EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord obligaties.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord OBLIGATIES

Geplaatst op: maandag 10 juli 2017

Video: Lex Hoogduin over de zonden van de ECB

Volgens monetair econoom Lex Hoogduin heeft het monetaire beleid van de ECB op verschillende manieren gefaald. Het opkopen van staatsOBLIGATIES door de centrale bank was een verkapte vorm van een bail-out voor overheden, terwijl dat in strijd is met de afspraken die bij de oprichting van de ECB gemaakt zijn.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 6 juli 2017

ECB kan niet genoeg Duitse staatsOBLIGATIES kopen

De ECB loopt de laatste maanden tegen de grenzen van haar eigen stimuleringsprogramma aan, want uit de meest recente data van de centrale bank blijkt dat er de laatste maanden al minder Duitse, Nederlandse en Finse staatsOBLIGATIES worden opgekocht.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 20 juni 2017

Argentinie geeft nieuwe 100-jaars obligatie uit

Minder dan een jaar nadat Argentinië een akkoord bereikte over het wegstrepen van $95 miljard aan schulden staan beleggers opnieuw in de rij om geld uit te lenen. En niet voor een korte periode, want de $2,75 miljard aan nieuwe OBLIGATIES die Argentinië zal uitgeven hebben een looptijd van maar liefst 100 jaar.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: dinsdag 13 juni 2017

Aandelenportefeuille Zwitserse centrale bank naar $82 miljard

De Zwitserse centrale bank heeft inmiddels meer dan $82 miljard aan aandelen op haar balans staan. De centrale bank vindt haar eigen munt nog steeds te duur en laat daarom de spreekwoordelijke geldpers op volle kracht draaien. In het afgelopen financiële jaar pompte de Swiss National Bank (SNB) in totaal 67 miljard Zwitserse franken in de economie, geld waarmee ze in de rest van Europa en in de Verenigde Staten op grote schaal OBLIGATIES en aandelen opkoopt.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: dinsdag 13 juni 2017

Goudkorting: Rechtstreeks goud kopen van de mijn

Door de extreem lage spaarrente en de relatief hoge waardering van aandelen en OBLIGATIES wordt goud kopen steeds aantrekkelijker. Het edelmetaal wordt gezien als veilige haven, juist nu centrale banken op grote schaal OBLIGATIES en aandelen opkopen om de economie te ondersteunen.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs