EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord metalen.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord METALEN

Geplaatst op: donderdag 30 maart 2017

’s Werelds grootste hedge fund richt zijn pijlen op … goud

Deze man krijgt al 40 jaar gelijk. En zijn boodschap is duidelijk. Ray Dalio van ’s werelds grootste hedge fund BridgeWater Associates is negatief over de aandelenmarkt. Hij ziet duidelijke gevaren ontstaan voor de economie. Wanneer de economie vertraagt, zal de aandelenmarkt volgen. En dan zoek je maar beste bescherming in edelMETALEN zoals goud en zilver.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 24 maart 2017

China gaat bouw van woningen vertragen en dat dreigt gevolgen te hebben voor ons allemaal

De prijs van ijzererts, een sleutelcomponent van staal, is de voorbij week met 20% gedaald. Dat heeft niet enkel gevolgen voor de aandelenkoers van verschillende mijnbedrijven, maar dreigt nu ook een impact op de rest van de samenleving te gaan krijgen. De prijs van ijzererts en andere industriële METALEN zoals koper, begon begin dit jaar opnieuw te klimmen, dankzij de toegenomen vraag vanuit China. Die prijsstijging ondersteunde een herstel dat 15 maanden geleden was gestart, na een lange periode van stagnatie, waarbij de prijzen op hun laagste niveau in 10 jaar hadden genoteerd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 13 maart 2017

Wat gaat er met de goudprijs gebeuren bij de volgende renteverhoging?

De afgelopen handelsweek was olie niet de enige verliezer op de markten. Ook de goudprijs moest flink waarde inleveren en dat betekende de tweede forse weekdaling op rij. De prijsval bij het gele edelmetaal was met name te danken aan de toegenomen kans op een snelle Amerikaanse renteverhoging.

Vanuit Amerika verschenen de afgelopen dagen meerdere hoopgevende macrocijfers. Een van die macrocijfers had betrekking op de arbeidsmarkt. De Amerikaanse arbeidsmarkt blijft goed presteren en juist dat is het grote probleem voor de prijs van de edelMETALEN.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 9 maart 2017

Ron Paul: Maak goud en zilver weer wettig betaalmiddel

Ron Paul sprak deze week in Arizona zijn steun uit voor een nieuw wetsvoorstel waarmee goud en zilver weer erkend worden als wettig betaalmiddel. In dit nieuwe wetsvoorstel (HB2014) staat dat goud en zilver weer behandeld moeten worden als geld, zoals vastgelegd in de Amerikaanse grondwet uit 1787. Dat betekent in de praktijk dat beide edelMETALEN niet langer onder de ‘capital gains tax’ vallen, de belasting die je in de VS betaalt over de waardestijging van beleggingen.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: woensdag 8 maart 2017

Waarom is goud vrijgesteld van btw?

Heeft u zich wel eens afgevraagd waarom u geen btw betaalt over de aankoop van gouden munten of goudbaren, terwijl u wel belasting betaalt voor andere METALEN als zilver, platina en palladium? Wat is de gedachte achter deze vrijstelling? En waarom geldt deze uitsluitend voor goud? In dit artikel geven we meer uitleg over het hoe en waarom van deze btw vrijstelling voor goud.

Lees verder op Goudstandaard
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs