Nieuws / Artikelen met het woord

obligaties

2334 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 13 september 2017

Land van de eurozone dat niet eens 100 jaar bestaat geeft OBLIGATIES uit op… 100 jaar

Oostenrijk, een land dat niet eens 100 jaar bestaat, heeft dinsdag geschiedenis geschreven door als eerste land van de eurozone staatsOBLIGATIES uit te geven met een looptijd van… 100 jaar.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 12 september 2017

Euro negeert verbale waarschuwing ECB, eindigt week bij hoogste punt

Het rentebesluit van afgelopen week liep ongeveer zo af als de consensus verwacht had. De ECB schoof de beslissing om de aankoop van staatsOBLIGATIES af te bouwen door naar de bijeenkomst van oktober. De groeiverwachting op korte termijn werd iets naar boven bijgesteld, maar – en dat is belangrijker – de inflatieverwachting werd verlaagd.

Bron: Express.be
Geplaatst: zaterdag 2 september 2017

Grote banken gaan voor blockchaintechnologie

Zes grootbanken, waaronder Barclays, Credit Suisse en HSBC, gaan in op een voorstel van de Zwitserse bank UBS om een nieuwe digitale munt te creëren, gebaseerd op de blockchaintechnologie. Volgens analisten staan we aan de vooravond van een revolutie inzake de manier waarop aandelen, OBLIGATIES en andere beleggingen wordt verhandeld.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 30 augustus 2017

Wat vertrouwt u het meest? Italiaanse overheidsOBLIGATIES of goud?

Goud is ondanks de felle stijging sinds het begin van dit millennium een nog veel gehate grondstof. Een van de argumenten die vele beleggers aanhaalden om er niet in te investeren gaat echter niet meer op.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 29 augustus 2017

Euro naar hoogste niveau sinds begin 2015

De euro profileert zich steeds meer als een veilige haven, want na de raketlancering van Noord-Korea steeg de waarde van de munt naar het hoogste niveau ten opzichte van de Amerikaanse dollar sinds januari 2015. De wisselkoers tussen de twee belangrijkste valuta steeg naar $1,21, omdat beleggers door de onzekerheid met Noord-Korea hun toevlucht zochten in de meest veilige Europese staatsOBLIGATIES.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$