EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord metalen.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord METALEN

Geplaatst op: zondag 3 februari 2019

Dalende goudprijs? Niet als u deze methode had gevolgd

De goudprijs heeft tijdens de afgelopen jaren de nodige waarde moeten inleveren. In de periode 2000 tot 2011 ging het de edelMETALEN voor de wind, maar dat tij is sinds het jaar 2011 gekeerd. Toch had u deze daling kunnen ontlopen. En dat had gekund door middel van een eenvoudige methode.

De mannen van Meridian Macro Research LLC hebben een uitgebreid onderzoek verricht om er achter te komen hoe de daling bij de goudprijs te ontlopen was. En uit dit onderzoek komt naar voren dat dit mogelijk was door de handelsdagen maandag en dinsdag te ontlopen. Dat klinkt heel eenvoudig en dat blijkt het ook te zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 30 januari 2019

Weet de goudprijs een trenddraai te produceren?

De edelMETALEN wisten tijdens de laatste maand van het jaar een prachtige stijging te realiseren. Als gevolg van de beweeglijkheid op de financiële markten vluchtten steeds meer beleggers richting de veilige havens. Weet de goudprijs deze stijging vast te houden, of is het einde van de herstelbeweging nabij?

De goudprijs ligt goed op schema om ook deze maand in het groen af te sluiten. Mocht dat het geval zijn, dan betekent dat de vierde opeenvolgende maand waarin de goudprijs weet te stijgen. En een dergelijke winstreeks hebben we voor het laatst in het jaar 2012 gezien. Destijds vormde dat het startsein voor een gigantische goudprijsdaling.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 26 januari 2019

Risico’s beperken in cryptobeleggen (deel 1)

Een goede beleggingsportefeuille (wallet) met cryptomunten is verschillend van een ‘gewone’ portfolio. Bij deze laatste kun je (moét je als goede huisvader/moeder) natuurlijk spreiden over verschillende activa. Zoals vastgoed of vastgoeddeelbewijzen, obligaties, aandelen, edelMETALEN en zo meer. Dit naar gelang je leeftijd en je bereidheid meer of minder risico te nemen. In elk van deze categorieën zijn dan nog onzettend veel mogelijkheden tot spreiding naar landen toe, sectoren en deelgebieden. Beleggen in cryptomunten is beleggen in één enkele categorie. Digitale munten dus. Toch hebben alle goede portefeuilles één heel belangrijk iets gemeen en dat is: spreiding.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 25 januari 2019

Goud stevig omhoog, USD zakt ineen

Vrijdag middag ging de goudprijs hard omhoog nadat de Amerikaanse dollar flink aan waarde inleverde. Ook goud futures schieten omhoog. Volgens Kitco zien de korte termijn ontwikkelingen er technisch veelbelovend uit voor het gele edelmetaal. Reeds hebben veel analysten zich al positief uitgelaten over de prijsontwikkeling van edelMETALEN voor 2019

Vrijdag middag ging de goudprijs hard omhoog nadat de Amerikaanse dollar flink aan waarde inleverde. Ook goud futures schieten omhoog. Volgens Kitco zien de korte termijn ontwikkelingen er technisch veelbelovend uit voor het gele edelmetaal. Reeds hebben veel analysten zich al positief uitgelaten over de prijsontwikkeling van edelMETALEN voor 2019

Gold prices are posting solid gains and are at their daily highs in mid-morning action Friday. The yellow metal extended early gains as the U.S. dollar index is trading down on the day. Some bargain hunting and technical buying are also featured in the gold market following some recent selling pressure. Now, gold prices are poised to close at a technically bullish weekly high close today, which would likely invite some follow-through buying interest early next week. February gold futures were last up $11.20 an ounce at $1,291.00.

[kaart]

Lees verder op Kitco
Geplaatst op: woensdag 16 januari 2019

Goud en zilver staan aan de vooravond van een complete trenddraai

Goud en zilver waren de absolute winnaars in december. Terwijl de wereldwijde aandelenmarkten de slechtste decembermaand ooit meemaakten, wisten de goud- en zilverprijs flink te profiteren. Afgelopen maand bewezen de edelMETALEN nogmaals dat ze prima kunnen fungeren als ‘veilige havens’.

De goud- en zilverprijs wisten tijdens de afgelopen maand verrassend goede zaken te doen. Tenminste, voor sommige analisten kwam dit als een complete verrassing. Na de tijdelijke opleving van begin 2016 waren de edelMETALEN alweer in het ‘vergeethoekje’ geraakt. Toch begint het technische plaatje er steeds beter uit te zien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs