EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord metalen.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord METALEN

Geplaatst op: woensdag 19 april 2017

Beleggers en analisten waren zelden zo enthousiast over goud

De goud- en zilverprijs wisten de afgelopen maanden goede zaken te doen. Opnieuw kwamen beide edelMETALEN enorm goed uit de startblokken. Hetzelfde scenario speelde zich ook het afgelopen jaar af, maar destijds kwamen de edelMETALEN in de tweede helft van het jaar weer in een dalende trend terecht.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 april 2017

Goud en zilver bereiken punt van correctie of explosie

De goudprijs en de zilverprijs hebben er een bijzonder sterke week opzitten tot nu toe. Geholpen door verschillende geopolitieke brandhaarden dienen beide edelMETALEN opnieuw als een vluchthaven. Daarbij komt dat Donald Trump nog wat extra olie op het vuur gooide door de dollar onderuit te praten. Dit zorgde ervoor dat goud en zilver een kritiek punt hebben bereikt.

Het lijkt erop of eronder te worden voor beide edelMETALEN. Zowel goud als zilver bereiken forse langetermijnweerstanden. Indien deze doorbroken worden, ligt de weg open naar fors hogere koersen. Indien deze weerstanden standhouden, kan er op korte termijn wat stoom worden afgeblazen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 april 2017

Stijgende globale spanningen helpen goudprijs richting $1.300

In alle stilte is de goudprijs een sterke prestatie bezig. Terwijl het niveau van $1.260 lange tijd een forse weerstand vormde, hebben nieuwe globale geopolitieke spanningen deze grens in een ruk doorbroken. De goudprijs staat op het hoogste punt van het jaar en nadert de grens van $1.300.

Naast de goudprijs steeg ook de zilverprijs. Zilver steeg 2,2% en goud 1,5%. Wanneer zilver harder stijgt dan goud, is dat vaak een positief signaal voor beide edelMETALEN. Maar het was niet enkel de forse stijging die van belang is, er werden ook enkele forse weerstanden doorbroken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 5 april 2017

Goud en zilver komen OPNIEUW goed uit de startblokken

Voor de edelMETALEN was het eerste kwartaal van het jaar opnieuw een schot in de roos. Terwijl de goudprijs met bijna 10% in waarde wist te stijgen, wist de zilverprijs de kroon te spannen met een prijsstijging van bijna 15%.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 30 maart 2017

’s Werelds grootste hedge fund richt zijn pijlen op … goud

Deze man krijgt al 40 jaar gelijk. En zijn boodschap is duidelijk. Ray Dalio van ’s werelds grootste hedge fund BridgeWater Associates is negatief over de aandelenmarkt. Hij ziet duidelijke gevaren ontstaan voor de economie. Wanneer de economie vertraagt, zal de aandelenmarkt volgen. En dan zoek je maar beste bescherming in edelMETALEN zoals goud en zilver.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs