eerst goedKOPER dan de Verenigde Staten. Cijfers van Bloomberg laten zien dat de Amerikaanse overheid eind november bijna 2,7% rente moest betalen om voor één jaar geld te lenen, terwijl de Chinese overheid op dat moment 2,5% moest betalen op te halen bij beleggers. Dat is opvallend, want de Verenigde Staten hebben al decennia lang een reputatie hooggehouden als het gaat om kredietwaardigheid.

[...]

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: donderdag 13 december 2018

Zuid-Korea als voorloper in crypto en blockchain

De toekomst en doorbraak van crypto’s zou wel eens in de betaalapps kunnen zitten. De Zuid-Koreaanse cryptobeurs Coinone heeft namelijk een nieuwe, interessante mobiele betaalapp gelanceerd, via dochteronderneming Coinone Transfer. Het betaalplatform of applicatie heet Cross. Weer een nieuwe, andersoortige app? Toch niet misschien, en dat dankzij haar nieuwe partner. Geen partner in crime maar partner in crypto. De onderliggende blockchaintechnologie komt namelijk van Ripple, wiens xCurrent betalingstechnologie erg populair is. Sneller en goedKOPER, wat meestal een garantie voor succes in het zakenleven betekent. Gebruik maken van Ripple’s XRP, de gelijknamige munt, is zelfs geen vereiste.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 28 november 2018

Hoe spot je de bodem van goudmijnaandelen?

Er is al veel over gezegd en geschreven. Goudmijnaandelen zijn een van de goedkoopste effecten die je vandaag op de beurs kan vinden. Maar wat goedkoop is, kan altijd nog goedKOPER worden. En het kan ook heel lang goedkoop blijven. De omslag spotten is niet eenvoudig, maar kan wel heel lucratief zijn voor diegene die er in slaagt als eerste de echte bodem te vinden.

In 2016 zette goudmijnaandelen al eens een sterke bodem neer. Op enkele maanden tijd schoten goudmijnaandelen 200% tot 300% (en meer) hoger. Toch schiet daar vandaag niet veel meer van over. De bodem bij goudmijnaandelen kan je vinden door een combinatie van fundamentele en technische signalen in het oog te houden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs